Geen service,geen sterren helaas. Ik zal nooit meer iets aanschaffen bij hun. Een kapotte laptop met garantie wordt beoordeelde onzin verhaal nog niet eens nagekeken worden. Belachelijk. Niemand... Toon meer
Begin juni de Hi BB gekocht bij Saturn Utrecht met 6 maanden gratis internet. Na alle handelingen te hebben verricht, blijkt dat er een voucher in had moeten zitten. Werd niet aangegeven op de omd... Toon meer
Meedenken is al teveel gevraagd! Er wordt gewoon gezegd; nee, kan niet. Dat noem ik absoluut geen klantenservice en buiten het feit dat de medewerkers hier niks aan kunnen veranderen is het echt i... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Met Hi kun je super voordelig mobiel bellen en smsjes versturen. Bovendien hebben wij altijd de nieuwste mobiele telefoons.
Maanplein 55, 2516 CK, Den Haag, Nederland
- webmaster@hi.nl
- www.hi.nl
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Geen service,geen sterren helaas.
Geen service,geen sterren helaas.
Ik zal nooit meer iets aanschaffen bij hun.
Belachelijk.
Niemand heeft het geld om weg te gooien!!!
Geen aanrader
inleveren leasetoestel
Na inleveren van het leasetoestel, welke nog voldeed aan de voorwaarden(je kon er nog mee bellen) kregen we een mail met de mededeling dat er €25 gefactureerd zou worden. Het toestel zou niet meer werken, maar dat is gelogen! Hoe kunnen wij nu bewijzen dat het toestel wel nog werkte?! :(
Update: na contact met hi via facebook wordt er geen €25 gefactureerd gelukkig
Voorgelogen in de winkel, slechte klantenservice
Twee jaar geleden heb ik bij Hi een abonnement met leasetoestel afgesloten. Mij is destijds verteld (in de Hi winkel in de Kalverstraat) dat het bedrag dat ik zou moeten betalen om de telefoon over te nemen 20% van de tweedehands marktwaarde zou zijn. Nu belde ik onlangs naar Hi om mijn abonnement te verlengen omdat ik verder altijd tevreden ben over hun diensten. Helaas werd mij tijdens dit telefoongesprek verteld dat ik 100% van de tweedehands marktwaarde zou moeten betalen bij het verlengen van mijn abonnement wat neerkomt op een bedrag van EUR 87. Dit is natuurlijk wel een stukje meer dan de EUR 30 à 40 euro waar ik vanuit was gegaan.
Op 4 februari 2015 heb ik gemaild dat ik begrijp dat ik wat moet betalen om het toestel over te nemen maar dat ik hoop dat er wel wat aan de prijs van EUR 87 gedaan kan worden, omdat mij een heel ander bedrag is voorgehouden bij het afsluiten van het abonnement. Bovendien ben ik al meer dan 10 jaar klant en heb ik een relatief hoge rekeningen betaald iedere maand.
De reactie van de klantenservice was (pas op 4 april, dus een maand later!) dat de Apple iPhone 4S nog altijd een erg populair toestel is, waardoor de tweedehands waarde voor dit specifieke toestel ook hoger ligt. Ik kon kiezen uit het betalen van 100% van de tweedehandsmarktwaarde, of het toestel inleveren.
Naar aanleiding van deze e-mail heb ik op 10 april gereageerd dat ik ontstemd ben omdat de verkoper in de winkel in de Kalverstraat mij een onjuist bedrag heeft voorgehouden heb ik het gevoel dat ik voor de gek ben gehouden. Er zijn formeel inderdaad geen vaste prijsafspraken gemaakt, maar mondeling wel. Kan ik dan niet vertrouwen op wat de verkopers zeggen?
