Haru Haru Beauty Reviews

TrustScore 5 uit 5

4,9

Erg fijne ervaring met Haru Haru! De bestelling kwam netjes binnen in een leuke, mooi verzorgde verpakking, zelfs de binnenkant van de doos was een leuke verrassing. Ook zaten er samples bij van ande... Toon meer

Goede service en ervaring Ik heb een erg fijne ervaring bij Haru haru gehad. Ze namen de tijd om je te helpen en te adviseren, zowel in de winkel als online. Erg tevreden over hun service! Ook leu... Toon meer

Super fijne winkel. Mooie producten die ook duidelijk worden beschreven op de site. Het is daardoor makkelijk om de juiste producten te vinden. Het pakketje werd snel geleverd. Ook leuk dat de webshop... Toon meer

Elke keer als ik het pakketje open dan is het een feestje! Producten worden snel en secuur ingepakt, krijg altijd relevante samples en wordt blij dat ik punten kan sparen voor leuke acties!

1. Cosmetica winkel
  2. Gezondheids- en schoonheidsartikelen winkel

Get the best Korean skincare and cosmetics directly in the Netherlands, Belgium and Germany. Shop online and offline in Rotterdam and Amsterdam, the Netherlands...

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

25 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Love iiiiit

Super cute ingepakt, super blij met mn producten

31 augustus 2019

Antwoord van Haru Haru Beauty

Hello beautiful, we do put effort into making all of the packages, so really glad to hear from you! 😁 Fun fact: we try not to be wasteful and most of the packing materials are actually reused from our own shipments directly from S. Korea. So yes, your review eventually does make a difference in our choices regarding packaging. Again thank you for sharing with us your review! 🙂

-❤️Haru Haru

Super service

Snelle bezorging. Fijne proefmonsters erbij. En goed verpakt. Voelde echt ook alsof ik een cadeau open maakte

5 augustus 2019

Aanrader

Mooie, fijne producten en een geweldige persoonlijke touch aan het pakketje dat je ontvangt. Zeker een aanrader! :)

26 juli 2019

leuke site

leuke site met aparte producten. Zeer sympathieke benadering en de service is uitstekend, alles op tijd ontvangen met proefmonsters

23 juli 2019

Antwoord van Haru Haru Beauty

Hoi Cassie, bedankt voor het delen van je ervaring met anderen. ^__^ Fijn om te horen dat onze service naar behoren was.

Op Black friday mijn bestelling…

Op Black friday mijn bestelling geplaatst en de volgende dag al in huis! :-) Communicatie via sociale media was buitengewoon fantastisch! Zeer vriendelijk en behulpzaam. Aanrader!! Dank je wel Haruharu... :-)

10 december 2018

Antwoord van Haru Haru Beauty

Dankjewel Gloria! Super fijn om te horen dat de levering zo snel bij je aankwam. We staan altijd voor je klaar als je nog vragen of hulp nodig hebt! ^__^

Haruharu is top!

Haruharu heeft fijne producten en snelle levering. Er wordt altijd een persoonlijk berichtje aan de bestellingen toegevoegd. Superleuk!

1 december 2018

Antwoord van Haru Haru Beauty

Zo fijn om dit te horen! We proberen altijd onze service te verbeteren ;)

Hele fijne producten

Hele fijne producten. Je word ook erg vriendelijk geholpen en alles word heel goed uitgelegd. 1x in de winkel geweest die er erg leuk uitziet. En al 2x wat bestelt, zo blij met de producten dat ik het iedereen aan beveel. Zelfs m'n moeder heb ik zover gekregen en heeft al 3x wat bestelt😀

14 augustus 2018

Antwoord van Haru Haru Beauty

Dear Cait, sorry for our late reply, but we really appreciate your review and for shopping with us! We are also sorry that we currently don't offer any rehabilitation regarding heavy K-beauty users 😆🤗

We wish you a happy & healthy 2020!

-😘Haru Haru

Reviews in alle talen tonen. (649 reviews)