Hier mijn tab kraantje besteld voor de regenton. De oude was gaan lekken. Nieuw tab kraantje sluit uitstekend open en dicht. Miste alleen een tape oid om het schroefdraad waterdicht te maken. Bestelli... Toon meer
Ondanks dat de bestelde onderdelen niet op voorraad waren zijn ze zeer snel geleverd en werd ondertussen goed op de hoogte gehouden met de voortgang van de bestelling. Helaas waren de ledunits nie... Toon meer
Alles snel geleverd en niet duur.
Super goede kwaliteit echt top!
Super goede kwaliteit echt top!
De mensen die daar werken zijn zeer vriendelijk!
Bitron eco 120 watt niet volgens afspraak geleverd
Op maandag 28-04-2025 de Bitron eco 120 watt besteld. Op de website staat 1-2 dagen levertijd (staat er dus nog steeds). Nu 5 dagen later, nog steeds geen levering en ook onbereikbaar via mail en telefoon! Wel mij een betaallink sturen of ik gelijk wil betalen. Het artikel zou vrijdag 2 mei binnenkomen en direct naar mij afgestuurd worden. Wederom geen enkel bericht vanuit HAXO vernomen. Ik heb grote twijfels of zij deze Bitron eco 120 watt überhaupt wel kunnen en gaan leveren! Ga het weekend maar even opzoek naar een andere leverancier, dit zijn geen afspraken.
Degelijk materiaal.
Degelijk materiaal,zijnde afdek netten voor de visvijver.
Zeer goede afspraken.
Snelle verzending.
Goed en goedkoop
Heb hier een verende kierstandhouder gekocht welke een heel stuk goedkoper is dan op andere webshops.
Ik werd netjes op de hoogte gehouden over de leveringsduur.
Ik heb na een aantal dagen het product ontvangen en het werkt uitstekend.
haxo.nl is ook eigenaar van…
haxo.nl is ook eigenaar van dierenwinkeloutlet.nl en doggo.nl bestelling word niet geleverd en ze zijn niet bereikbaar en alles zit een beetje in groningen, cookinglife.nl is ook gerelateerd aan haxo bv groningen
Haxo nooit geleverd, ook geen geld terug
Heb dingen bij Haxo besteld, nooit geleverd gekregen, faillissement uitgesproken, ik ben mijn geld kwijt, maar zij gaan gewoon door.
€0 kastjes niet geleverd
Op de site werden assortimentkastjes met 16 laadjes aangeboden voor €0. Werkelijk heel mooie aanbieding dus 3 stuks besteld verzend kosten betaald en bedankje met order bevestiging ontvangen. Nu zie ik dat de verzendkosten zijn teruggestort zonder bericht uitleg of excuus. Op zijn minst kinderachtig lijkt mij.
Probleem met defect product perfect opgelost
Van besteld waterornament bleek na montage en ingebruikname het reservoir lek te zijn. Op mijn mail hierover werd prompt gereageerd door medewerkster Mediha die, na een vraag om nadere uitleg van het probleem, besloot om dezelfde dag nog een nieuw exemplaar toe te sturen. Die was wel waterdicht en we genieten er nu elke dag van. Goed opgelost!
gebeld en goed geholpen!
Levering was goed en snel
Levering was goed en snel, goede kwaliteit!
Snel en goed verzonden
Snel en goed verzonden. Geen overbodige verpakkingsmaterialen. Heldere communicatie.
bedankt voor de service …
jullie hebben ons direct geholpen met een nieuwe bestelling de eerste bestelling was defect
2 keer wat besteld en 2 keer kapot !!!
Alles prima
Makkelijk bestellen, goede communicatie, goede prijs, snelle levering
Voor de volle 100% betrouwbaar.
Voor de eerste maal hier gekocht en voor de volle 100% tevreden van het product en de snelle levering. 15 december besteld en op 19 december thuis geleverd.👍👍👍
Bestellen, snel verzonden en tegen nette prijs!
We waren enorm blij dat we bij Haxo diabolo's (afstandshouders) voor onze trapleuning konden bestellen en gewoon per stuk, we hadden er twee nodig en niet tien zoals je bij andere leveranciers zou moeten bestellen !
Top en voor een nette prijs en snel geleverd !
snel en correct geleverd.