Nu reageert Hi niet meer op mijn e-mails en ben ik overgestapt naar Hollandsnieuwe want ik ga liever in zee met een partij die hun klanten wel op een eerlijke manier informeert. Bij Hollandsnieuwe hoef ik geen torenhoge maandelijkse kosten te betalen en is het toestel gewoon van mij. Hi is niet netjes naar zijn (10 jaar lang trouwe) klanten. Ik hecht veel waarde aan eerlijkheid en transparantie, en ik heb nu het gevoel dat aan beide elementen niet wordt voldaan door Hi.
Zeer slechte en onacceptabele service!!
Meedenken is al teveel gevraagd! Er wordt gewoon gezegd; nee, kan niet.
Dat noem ik absoluut geen klantenservice en buiten het feit dat de medewerkers hier niks aan kunnen veranderen is het echt irritant!
Ik kan mijn abonnement niet verlagen, tijdelijk stop zetten, afkopen tegen een FATSOENLIJKE prijs, helemaal niks!
Ik ben toch niet de eerste persoon die naar het buitenland gaat voor een langere periode!!!
Top service na klacht
Beste Hi,
Top omgegaan met de klacht omtrent de rekening die niet klopte.
Weekdeal afgesloten voor buitenlandbundel.
Vrijdagavond een bericht gekregen dat de bundel 100% verlopen was terwijl dit al maandag bleek te zijn.
De kosten die hierbij zin gemaakt geheel in rekening gebracht en op de volgende rekening zichtbaar.
Hierover gebeld en alles netjes opgelost!
Top, fouten kunnen gebeuren het belangrijkste is dat ze weer worden opgelost, super oplossing nogmaals.
KlantenSERVICE??? geen service te noemen!
Sinds een tijd slecht bereik netwerk. Dekking blijkt net in ons kleine gebied (straat) niet goed te zijn. Voorheen heel tevreden geweest. Na een 'uitstapje' weer terug bij Hi gekomen... Maar of dat blijft.....
In contact gegaan met de klantenservice om een oplossing te vinden. Maar je moet telkens binnen 2 dagen reageren.... pfff... erg kort. Doe je dit niet dan kun je weer helemaal opnieuw beginnen.... Al enkele keren het hele mailcontact opnieuw in kunnen sturen. Terwijl ik zelfs 1 x echt binnen 2 dagen reageerde! Ze hebben me een keer gebeld, ik kon niet opnemen en dus is de voicemail ingesproken. Daarbij de mededeling dat ze nog terugbellen die dag. Dus niet! Niets meer vernomen!
Iedere keer weer andere medewerkers, iedere keer weer andere vragen en dingen die ik moet ondernemen.
En dat terwijl je op internet de dekkingskaart kunt opzoeken en duidelijk te zien is dat de dekking gaten laat zien. Waarom kan dit dan niet opgelost worden??? Waarom moet IK steeds wisselen met 2G, 3G, 4G??? En maar reclame maken met 'Voortaan overal 4G"!
Verbeterpunten:
- Verantwoordelijkheid nemen als klantenSERVICE! Het houdt niet op na een werkdag... doorgaan tot probleem opgelost is!
- Fatsoenlijke mogelijkheid tot uitgebreider (wederkerend) contact met de klantenSERVICE.
- Afspraken nakomen
- Zelf op tijd reageren (niet pas na 2 weken terwijl ik binnen 2 dagen moet reageren!)
- Vast persoon per behandeling van een klacht.
Waardeloos!
