Den ene stjerne er påkrævet!! Den skal de bestemt ikke have .. bestilte en taxa på appen til min privat adr. Ind til Herning OK 151 kr på kort super ingen problemer .MEN Hjem finder en vogn (Tesla)... Toon meer
Værste firma ever. Mange udlandske chauffør, de skriver på mobil og kører for stærkt, tænker ikke på de kører med små børn, firmaet er ligeglad, og har ingen respekt for andre, elendig service, aldrig... Toon meer
Chaufføren med fører Nr. 1005, var god til at guide mig igennem tingene, mht. kortbetaling, rejsegaranti og alt i alt en særdeles god chauffør. Jeg sætter stor pris på den venlige behandling og vil kl... Toon meer
Er der ikke en der kan give ordre til Taxa chaufførerne om at de skal holde tilbage for cyklister der skal ligeud og ikke begynde at dreje ind foran og svinge skarpt til højre så snart det bliver grø... Toon meer
Sakskøbingvej 8, 7400, Herning, Denemarken
- 97120777
- herning@herning-taxa.dk
- www.herning-taxa.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Upålidelige og uforskammede
Onsdag 11 juni 2014 skulle jeg være censor til studentereksamen på Herning Gymnasium- det er et ansvarsfuldt job, for det drejer sig om unge mennesker og deres fremtid. Derfor bestiller jeg aftenen før en taxa, der kan hente mig på Herning station kl 7.35, når jeg kommer ind med toget 7.29. Jeg indgår en meget klar aftale med Herning Taxa over telefon, og de lover helt sikkert at være der. Det er de bare ikke, da jeg står på taxiholdepladsen 7.35!! Jeg ringer til taxa som siger, at det da godt kan være de har lovet at være der, men det kan man slet ikke love en kunde, for de har så travlt og kan tidligst være der om ti minutter - og i øvrigt er de drønuforskammede!! Jeg når det heldigvis alligevel i sidste sekund- der går nemlig busser - men den første elev var vist blevet noget nervøs alligevel. Jeg havde nemlig måttet ringe til skolen og sige at jeg nok blev lidt forsinket. heldigvis er de dygtige og venlige på Herning Gymnasium, då der skete ikke noget med eleverne.
Altså: Herning Taxa indrømmer skamløst, at de ikke kan leve op til de aftaler de selv indgår og er ufatteligt kyniske: Tænk, hvis jeg var kommet meget for sent og eleverne havde præsteret dårligere pga nervøsitet- eller hvis en syg patient skulle nå ffrem i tide til hospitalet, eller hvis,,,,, fortsæt selv.
For god ordens skyld optog jeg begge samtaler med Herning Taxa på min smartfone, både den hvor jeg bestiller en vogn og de lover at komme og den hvor de om morgenen er skideligeglade. Et godt råd: Stol aldrig på Herning Taxa, tag bus, egen bil eller cykel i stedet.
Anders Skouvig
Holstebro