Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Hearst owns newspapers, magazines, television channels, and television stations, including the San Francisco Chronicle, the Houston Chronicle, Cosmopolitan and Esquire.
West 57th Street 300, 10019, New York, Verenigde Staten
- www.hearst.com
Onrechtmatige verlenging van een…
Onrechtmatige verlenging van een abonnement dat slechts voor 12 nummers genomen was op National Geographic Historia. Een duidelijke afbakening dus. Er ging ongewild opnieuw een bedrag van mijn rekening. Nu blijf ik aanmaningen tot betaling krijgen, en er wordt gedreigd met incassobureau. Heb inmiddels al enkele mails gestuurd waarop ik geen antwoord krijg. Maffia-praktijken!
Hearst verlengt zonder overleg…
Hearst verlengt zonder overleg abonnementen! Als je belt met de klantenservice zeggen ze dat ze dat altijd doen “bij tweede opzegging”. Medewerker geeft toe dat dit misschien wel een beetje onduidelijk is. Hoezo, misschien? Vervolgens krijg je, als je aangeeft, geen doorlopende overeenkomst met hen te hebben, alsnog een hele goedkope aanbieding om toch maar door te gaan. Dit is de werkwijze van Hearst. Ze speculeren op mensen die niet alert zijn op hun brutale incasso’s. Klantenservice heeft beloofd om het geïncasseerde geld terug te storten nadat ik heb aangegeven dat ik geen zaken doe met bedrijven die zo niet-transparant werken. Ik heb mijn bank ook al opdracht gegeven om de incasso van Hearst terug te halen omdat ik betwijfel of Hearst dit echt gaat doen. Jammer, ze hebben best leuke bladen maar als bedrijf zijn ze echt niet oké!
Oplichting
Magazine werd stopgezet en overgezet op een ander magazine, zonder enige inspraak. Na opzegging abonnement, bleek het bedrag toch van de rekening te zijn gegaan. Dit pas na een tijd ontdekt omdat we edities bleven ontvangen.
Opnieuw opgezegd. Geen edities meer maar wel een brief van de deurwaarder omdat we niet tijdig opgezegd zouden hebben en we nog extra edities moeten betalen bovenop het bedrag van een jaarabonnement.
Hearst stuurt mij onophoudelijk spam…
Hearst stuurt mij onophoudelijk spam over idiote onderwerpen. De opt-out functie gebruiken helpt niets. Zelfs niet na 5 (!) maal gebruiken. Conclusie: enkel abonnement opzeggen kan helpen, alhoewel ik Quest zelf zeker kan waarderen. Triest.
Pas op i.c.m. Bladcadeau!!
Via Bladcadeau gekozen voor een tijdelijk abonnement op dit blad. Niet aan beginnen, is gewoon flikkerij om je in een vast abonnement te laten trappen. Er staat bij het kiezen bij Bladcadeau dat het automatisch stopt ná het aantal gekozen exemplaren, in dit geval Quest. Je krijgt vervolgens keurig een bevestigingsmail van Quest en tot dusver gaat het goed. Echter in de mail van Quest staat blijkbaar in de kleine lettertjes dat het wel degelijk zelf stopgezet moet worden. De heer van de klantenservice van Quest was nog zo eerlijk om te vertellen dat hij dagelijks belletjes krijgt van mensen die op deze manier onbedoeld een abonnement hebben geaccepteerd en nu op kosten worden gejaagd.
abonnement op de Jan opgezegd
abonnement op de Jan opgezegd. Bevestiging ontvangen. Hebben ze toch abonnementsgeld afgeschreven voor de nieuwe termijn. Meteen gebeld, duurt 6 weken totdat ik mijn geld terug ontvang. SCHANDALIG want het abonnementsgeld bedraagt 97,50.
Ik vind het ook schandalig dat ze stilzwijgend verlengen, je ontvangt niet eens een mailtje ter herinnering. Ik had zelf een timer gezet, maar ik bleek ineens een abo voor 8 maanden te hebben gehad in plaats van 12 maanden. (hoe dan?)