Een aantal jaar geleden ben ik klant geworden van Hi vanwege een voor mij aantrekkelijke aanbieding. Een aantal jaar geleden begon de ellende. Ik had een mobiele telefoon die kuren had, maar die blijkbaar door Hi niet gemaakt kon worden (volgens Hi was deze niet meer te maken). Ik ben bij een ander bedrijf langs gegaan en u raad het al: mijn mobiel kon gewoon gemaakt worden! In de veronderstelling dat dit een eenmalige tegenvaller zou zijn, heb ik een tijd daarna mijn abonnement verlengd en kon ik een nieuwe mobiele telefoon uitzoeken. Omdat ze destijds werkten met leasetoestellen, heb ik daarvan gebruik moeten maken. En daar begon de ellende... Hoge rekeningen, niet altijd even goed bereik. Toen mijn mobiel op gegeven moment kuren had en ik naar de Hi-winkel ging, werd mij verteld dat ik zelf een nieuwe batterij van ruim € 40,- moest kopen omdat het zogenaamd niet onder de verzekering zou vallen. Ik had een leasetoestel èn ik was verzekerd, dus de kosten zouden voor rekening van Hi komen. Mooi niet dus. Ik ben blij dat ik daar niet ben ingetrapt: ik heb met de klantenservice van Hi gebeld en zij gaven aan dat ik gewoon een nieuwe batterij zou moeten krijgen. Sterker nog: zij zouden er één opsturen. Na ruim een week (!) wachten kreeg ik een bericht dat ik de batterij zelf kon ophalen bij een Primera-winkel in de buurt. Niet eens bij de klant afleveren, nee, de klant moet het alsnog zelf ophalen... Alles bij elkaar heeft ervoor gezorgd dat ik helemaal klaar ben met Hi. Onlangs ben ik daarom overgestapt naar een andere provider in de hoop dat zij hun werk beter doen.
Zeer klantonvriendelijk
De nieuwe formule van Hi is goed, ze zijn afgestapt van die ellendige lease toestellen en het netwerk van KPN is natuurlijk top.
Maar er gaat zoveel mis bij dit bedrijf. Rekeningen die niet kloppen, een klantenservice die ronduit schofterig is en verkoopmedewerkers die op een agressieve manier producten verkopen die achteraf anders blijken te zijn.
De scherpere tarieven zijn ten koste gegaan van de service en uiteindelijk vallen de rekeningen ook nog eens hoog uit, dus je betaald veel voor een hoop ellende. Tijd om te investeren in aftersales en service, anders is deze nieuwe formule gedoemd om te mislukken. Ik stap zodra ik weg kan bij deze maffiabende, over op T-Mobile.
Lease toestel gewoon niks
Ik heb een lease toestel van Hi, dat werd me aangeraden.
Ik kom er nu achter dat gewoon 3x niks is en dat weten ze ook aangezien ze dit hebben afgeschaft... Betaal gewoon de hoofdprijs en toestel mag ik ook nog inleveren later.
Verzekering is daar is ook geldklopperij, ik was tegen alles verzekerd en hoefde niets te betalen wanneer de mobiel kapot zou zijn.
Dit is nu wel het geval dus, maar nu betaal je nog een eigen risico van 60euro!
Slaat dus nergens op, bij andere providers was dit kosteloos!
Laatste Abbo bij hi dus!
Nooit meer Hi
Why o why HI?
Als doorgedreven Hospitality freak weet ik heus wel hoe moeilijk dienstverlening en klantvriendelijkheid soms te combineren is.. Maar DIT, gaat werkelijk mijn verstand teboven. Het begon allemaal op vrijdag 17 januari 2014 toen mijn o zo geliefde telefoon het niet meer deed. Hij ging niet meer aan en laadde niet meer op. Prima, kan ik mee leven. Natuurlijk heb ik deze netjes opgestuurd naar SmartCare van Hi, maar ik kreeg er een niet zo nette telefoon voor terug. Het leentoestel deed (bij wijze van) alleen maar waar hij zin in had (bijna geen netwerk, bleef hangen etc). Ook daar kon ik mee leven. Maar dan kwam eindelijk het grote nieuws, mijn telefoon werd teruggestuurd door Hi. Of hij nou gemaakt was, nee nee dat wist de SmartCare niet. Enfin, mijn telefoon werd eindelijk geleverd en drie keer raden: EN hij was niet gerepareerd EN nu komt de knaller, mijn leentoestel had de koerier meegenomen. Een bijkomend feit was dat dit bericht pas in mijn mailbox verscheen op 7 februari 2014.
