Hellomylovestore Reviews 23

3,5

snelle verzending, heb de jas en sweater dinsdag besteld en was donderdag (na 2 werkdagen) al in huis ! was goede kwaliteit zoals ik verwacht had en heel cute ingepakt, super leukkk !💕 dankjewelll... Toon meer

Heb een tasje en een broek besteld, snelle verzending en echt heel leuk ingepakt!! Een paar van mijn vriendinnen hebben eerder besteld en hadden de winkel aangeraden en ik snap waarom 🥰🥰 echt heel... Toon meer

3,5

Gemiddeld

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Geen geld terug, al mn geld kwijt

Best een duur pakje gekocht, paste helaas niet. Wil ik het terug sturen, halen ze het pakket niet op. En had al zelf voor de kosten betaalt om het terug te sturen. Dus nu bijna 60 euro kwijt aan iets wat niet past en super goedkoop aanvoelt. Geen aanrader!!!

16 juli 2025

Antwoord van Hellomylovestore

Hi Nina! Wat vervelend om te horen dat je retour pakket weer terug is gestuurd door het pakketbedrijf :( Retour pakketjes dienen ten alle tijden gestuurd te worden naar ons retouradres. Als door een fout van het pakketbedrijf, het pakket bij een pakketpunt is beland, dan moeten we daarvan op de hoogte worden gesteld door de klant, anders weten we niet bij welk pakketpunt een pakket ligt die bestemd is voor ons, zoals nu het geval is 🥺 Als het pakketbedrijf/postbode een foutje heeft gemaakt, dan kun je misschien contact opnemen met de klantenservice van het pakketbedrijf om te kijken wat ze voor je kunnen doen qua verzendkosten. Je kunt het pakket nogmaals retour te sturen naar ons adres en dan zullen we je retour verder verwerken. Het is niet erg dat je hierdoor het retourtermijn hebt overschreden. We zullen je retour na ontvangst bij ons retouradres zoals gewoonlijk verwerken en het aankoopbedrag terugstorten op je rekening! 💕 Lieve groetjes, Hello My Love

Echt een top bedrijf

Echt een top bedrijf. Mijn ketting was kapot gegaan en heb een mailtje gestuurd en is er een nieuwe opgestuurd. Hele goede service!

12 juli 2025

slechte kwaliteit en contact

Ik had twee mooie broeken besteld bij deze site. Een pantalon hiervan was na een paar uur dragen gelijk beschadigd. Er zat een grote haal in de rechter broekspijp, die gelijk doorliep naar onder. Ik ben gelijk gaan mailen, maar na meer dan 5 werkdagen verstreken nog steeds geen reactie tegemoet.

16 december 2024

Bestelling geplaatst maar geen mail ontvangen!

Gister een bestelling geplaatst, daarna geen mail ontvangen over me bestelling! Heb ze gecontact via Instagram maar reageren niet, daarna een formulier ingevuld op hun website zodat ik me geld terug krijg nu afwachten of ik wel me geld terug krijg!!

18 oktober 2024

Antwoord van Hellomylovestore

Hii Samantha! We hebben je berichtjes beantwoord, maar nog geen reactie van je mogen ontvangen dus vandaar ook even hier een reactie :) We hebben je bestelling in goede orde mogen ontvangen, super bedankt daarvoor! Je had een heel klein typfoutje gemaakt in je e-mailadres waardoor je geen orderbevestiging en verzendbevestiging van ons hebt mogen ontvangen. We hebben vandaag je twee bestellingen van gisteravond opgestuurd en eenmaal de verzendkosten teruggestort op je rekening ♡ De Track&Trace-link van je bestellingen hebben we doorgegeven per mail en dm! Hopelijk ontvang je je pakket snel en bevalt alles goed :) Lieve groetjes, Hello My Love

Helemaal top!

Super snelle levering, korting was er niet afgegaan en bedrag stond binnen de dag terug op mijn rekening! Super vriendelijke klantenservice ook! 10/10

30 september 2024

Antwoord van Hellomylovestore

Hii Marie! Ooohh wat super lief! Heel erg bedankt voor je leuke bestelling en geniet van je nieuwe broek!! ♡ Lieve groetjes, Hello My Love

Slechte service

Ik wacht al 2 weken op een brievenbus pakketje, er word gezegd dat deze langer duren? Terwijl brievenbus pakketjes in het algemeen sneller binnen komen. Ik heb een mail gestuurd dat ik mijn geld terug wil. Maar deze worden genegeerd. Niet tevreden met dit bedrijf

24 mei 2024

Hi Veerle!