Slechte service, bah! Dus mensen, let op!!!! een abo is snel genomen, maar later zit je met de ellende.
Rare timing van Hearst
Heb 2 jaar geleden een abonnement genomen. Dit jaar op eind maart opgezegd en op 2 april de bevestiging van Hearst gekregen dat mijn abonnement op 01 feb 25 stopt. Vreemde datum maar ok, en wat zie ik, schrijven ze op 29 mei 24 toch nog geld (€40,25) af voor 7 nummers vanaf 4 juni 24!! Dat slaat toch nergens op!! Ik heb toch al ruim 2 maanden daarvoor opgezegd? Ik heb het geld teruggestort en gemaild dat ik niks meer wil ontvangen. Maar nee, ze blijven het blad nog steeds sturen. Geen reactie op de mail. Ik probeer het nogmaals via de mail maar ik betaal niks meer!!
Update: nou zie ik op mijn andere rekening dat ze 2 april ook nog eens €40,25 hebben afgeschreven voor 7 nummers vanaf 2 april 2024!!! Dus heb ik ook nog (bijna) dubbel betaald!! Goed dat ik het andere bedrag terug heb geboekt!
Update 2; het wordt alleen maar erger...nu krijg ik bericht dat mijn abonnement per 18 juni is gestopt! Ja ja...en mijn betaling van 2 april jl. dan voor 7 magazine???? Ik wist niet dat een bedrijf geld van je rekening af mag schrijven als jij 1x iets per pin aan ze hebt betaald??
Het abonnement van 1 jaar wordt zomaar…
Het abonnement van 1 jaar wordt zomaar verlengd. Blijkbaar zetten ze in de kleine letter dat het abonnement oneindig is, maar dat wordt nergens expliciet gezegd. Nadien is de service slecht om hier onder uit te komen. Ze zetten zelfs ongevraagd een mandaat op uw rekening de dag voor ze het geld eraf laten halen.
Zeer slechte klantenservice
Zeer slechte klantenservice: reageren niet op mails en telefonisch zeer slecht bereikbaar. Gisteren eindelijk een keer telefonisch contact gehad, maar nog steeds geen bevestiging van de wijziging.
Lees eerst de voorwaarden goed door!!!
Als je bij deze firma een abonnement afsluit moet je dat eerst door een notaris en een advocaat laten lezen!!
Als je je abonnement laat stoppen loop je de kans dat je na een week of 8 ineens een brief krijgt met de mededeling dat er nog een bedrag betaald moet worden.
Voor het gemak wordt er meteen gedreigd met een verhoging omdat ze er van uit gaan dat je wanbetaler bent.
Dus pas goed op als je bij Hearst een abonnement op en blad neemt.
Houd je rekening in de gaten!!
Schrijven ongevraagd geld van je rekening voor een abbonement wat je niet afgesloten hebt. Vervolgens sturen ze zonder zelf contact te zoeken gelijk een incassobureau achter je aan. Wat een walgelijk bedrijf.
Betalen voor een dienst die wij niet ontvangen
Een abonnement afgesloten in 2020, opgezegd vóór het abonnement afliep, en toch het bedrag afgeschreven van de rekening. Hier over gebeld en gemaild, zonder antwoordt. En nu anno 2023 een dagtekening ontvangen van dit bedrijf, waar ik al 1.5 jaar geen bladen meer van ontvang. Ontzettend asociaal.
Niet bereikbaar.
Waardeloze klanten service.
Wil je een vals lezen, koop m in de winkel, bespaar jezelf het gezeik en sluit NOOIT een abonnement af.
Onbetrouwbaar daar staat dit bedrijf…
Onbetrouwbaar daar staat dit bedrijf voor! Heb 24,95 betaald voor een aktie van 2 abonnementen (5 maal Jan en 5 maal) cosmopolitan) . Ik heb slechts 1 Jan ontvangen! Het bedrijf is verder telefonisch onbereikbaar! Boevenbende! Mensen neem geen abonnement bij dit bedrijf!