En nu?! Een vriendelijke heer van de Smartcare had me destijds verteld dat de fout aan hun lag en dat ze de verkeerde gegevens gebruikt hadden voor de reparatie (De gegevens van de HTC One die ik twee jaar geleden in gebruik had, wie verzint het?). Ik was compleet in shock maar vooral in paniek omdat ik binnen een week naar het buitenland zou verhuizen. Deze heer van de SmartCare heeft me op het hart gedrukt dat ik het toestel het beste naar een Hi Winkel in de buurt kon brengen en dat deze vanuit daar verstuurd zou worden. Zo gezegd, zo gedaan. Nu zijn we weken, wat weken, maaaaanden verder. Nu zit ik dus in Berlijn en dacht, waarom zal ik niet even naar de stand van zaken vragen. Dat is toch mijn recht als een trouwe klant van Hi. Destijds had ik met Jarno van de SmartCare gesproken en die wist me te verkondigen dat het toestel niet eens was OPGEHAALD uit de winkel. Wat zegt u meneer? Volgens mij heb ik u verkeerd verstaan. Nee hoor, precies zoals ik het zeg, u moet naar de winkel toe. Ik heb toch gezegd dat ik in het buitenland zit? Ja, dit is gewoon pech hebben. Pech hebben?! Door jullie in vertrouwen te hebben genomen heb ik dus gewoon botgezegd, pech gehad? Ik was altijd zo over jullie te spreken, maar dit heeft me als consument echt gekwetst. Toen ik deze heer vroeg of ik de Hi Winkel misschien kon bellen reageerde hij ontzettend nonchalant en zei:"Die hebben geen telefoonnummer". Een telefoonwinkel dat geen telefoon heeft, dit moet ECHT niet gekker worden. Na jaren bij Hi te hebben gezeten ben ik er nu echt klaar mee. De consumentenbond word ingeschakeld en de rekeningen worden teruggeboekt.
Ik moest natuurlijk mijn ei kwijt bij Hi, en aangezien dit absoluut niet mogelijk was met de SmartCare heb ik mijn hart gelucht op de Facebook pagina van Hi. Wat nog teleurstellender was dat ik dit hele verhaal via FACEBOOK de wereld uit moet helpen. Staat het begrip klantvriendelijkheid en betrokkenheid niet meer in het woordenboek van Hi?? Zelfs hierop heb ik tot de dag van vandaag GEEN reactie gehad.
Tot slot, hebben ze me wel nog een aantal aanmaningen gestuurd over de rekeningen die ik moet betalen voor mijn spooktelefoon. En, last but not least, dan wel weer een E-Mail gekregen dat ik in mijn handjes mag klappen omdat ik over een maand een nieuw toestel mag uitzoeken.
Mijn teleurstelling is werkelijk niet in woorden uit te drukken en als dit niets uithaalt, dan is het echt over en uit met Hi.
Zo laat ik niet met me omgaan.
Nabila Youcef-Ettoumi
Wat valt Hi uiteindelijk tegen!
Ik ben al jaren klant bij HI. Ik was dan ook zeer verbaasd dat ik voor de aanvraag van een micro SIM kaart gewoon EUR 17 moest betalen!! Mijn dochter, die een abonnement heeft bij Simyo (waar ik ook naartoe ga) betaalt EUR 5 voor een micro SIM kaart. Eigenlijk vind ik dat je als klant hier helemaal niet voor zou moeten betalen!! Maar dan is EUR 5 nog vele malen beter dan EUR 17.
En als ik dan bel op een zaterdag om te informeren wat ik allemaal moet inleveren bij mijn telefoon (ik heb helaas een lease abonnement afgesloten) krijg ik eerst een aantal standaardvragen en als je denkt dat je dan wordt doorverbonden krijg je te horen "wij zijn vandaag gesloten". Nou werkelijk! Had dat gewoon aan het begin gelijk gezegd!
