Barslechte service! Bestelling van 120 euro na 3 weken nog steeds niet geleverd. Er wordt dan 'bpost-fotootje' doorgestuurd waar pakket zou geplaatst zijn, maar dit is niet het juiste adres noch op... Toon meer
Heel netjes! Niets op aan te merken! Zaterdag besteld, dinsdag in huis. Ik bestelde een SPF lipstick van La Roche, kreeg tot mijn verrassing gratis verzending en een gratis douchegel. Had gemakkel... Toon meer
Apparaat besteld (Hairstyler) voor 88 euro.. Even op mij hoofd gehad v0or gevoel borstel. Niet fijn. Terug gestuurd op eigen kosten met de mededeling dat borstel niet fijn was en styler niet mij... Toon meer
- Cosmetica winkel
- Cosmetische producten leverancier
- Cosmeticawinkel
- Gezondheids- en schoonheidsartikelen winkel
- Huidverzorgingskliniek
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Al jaren de grootste winkel voor al uw haarverzorging, huidverzorging en vitamines. Bekijk nu al onze grote merken online.
4524 CZ, Sluis, Nederland
- www.hbb24.com
Vandaag ging ik naar de winkel om een…
Vandaag ging ik naar de winkel om een product voor mijn haar te kopen. Toen ik de aankoop had gedaan en de winkel verliet, begon het alarm te rinkelen. Ik liep terug naar de verkoopster om haar mijn tas te laten zien. Ik liet haar twee producten zien (een kleine gezichtscrème en een zonnebrandcrème die ik altijd bij me heb) die ik 3 weken geleden op dezelfde plek had gekocht. De producten zagen er nieuw uit omdat ze ze onlangs had gekocht, dus besloot de verkoopster de beveiligingscamera's te gaan bekijken. Op dat moment, terwijl ik zat te wachten, begon de andere verkoopster een waardeoordeel te vellen. Ze gaf aan dat alles heel vreemd was, en dat alles in het bijzijn van andere klanten, zonder dat ze enig bewijs had dat ik de producten had meegenomen zonder ervoor te betalen. Door deze waarde-oordelen voelde ik mij als een dief. Uiteindelijk kwam de verkoopster die naar de camera's was gaan kijken terug en vertelde me dat ik gelijk had en dat ze nog nooit een van de producten had meegenomen. Maar voor mij was het een heel slecht moment en niemand kon zijn excuses aanbieden. Ik moet zeggen dat ik al twee jaar in deze winkel winkel en nog nooit zo'n vernederende ervaring heb gehad.
Bestelling altijd correct en snel…
Bestelling altijd correct en snel geleverd. Duidelijke website met heel veel produkten die dan ook nog eens goedkoper zijn dan in de parfumerie, bij de kapper, etc..
Snelle levering, mooi aanbod
Bestelling gedaan voor een aantal Milkshake en Clinique producten. De volgende dat al in huis.
zeer slecht
zeer slecht, een product ontvangen wat niet werkt en gehoord van horen zeggen dat men geen authentieke producten verkoopt.
Allebei de artikelen de volgende dag al…
Allebei de artikelen de volgende dag al in huis! Goedkoper uit dan via mijn kapper zelf. Voor nu dus een prima aanrader
Slechte ervaring
Slechte ervaring, pakket is nooit aangekomen maar hbb24 beweert van wel en de klant trekt aan het kortste eind! Heel slecht
Super
Super! Bestelling geplaatst om 16.30 uur en de volgende dag al in huis. Netjes verpakt en een gratis cadeautje erbij 👌🏼
Super goede service en mooi assortiment…
Super goede service en mooi assortiment met kwaliteitsproducten!
Heel tevreden over HBB24
Heel tevreden over HBB24. Online bestelling gedaan voor 4x Keune style shape wax n°57 wax hold 5 -shine 7 aan onklopbare prijs. Op bol.com betaal je 7€ meer voor hetzelfde. Bestelling werd zondag geplaatst en dinsdag in Gent geleverd. In de cubee. Zoals je ziet op de foto's was mijn bestelling goed en veilig verpakt. Nogmaals een duidelijk signaal dat men zijn klanten tevreden houdt. Wat een service! 200% aan te raden!
Barslechte service!
Barslechte service!
Bestelling van 120 euro na 3 weken nog steeds niet geleverd. Er wordt dan 'bpost-fotootje' doorgestuurd waar pakket zou geplaatst zijn, maar dit is niet het juiste adres noch op foto lijkt dit ook niet juiste paket...aan het lijntje houden noemen ze zo'n praktijken.
Geen mogelijkheid tot annulatie en terugbetaling, en daarbij arrogante klantenservice.
Vlotte levering
Vlotte levering, goede prijs. Geen negatieve opmerkingen !
Slecht
Slecht! 1 ster voor de snelle levering... Maar de service en levering bar slecht. Tube kwam geopend aan in de doos. Alles zat onder. Klanten service slecht. Al met al dus geen product en Weggegooid geld.
Ik kocht het op vrijdagavond en ik ontving mijn product op woensdagmiddag en het werd bezorgd door DHL.
Ik kocht een haarproduct en kreeg een badmousse cadeau.
Ik zal zeker vaker in deze online winkel kopen.
Best site ever
Snelle levering. Ook een extra cocos mousse ontvangen die heel lekker ruikt😍 love this site
Prijs, kwaliteit en goede klantenservice.
Bestel al jaren bij HBB24. Betrouwbaar, goede prijs/kwaliteit en snelle klanten service, altijd op zoek naar juiste oplossing!
Wowww impressed
Wowww impressed, top service, alles dag dag erna in huis met een presentje, jullie zijn nu al een succes verhaal ❤
Top!
Snelle levering, alles keurig, goede service en ook nog een klein cadeautje erbij. Top! Zal zeker hier blijven bestellen. ga zo door.
Prima service en snelle levering
Top service!
Wauw wat een vriendelijke en behulpzame medewerkers.
Tijdens deze Corona tijden hebben veel winkels vertraging, maar ik heb het pakket de dag erop al ontvangen.
Ze mogen trots zijn op hun service, steeds enorm tevreden van mijn producten en een zeer handige website.