0 respons
Helaas: ik heb een verkeerd product besteld bij Hearst. Ik wilde deze binnen de wettelijke termijn retourneren, maar nergens is informatie te vinden over het retourproces of hoe ik mijn geld terug kan krijgen. Contactformulier ingevuld: geen reactie
E-mail gestuurd: geen reactie
Telefonisch geprobeerd contact op te nemen: geen reactie.
Wat een aanfluiting dit!
Ik moet mijn goede beoordeling van 2…
Ik moet mijn goede beoordeling van 2 dagen geleden herroepen. Nu zegt Hearst dat ik een nieuw abonnement heb vanaf december. Ik heb geen abonnement hernomen. Integendeel ik had juist geld teruggeëist van een vorig abonnement, waarop ik ook niet ingetekend had. Ze hadden zelfs een domiciliëring zonder handtekening aangegaan bij mijn bank.
Dus deze firma is dus niet te betrouwen!
Echt nog nooit zo'n slechte…
Echt nog nooit zo'n slechte klantenservice meegemaakt, althans als ze überhaupt bestaan want 0 reactie nadat voor een vol jaar abonnementsgeld was afgeschreven voor een abonnement wat ik helemaal niet verlengd hebt. Vreemde manier van werken daar en niet verwacht van een bedrijf wat zich linkt aan tijdschriften zoals in dit geval JAN.
Klantenservice bestaat niet
Klantenservice bestaat niet. Nummer werkt niet, wordt niet gereageerd op e-mail. Aanbieding niet gekregen, volle pond betaald. Uiteindelijk via rechtsbijstandsverzekering geld terug gekregen.
Wacht al maanden op terugbetaling
Wacht al maanden op terugbetaling. 1x abo afgesloten voor iemand anders en niets dan ellende. Voor Hearst/Cosmo zie Resitutie #448#285267
Hier geen abo's afsluiten mensen, als het keer fout gaat weten ze zich geen raad meer.
Geen tijdschriften van Hearst meer als cadeau...
Het geven van een aantal nummers van een leuk blad zou een fijne beleving dienen te zijn; voor gever en ontvanger. Helaas is dat niet het geval wanneer je in zee gaat met Hearst; in dit geval het blad JAN. We hebben onze schoondochter een aantal exemplaren van dit tijdschrift cadeau gedaan. Achteraf beweert Hearst vervolgens dat het cadeau een abonnement betreft, dat opgezegd dient te worden. Aanvankelijk leek de kwestie opgelost na een telefoongesprek met de klantenservice. Men was het met ons eens en er zou een aantekening worden gemaakt in de administratie; het betrof geen abonnement en de zaak was afgedaan. Helaas bleek vandaag dat de afspraken van een aantal maanden geleden weer vergeten zijn en lag er alsnog een acceptgiro in de brievenbus voor nog één exemplaar JAN in verband met beëindiging abonnement (dat dus geen abonnement was). Het gaat ons niet om de 6 euro en 50 cent; die heb ik voldaan. Het gaat ons om het vertrouwen dat nu in die mate geschonden is, dat wij geen tijdschriften meer aan zullen schaffen (laat staan cadeau doen) van Hearst.
Mijn moeder een cadeaugegeven
Mijn moeder een cadeaugegeven; 4 tijdschriften. Inmiddels al even geleden en zie ik ineens een nieuwe afschrijving. Hebben ze het abonnement automatisch verlengt omdat je zelf 1 maand voor het einde van het abonnement moet opzeggen. Dat is wel heel raar als je een cadeau geeft en kiest voor een aantal ipv een abonnement. Het zou ze sieren als ze tegen het einde van het “abonnement” een herinnering zouden sturen; uw abonnement verloopt overtwee maand, hij wordt automatisch verlengd of u kunt het binnen een maand nog opzeggen, anders wordt er automatisch geld afgeschreven.