Ik ben klaar met HI! Tijd om over te stappen naar een andere provider.
Hi is niet in staat om aan je verwachtingen te voldoen.
Ik zit al 6 jaar bij Hi en ik kan zegen dat de service mij erg verbaast. De regeling voor leentoestellen die je krijgt als je je telefoon laat repareren is redelijk goed. De klantenservice is ook redelijk, hoewel het soms een tijdje duurt voordat je door de menu's bent. Maar bij het verlengen van mijn abonnement dit keer stuitte ik op zoveel problemen dat ik toch heb bedacht om niet meer bij Hi mijn contracten af te sluiten.
Ik had verlengd voor een Samsung Galaxy s5 en dit toestel werd al een week te laat geleverd. Dit was nog best te begrijpen, er waren problemen met de leverancier van de toestellen waardoor Hi te weinig toestellen had om te versturen. Maar wat ik niet begrijp is waarom ik dan dat toestel geleverd krijg een week later zonder bijpassende simkaart. En ik was blijkbaar niet het enige met dit probleem. Veel andere mensen die dit toestel hadden besteld hadden geen simkaart gekregen.
Dus na een week vertraging was de bestelling nog niet in orde. Dit klinkt misschien als een tirade, maar als meer mensen met dit probleem te maken hebben, dan is het nog steeds iets wat echt niet had mogen gebeuren. Tevens Wordt de dag voor het leveren van je nieuwe toestel de service op je oude toestel afgesloten. Dat betekent: niet kunnen bellen, Sms'en of gebruik maken van 3G.Ik heb ook problemen gehad met het afsluiten van mijn vorige verlengingen maar die waren nooit zo erg als ze nu waren.
Om een lang verhaal klein te maken: Hi heeft redelijk goede klantenservice maar ze zijn erg slecht in het regelen van technische zaken.
verschrikkelijke service en valse beschuldigingen
Mijn HTC one met een abbonement bij Hi ....
Sinds vorig jaar heb ik een abbonement bij Hi, 2 maanden geleden wou mijn mobiel inene niet meer opladen. Mijn mobiel werd opgehaald en ik hoorde eerst een paar weken niks. Ik kreeg een klein leentoestel die bijna niks kan en super traag is. Ongeveer 1,5 maand later kreeg ik een brief met de melding dat mijn mobiel waterschade zou hebben. Daarbij stond dat ik kon kiezen tussen mijn kapotte toestel terug of het leentoestel als toestel behouden. Wel moet ik het volle bedrag blijven betalen voor dit toestel, terwijl de kwaliteit vele malen slechter is. Wij zijn toen naar de Hi winkel gegaan om hier meer over te vragen. Aldaar kwamen we er samen met de medewerkers achter dat het fotobewijs van waterschade die meegestuurd was niet mijn mobiel liet zien maar een foto van een andere HTC one. Dit was te zien omdat het EMEI-nummer die op de telefoon (op het fotobewijs) staat niet hetzelfde nummer had als mijn mobiel. Ik weet niet of dit een.vervelende wisselfout is of gewoon pure oplichterij, maar ik laat het hier niet bij. Ik heb al een paar keer contact gemaakt met de klantenservice en die blijven me doorverbinden met andere afdelingen. Ook hangen ze me telkens op.... Ik ben er klaar mee niet geholpen te worden! En ik wou dit even.met jullie delen!
Ps dit verhaal is geschreven op de mobiel van mijn zus, want op mijn leentoestel lukt dit dus niet!!!
Ik vond het zeer vervelend dat ik opeens niet meer mijn beltegoed van Hi via mijn GSM kon opladen.
Het is een slechte zaak als je hier opeens mee overvallen wordt op een plaats waar je dringend iemand moet bellen. Is de hele procedure blijkbaar ineens veranderd zonder dat je dat van tevoren weet.
Moet maar even mijn bankrekening ingeven en daarna ook nog eens mijn juiste naam SMSén. Ja, daar sta je als je nog nooit gebruik hebt gemaakt van SMS.
