Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Ikke til at komme i kontakt med. Jeg kan ikke klage over kundeservice fordi man kan ikke komme i kontakt med dem. Vi har booket online til ca. 50 personer men har ingen bekræftelse fået og har hængt i... Toon meer

3,2

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

3,2

Alle reviews

6 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Dårlig guide

Alt respekt for valget af guider på Netto båden, men dagens guide Sune, burde ligger mikrofonen på hylden. Han gebrokkent engelsk og manglende viden om København er et kæmpe minus. Han mistede folk på turen og folk begyndte at snakke internt. Dårlig oplevelse!!!

1 juni 2026

Elendig oplevelse

i var på havnerundfart med Nettobådene den 28/5 kl 10:40
Da vi sejlede ud, præsenterede guiden sig som Sune.
Han startede med at spørge, om det var nogle danskere med, som gerne ville have guiden på dansk. Vi var nogle stykker, der rakte hånden op. I samme åndedrag sagde han så, at der var mange turister med, og der var nok ingen, der havde noget imod, at det blev på engelsk. Inden nogen nåede at reagere, konstaterede han, at der ikke var nogen der protesterede.

Derefter fortsatte han på engelsk. Dog vil jeg nævne, at det var svært at høre hvad han rent faktisk sagde, og hans engelsk nok skulle pudses lidt af. Han ævlede om alt muligt irrelevant som feks Kong Christian d. 9’s mange svigerbørn og de forskellige kirker.
Til gengæld undlod han at tale om operahuset, og han var så optaget af sit vrøvl, at han helt glemte den lille havfrue. Først da båden lå helt stille ved skulpturen, blev han opmærksom på det, sagde undskyld, og så sejlede vi videre. Ikke et ord om baggrunden og kunstneren, der havde lavet skulpturen. På vejen tilbage blev Amalienborg og Frederiksstaden kort nævnt, ligesom operaen fik en sætning med på vejen. Her havde han allerede tabt flere af de gæster, vi sad ved siden af, som så begyndte at kede sig og snakke internt.

Herefter igennem Christianshavns kanal. Igen kun Frelserkirkens tårn. Ikke et ord om Christianshavns historie.
Vi passerede den Sorte Diamant, sådan helt ubemærket.

Efter Stormbroen kom vi til en meget lav bro, her begyndte han at synge en kirkesalme, så vi alle kunne høre hvor meget det rungede. Sluttelig vil jeg nævne, at vi passerede Christianborg, igen uden nogen kommentarer slottets historie og at det rummer folketinget.
Helt igennem en ringe oplevelse
Det er ikke min første kanalrundfart, men den sidste med Nettobådene

27 mei 2026
Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Det er ikke alle der kan forstå engelsk

Når guiden spørger om der er nogle der gerne vil have det på dansk, og der er flere der rækker hånden op, så skal han også lave det på dansk.

Men det var ikke ret meget af det der foregik på dansk, men engelsk.

Og det der blev fortalt på dansk var ikke lige så grundigt fortalt som det engelske.

16 oktober 2025

Suverænt underholdende kanalrundfart med Christoffer

Var med min søster på Københavner tur i tirsdags, og skulle da også have en kanalrundfart. Valget faldt tilfældigt på Netto-bådene. Det kom vi IKKE til at fortryde. Hold nu op en underholdende tur. Tobias styrede os sikkert rundt i farvandene og ikke mindst... Christoffer gav den virkelig gas. Klædt ud i shorts sæt, sort med bananer, og tilsvarende hat og de skøreste solbriller og dertil udstyret med en pink blokfløjte, hvor han gav smagsprøver fra filmen Titanic. Læg dertil super god guidning og fortællinger om seværdighederne på vores vej samt en til tider lettere omskrivning af Danmarks historien. Det er længe siden vi har moret os så kosteligt! Eller har været på en guided rundvisning, hvor alle deltagere var ved at omkomme af grin:o) Vi var blot kede af at vi ikke havde kontanter med, vi ville rigtig gerne have givet drikkepenge.
Det er ikke sidste gang vi er med Netto-bådene. Dog håber vi så, det vil være Christoffer, der er guide.

2 september 2025

VIRKELIG DÅRLIG OPLEVELSE!!!

VIRKELIG DÅRLIG OPLEVELSE!!!

Vi var 4 voksne, som ret hurtigt gjorde opmærksom på, at vi ikke kunne høre, hvad der blev sagt!!
Guiden sagde “det er pga det højttalende selskab - og det kan jeg ikke gøre noget ved”. Jeg sagde, at det var da hendes opgave, at gøre det selskab opmærksom på, at de talte så højt. Jeg sagde, at det ikke kun var de andres skyld! Guiden gjorde efter et stykke tid det andet selskab opmærksom på, at de gerne måtte dæmpe sig. Det hjalp kun meget kort!
Efter turen sagde vi til giden, at vi burde have penge retur, idet det kun var så få ord og sætninger, som vi kunne høre - og det var pga hendes måde at tale i mikrofon på samt højtalerne!!
Guidens kommentar var - “så kunne vi bare have taget en anden båd (men det kunne vi jo ikke vide noget om) - og i øvrigt var hun den bedste guide” 🥲🥲- sikke en udtalelse om sig selv!!
Nu kan jeg også se andre dårlige anmeldelser om Netto-bådene - og de samme udfordringer, som vi havde!