We hebben je pakket op zaterdag 25 mei verstuurd met je gekozen verzendmethode (postzegels) en die was opgehaald door PostNL op maandag 27 mei (de eerstvolgende werkdag). Het duurt met postzegelpakketjes helaas altijd wat langer omdat deze meegaat met de briefpost :( Pakketpost wordt in het algemeen sneller afgeleverd. We kunnen helaas niet inzien waar het pakketje zich momenteel bevindt omdat er geen Track&Trace-code beschikbaar is met jouw gekozen verzendmethode. Daarom moeten we het altijd even afwachten. Het kan ook per ongeluk bij een van je buren zijn afgeleverd. We raden aan om even bij hun na te vragen of je pakket wellicht daar is afgeleverd. Als je pakket niet voor aankomende zondag is geleverd, dan storten we het gehele aankoopbedrag terug op je rekening dus maak je geen zorgen! 😘❤️

Lieve groetjes,
Hello My Love

Betrouwbaar

Al drie keer besteld hier, altijd zorgvuldig verpakt en op tijd geleverd. De collectie wordt vaak aangevuld. Let op je krijgt dus geld terug binnen 14 dagen na ONTVANGST van retour. Dat was dus fout van mijn kant. De communicatie werd goed opgepakt.

28 februari 2024

Had hier een witte jurk en een broek…

Had hier een witte jurk en een broek besteld. Super blij met de jurk aangezien hij heel leeuk bij alles past. Maar helaas was de broek iets te groot.Ik had deze retour gestuurd en kreeg binnen 14 dagen mijn geld terug.

4 oktober 2023

Heb een tasje en een broek besteld

Heb een tasje en een broek besteld, snelle verzending en echt heel leuk ingepakt!! Een paar van mijn vriendinnen hebben eerder besteld en hadden de winkel aangeraden en ik snap waarom 🥰🥰 echt heel blij!!

15 januari 2024

Antwoord van Hellomylovestore

Hi Liselotte! Wat leuk om te horen, dankjewel voor je bestelling ❤️ Geniet van je nieuwe items! 🥰

Leuke tas

Tas voor mijn vriendin besteld. De tas bevalt goed en was erg mooi ingepakt en zelfs binnen 24 uur na het bestellen al in huis!

15 december 2023

Wat super leuk om te horen!! Dankjewel 🥰

Geen antwoordt op mail

2x wat besteld…. 1e keer toilet tasjes, deze waren goed aangekomen, hierbij had ik nog een paar ringen. 1 was er kapot gegaan, hiervoor heb ik een nieuwe gekregen. Later weer iets besteld, waarbij een armbandje. Na 10 minuten dragen is deze kapot gegaan. Ik heb een mailtje gestuurd, maar er wordt niet gereageerd. Ik zou graag nog een reactie hierop ontvangen!

8 september 2023

Antwoord van Hellomylovestore

Hi Ilja! Wat super vervelend om te horen dat je armband zo snel stuk is gegaan :( We hebben geen mail binnengekregen over de armband. Zou je ons nog een berichtje kunnen sturen naar hellomylovestore@gmail.com en laten weten om welke armband het gaat? Dan lossen we het samen met je op ❤️ Veel liefs!

Oplichters, retourgeld niet terugbetaald

Geen reactie op mail en retour niet terugbetaald. Kreeg een beschadigd product binnen.

Retour gestuurd en geen nooit geld terug gekregen.
Ze reageren niet op mail of op instagram. Niet hier kopen.

Overigens komt mobiele nummer dat bij kvk komt niet overeen. Als je dat nummer belt dan krijg je iemand die van niks weet.

6 november 2023

Antwoord van Hellomylovestore

Klacht is inmiddels opgelost! Retour moest destijds nog verwerkt worden (binnen 14 dagen na de dag van ontvangst bij ons retouradres) en de extra gemaakte kosten voor het retourneren van het item zijn ook teruggestort :)

snelle verzending en altijd top producten!🤩💋

dankjewellll liefs Madelief xx

28 september 2023

Antwoord van Hellomylovestore

Wat fijn om te horen! Maakt ons helemaal blij 🥰 Jij super bedankt en veel plezier met je nieuwe items ❤️

Retour niet terug betaald

Ik heb 4 weken geleden een product besteld en weer retour gestuurd. Ik wacht nu al 3 weken op me geld. Er word beloof dat binnen 14 dagen je geld terug krijft!
Ik heb gemaild, berichtjes gestuurd op instagram, maar ik hoor er niks van! Wat een slecht bedrijf!!!

Koop hier nooit iets!!!

12 juni 2023

Antwoord van Hellomylovestore

Klacht is inmiddels opgelost! Retour moest destijds nog verwerkt worden. Alle retouren worden altijd binnen 14 dagen ná de dag van ontvangst bij ons retour adres verwerkt ❤️

Toon reviews in alle talen. (23 reviews)