En overal wordt je gewaarschuwd NOOIT je gegevens via een telefoon door te geven.
En nu opeens wel ? Dank je de koekoek.
Heb thuis dus maar via de PV beltegoed gekocht en codenr. doorgegeven.
Dat werkt gelukkig nog wel anders had ik mijn GSM in zee kunnen gooien.
Goed bereik zeer slechte service
Ik heb helaas geen goede ervaringen met de klantenservice van HI. Het woord zegt het al klantenservice bevat het woord service. Op de een of andere manier schijnt dat niet goed te zijn overgekomen in de briefing richting haar medewerkers bij HI. Service betekend daadwerkelijk luisteren naar je klant, de klacht echt serieus nemen en moeite doen voor het zoeken naar een oplossing. Zelfs als dit buiten de vast banen omgaat. In ieder geval zo is het mij ooit geleerd en zo ga ik ook met mijn relaties om.
Helaas blijkt dit bij HI niet zo te zijn en wordt je geschoffeerd, van het kastje naar de muur gestuurd en de schuld steeds bij een andere partij gelegd. Alles goed en wel, maar de klant heeft er weinig mee te maken dat onderdelen van jouw organisatie fouten maken, zij verwachten van jou als organisatie als geheel dat jij een oplossing voor hen regelt. Van die losse onderdelen zouden zij niks mogen merken. Dit is namelijk onproffesioneel en je legt het probleem bij de klant, terwijl zij juist op zoek gingen bij jou naar een oplossing.
Na zeer veel tijdsinvesteringen heb ik de moed opgegeven.Het liefste zou ik ergens mijn verhaal willen doen waar ik serieus genomen wordt en men leert van wat er gebeurd is. In een normaal bedrijf heet dat de klachtenservice of -coordinator. Naar wat ik begreep heeft HI deze nog niet in het leven geroepen. Ik ben benieuwd wanneer er iemand wakker wordt bij Hi en snapt dat tonnen investeren in klantenwerving nutteloos is als je ze door de achterdeur weer wegjaagd.
Hi begin er niet aan
Ik had een abonnement van 1 jaar maar de kosten werden elke maand hoger!. Ik heb 2 keer inflatie gehad en ze zijn erg onduidelijk afspraken worden past nagekomen als je 3 keer contact met ze opneemt en de prijzen zijn belachelijk hoog.
over inflatie gesproken, je sluit een abonnement af met HI en later kom je er achter dat ze probleemloos de kosten verhogen.
Vodafone heeft mij een bod gedaan waar Hi niet eens in de buurt mee kwam
Callcenter medewerkers die je behandelen als een nummertje, erg vervelend.
je wordt erg goed geholpen en te woord gestaan
ik ben erg tevreden over de gesprekken
je wordt vriendelijk geholpen
alles wordt goed uitgelegd
en alles is bespreekbaar
ben eergf tevreden en snelle service
Altijd wel wat...
Al 5 jaar trouwe klant maar al zo veel problemen met Hi gehad.. Zeer onvriendelijk en onpersoonlijk. Vandaag was de druppel, na afloop van het contract stap ik zeker over naar een andere maatschappij.
Snel en goed geregeld
Ik ben gaan zoeken waar ik het goedkoopst een abonnement af kon sluiten, en weer kwam ik bij Hi uit.
Een dag nadat ik besteld had, had ik mijn nieuwe telefoon in huis. Heel snel en het bestellen zelf was makkelijk.
Alleen wel jammer dat de afspraak die ik met een call agent gemaakt had nooit nagekomen is. (Zodra ik mocht verlengen zou ik teruggebeld worden, maar dat is al 4 maanden geleden)
Vind het wel heel jammer dat je tegenwoordig voor je toestel zo veel extra betaald, terwijl je het toestel tijdens de contractperiode niet als je eigendom kunt beschouwen.