24 juni 2025

Dejlig tur

Vi havde en dejlig tur med Nettobådene. Vores guide, Troels, var sjov og kunne fortælle anekdoter og fakta i passende mix.

13 juni 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Ringe kundeservice og ulovlig aflysning

Vi havde for flere måneder siden booket og betalt en båd med mulighed for at spise ombord hos Nettobådene til vores søns konfirmation i næste uge. Efterfølgende har vi booket mad og drikke som skulle medbringes på båden. Alle og især konfirmanden havde glæde sig til at fejre denne store og specielle dag på vandet. Desværre blev vores booking aflyst kun en uge før arrangementet med en simpel mail og forklaring om at båden pludselig skulle på land og til syn. hvilket har forårsaget kæmpe skuffelse, frustration og unødvendig stress for vores familie.

I firmaets nuværende forretningsbetingelser står der at der kan ske ændringer i ruten pga. vejret og ændringer i på og afstigningssted. INTET om at firmaet bare kan ændre bådtype.

Vi havde betalt forud og forventede en pålidelig service, men denne oplevelse har efterladt os med en følelse af svigt og afmagt da deres kundeservice intet vil stille op og nærmest hånligt har tilbudt en kompensation på 300 kr. eller også kunne de aflyse bookingen helt.

Vi håber, at Nettobådene vil tage dette til efterretning, få opdateret deres forretningsbetingelser og forbedre deres kommunikation og pålidelighed fremover, så andre familier ikke skal opleve det samme

MEGET SKUFFENDE OPLEVELSE !

Stor tak til firmaet Stromma som med kort varsel er trådt til og skaffet en båd med mulighed for spisning til konfirmanden.

23 mei 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

⸻ Fem stjerner til Christofer og Capitain Arash fra Netto Bådene i København.

Hver gang jeg har gæster på besøg, er en tur med Netto Bådene fast tradition – og det er især takket være den fantastiske service fra Christofer og Capitain Arash! De skaber en super hyggelig stemning ombord, er altid smilende, hjælpsomme og får alle til at føle sig velkomne. Turen gennem Københavns kanaler bliver bare noget særligt, når de står for den.

Det er en god oplevelse, og man mærker virkelig, at de elsker det, de laver. Stor anbefaling herfra – jeg kommer igen og igen!

9 april 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

En god rundtur, til en god pris med en skøn guide

Vi var i fredags på Kanalrundfart med Nettobådene. Skipperen hed Hans og guiden Christoffer. Det var en virkelig god tur, og guiden gjorde det super godt. Han fortalte flydende på dansk, tysk og engelsk og sørgede for en informativ, lærerig og sjov rundtur, hvor alle på båden fik nogle gode grin. Vi ærgede os over, at vi ikke havde lidt kontanter til drikkepenge, for det var klart en tur vi ville anbefale andre.

4 april 2025

Meget flabet kundeservice.

Får et sindssygt flabet svar tilbage på, at de 2.900 pr. time på hjemmesiden pludselig stiger til 4.500 pr. time udenfor almindelig arbejdstid.

De griner ligefrem ad mig.

Jeg går over til Stromma i stedet.

7 februari 2025

Elendige både…

Det var nærmest umulig at se ud af vinduerne på båden. De er lavet af meget falmet pleksiglas og fyldt med ridser. Der var ingen varme i bådene og det var svært at hører hvad guiden sagde pga. kraftig motorstøj.
Elendig og særdeles skuffende oplevelse.

2 december 2023
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Billig og dejlig tur

Billig og dejlig tur. Afgang til tiden, fokus på sikker, tydelige og korte beskrivelser med et twist af humor. Lidt hårde sæder og lidt øm bagdel efter en times tid, men så var turen også færdig.

13 augustus 2023

Meget ærgerlig oplevelse

Meget ærgerlig oplevelse
Vi ventede 2 mennesker i 1 time inden åbning og stod som de første i køen til at få billetter, da det var vigtigt for os at komme med første afgang.
Bag os kom flere store turist-grupper som alle blev lukket ind først, på trods af deres "først til mølle princip", der tydeligt står skrevet på hjemmeside og billet-kontor.
Bådføreren (Martin?) troede ikke at vi forstod dansk, og bad billet-damen fortælle os, at hun bare måtte lyve, og sige at de andre havde reserveret, selvom at det tydeligvis ikke var korrekt da vi havde set dem købe billetterne lang tid efter os.... Han ønskede bare at få de store grupper på først

12 augustus 2023

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken

Lees meer over geverifieerde reviews.