Bedrijf heeft geantwoord
Mój przypadek się nie kwalifikuje, więc ocena dotyczy wyłącznie rozmów z dwiema Paniami: - Pani Olga 11/10 - profesjonalna, miła, empatyczna, zaangażowana. Pomimo tego, że mój przypadek się nie ła... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Dotyczy kredytu gotowkowego. Kontakt z firmą bardzo dobry. Pieniądze na koncie w ciągu dwóch tygodni. Trochę jest papierkowej pracy (skany, maile) . Wszystko wyjaśnione w przejrzysty sposób. Teraz cze... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Kim jesteśmy? 🧐 Jesteśmy największą i najnowocześniejszą firmą odszkodowawczą w Polsce działającą w 100% online 🥇 Dzięki temu umożliwiamy naszym Klientom skorzystanie z oferowanej przez nas pomocy na terenie całego kraju. Masz problem z uzyskaniem dodatkowych środków z odszkodowania lub pytanie odnośnie dochodzenia odszkodowań? Skontaktuj się z nami! 📲 Nie wiesz, czy warto nam zaufać? Statystyki nie kłamią i są dowodem na naszą wysoką skuteczność oraz na skalę naszej działalności: 👉 +2.000 niezweryfikowanych opinii Google. 👉 200.552 przeanalizowanych kosztorysów do dnia 31.01.2025 👉 1,3 mln Klientów zgłosiło się do nas o pomoc do dnia 31.01.2025
Kazimierza Pułaskiego 11, 63-400, Ostrów Wielkopolski, Polen
Heeft 73% van zijn negatieve reviews beantwoord
Rzetelna firma. Obsługa profesjonalna. Jestem bardzo zadowolona!
Podejście konsultantów pełen profesjonalizm.
Firma po mimo ustalonym terminie przelewu pieniędzy wciąż zwleka z wypłatą. Kontaktując się z konsultantem wciąż ta sama odp czyli przelew w realizacji. Bardzo słabo z państwa strony gdyż nie trzymacie się warunków umowy!
Na początku współpracy wszystko super, niestety firma nie wywiązuje się z umowy na rozprawę nawet nikt się nie pojawił mimo zapewnień,że pełnomocnik będzie i to wynikało z umowy jaka była podpisana ,przez tą firmę straciłam kilka tyś zł. Nie polecam.

Antwoord van Helpfind
Nie wywiązują się z umowy. Nie wypłacili pieniędzy w terminie.

Antwoord van Helpfind
Jestem ogromnie zadowolona ze współpracy z Helpfind Wykryli iz umowa kredytu była wadliwa Pieniądze które bank wziął nieprawnie zwrócił Gdyby nie Helpfind nawet bym nie wiedziala ze zostaliśmy oszukani Polecam to są PROFESJONALISCI w każdym tego słowa znaczeniu Współpraca z nimi to przyjemność Dziękuję Helpfind

Antwoord van Helpfind
- Pani Olga 11/10 - profesjonalna, miła, empatyczna, zaangażowana. Pomimo tego, że mój przypadek się nie łapie, Pani Olga wykazała dodatkową inicjatywę, aby spróbować znaleźć coś, z czym będzie mogła pomóc. Jeśli Pani to czyta - jeszcze raz dziękuję. Jeśli Pani przełożeni - taka osoba to skarb!
- Pani (na 99%, ale nie zapisałem) Paulina - uprzejmość nie jest jej najmocniejszą stroną, a dodatkowa inicjatywa to zbędne komentarze
Przy zawyżeniu średniej za Panią Olgę, za rozmowy wyszłyby 3 gwiazdki, ale wiem, że robicie Państwo dobrą robotę, a jedna Pani, która nie lubi roboty na słuchawce to nie powód, aby psuć opinię...

Antwoord van Helpfind
Trzeba uważać... odnośnie odszkodowania z UFK. Przy dzwonieniu na różne numery, odrzucają rozmowę z chwilą połączenia, lub jest zajęte 24h. Brak odzewu w sprawie od pół roku.
Nie polecam!!!
Szybka i fachowa pomoc w finalizacji sprawy. Wszystko przebiegło zgodnie z wytycznymi i w sposób przyjazny dla klienta.

Antwoord van Helpfind
Super szybka analiza. Dokładne informacje, naprawdę polecam.

Antwoord van Helpfind
Szybko łatwo i przyjemnie. Pełen profesjonalizm.

Antwoord van Helpfind
Profesjonalizmem, rzetelnością oraz życzliwym podejściem.
Wszystko zostało dokładnie wyjaśnione, a realizacja przebiegła sprawnie i bez problemów.
Z pełnym przekonaniem polecam

Antwoord van Helpfind
Firma konkretna to co mówią to i robią.

Antwoord van Helpfind
Szybka wycena szkody. Napisali że pieniądze przeleją do 14 dni roboczych i przelali. Polecam

Antwoord van Helpfind
Nie polecam firmy, mieliśmy skd, wszystkie papiery podpisane w 2024r,sprawa „niby” w sądzie. Do dnia dzisiejszego zero kontaktu, jak dzwonimy dowiedzieć się coś więcej nikt nic nie wie,mówią,że oddzwoni osób kompetentna- no jak można się domyśleć zero kontaktu.

Antwoord van Helpfind
To oszuści! Mamią, że dadzą 300 zł więcej niż ubezpieczalnia, dręczą telefonami, namawiają a jak się zgodzisz to jesteś ciągany po sądach na świadka w sprawie, którą zakładają ubezpieczalni i tracisz dużo więcej! Bo to oni zarobią nie ty!

Antwoord van Helpfind
Obiecanki nie cacanki,szybkie decyzje,godne propozycje,nalezne wypłaty,wszystko jak trzeba,polecam
pełna profeska szybko i sprawnie przebiegła moja sprawa w pełni polecam , kasa z odszkodowania z godnie z umową na koncie
Jest to firma oszustów, dlaczego a no dlatego że nastawiona jest na zysk, zgłosiłem do nich kredyt z Agricole i wszystko było dobrze do puki nie okazało się ,że za mało mogą wyciągnąć z tego kredytu, a powołali się na błedy techniczne🤔 a gdy zapytałem jakie to błędy i na czym polegają to zamilkli, natomiast z uporem maniaka chcieli żeby im przekazać do odzysku inny kredyt z tego samego banku i umowa tak samo skonstruowana.
Lees meer over geverifieerde reviews.