Paar maanden geleden via de webshop bestelling gedaan en betaald, nooit ontvangen, geen contact mogelijk via telefoon of mail, koop er nooit wat ! Stelletje oplichters….. U hebt een beta... Toon meer

Audioengine B1, Na overleg met medewerker tot een zeer goede oplossing gekomen! ( Cor bedankt! ) Erg makkelijk te installeren / integreren op je bestaande audio installatie met behoud van... Toon meer

1. Hifi-winkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Hificorner is definitief gesloten als webwinkel en als winkel.

4,1

Goed

TrustScore 4 uit 5

3K reviews

Paar maanden geleden via de webshop…

U hebt een betaling van €26,77 EUR overgemaakt naar Hi-Fi Corner
Het kan even duren voordat deze transactie op uw rekening wordt weergegeven. Het bedrag wordt in de komende 1-2 werkdagen van uw bankrekening afgeschreven. Zorg ervoor dat u voldoende geld op uw bankrekening hebt om eventuele kosten te voorkomen.
Transactiereferentie
4WC88510NT649721M
Transactiedatum
8 mei 2021 14:58:03 CEST
Webwinkel
Hi-Fi Corner BV

+31 0503143698
Instructies voor webwinkel
U hebt geen instructies ingevoerd.
Factuurreferentie
HFC100162080

21 augustus 2021

Antwoord van Hificorner

Het is heel vreemd dat u een betaling heeft kunnen doen op een website die officieel uit sinds oktober 2019 offline is. Wij hebben uw betaling met uw informatie kunnen vinden en laten terug storten.

Order nooit ontvangen

Order nooit ontvangen, geen kontakt mogelijk ... schandalig, je kan juist het order betalen en verder niets.... geld kwijt. .

14 januari 2021

Antwoord van Hificorner

They put the store offline at november 2019,so it is impossible that you ordered something at Hificorner.nl. You got an automatic refund from paypal (because the account was already offline at 29 jan 2021)

Iets besteld op 1-11-2020.

Iets besteld op 1-11-2020.
Kreeg netjes een mail met de bevestiging. Bestelling nooit ontvangen en Hificorner uit Groningen is onbereikbaar per mail, telefoon etc.
Advies: Bestel er nooit wat, je bent gewoon je geld kwijt!!

20 november 2020

Antwoord van Hificorner

They put the store offline at november 2019,so it is impossible that you ordered something at Hificorner.nl. You got an automatic refund on 7 december 2020 from paypal because this account was already disabled.

Getrokken door de kortingsaanduidingen…

Getrokken door de kortingsaanduidingen op de ramen hebben we onze stadswandeling even onderbroken. We waren al een tijd op zoek naar een nieuwe hifi oplossing die van deze tijd is met alle opties voor connectiviteit maar ook recht doet aan goed geluid. Dit verhaal en deze wens werd heel goed opgepakt en we zijn uitzonderlijk goed geholpen en hebben onze stadswandeling vrolijk vervolgd met een Heos Amp HS2 onder de arm. Bedankt!

23 oktober 2019

Klantonvriendelijk

Blurayspeler binnen garantietermijn defect, via link van de servicepagina contactformulier gestuurd naar reparatiewinkel. Kreeg geen gehoor, dus mail gestuurd naar Hificorner. "Wij zijn bezig de winkel te sluiten, probeer het via de servicepagina". Dat had ik dus al geprobeerd, de reparatiewinkel bleek al twee maanden geleden failliet te zijn gegaan. Dus met dat verhaal wederom gemaild naar Hificorner, wederom krijg ik een mail "probeer het via de link van de servicepagina". Uiteindelijk link gekregen van za met Sony-service zaken, zoek het zelf allemaal maar uit. Geen enkele verantwoordelijkheid naar klanten!

12 oktober 2019

Levert gebruikt product en is vervolgens onbereikbaar

Svs sb 2000 subwoofer besteld. Bij ontvangst bleek dit duidelijk een gebruikt exemplaar te zijn. Hij was zelfs verkeerd verpakt.

Ik hierover gemaild meermaals. Maar geen enkele reactie ontvangen. Telefonisch ook onbereikbaar.

Tot op heden dus geen contact kunnen krijgen. Echt extreem klantonvriendelijk. Ze zijn de shop aan het sluiten en heb het idee dat correct afhandelen van dit soort zaken niet meer op hun prioriteiten lijst staat. Dus ben bang dat ik hier niks meer van ga horen.

Als ik de rest van de reviews lees is het bij deze shop standaard. Alle + reviews zijn vooral reviews waarbij geen nazorg nodig was. Bij alle negatieve reviews komt het er toch wel op neer dat de klantenservice extreem slecht is. En ik kan dat dus beamen.

Edit: reactie hificorner

Ze zeggen dat ze het zo van de leverancier hebben gekregen. En het dus hun probleem niet is. Wat natuurlijk onzin is (ik geloof het ook niet. De schade is imo alleen te verklaren als dit een lang gebruikt demo model was). Ik heb niks met hun leverancier te maken. Nu wordt er helemaal niet meer gereageerd.

Edit 2: Ik had in eerste instantie op hun forum gepost. Maar die post hebben ze zonder reactie stilletjes verwijderd incl. de reacties van leden. Ipv te reageren.

Edit 3: reactie op hificorner hieronder. Ik heb wel degelijk fotos van de beschadigingen gestuurd in een vervolgmail op jullie verzoek. Dit lukte in eerste instantie niet door de reflectie/camerafocus. Waarop jullie reactie zoals boven beschreven. Op mijn reactie daarop heb ik geen antwoord meer gehad. (Hierdoor ging ik op het forum kijken en zag dat mijn post niet meer bestond). Ik heb overigens nooit een inhoudelijke reactie gehad (de reactie hieronder is de eerste keer!). Het enige antwoord was zoals boven: Zo hebben wij het gekregen van svsound dus we gaan niks compenseren. Op de fotos van de verpakking is ook te zien dat het product verkeerd verpakt is. Zoals al aangegeven zat de beschermende buffer voor de connectors er los in aan de zijkant. Ipv op de connectors aan de achterkant. Zo worden ze dus niet standaard verpakt! Dat is allemaal duidelijk te zien op de fotos. Of het een demomodel is of niet er is duidelijk gebruiksschade aan de laklaag (die ik zelf niet kan verklaren zelfs als het een teruggestuurd model is na thuisgebruik. Ik heb zelf al 10 jaar pianolak speakers zonder krasje erop). Veel krasjes in veel verschillende richtingen en diktes en zelfs vegen meer vele paralele krasjes. Dit is dus een product waar je extra betaald voor de pianolak afwerking!

Wat het ook lastig maakt is jullie moeilijke bereikbaarheid. Je kan niet even bellen en een reactie via mail laat vele dagen op zich wachten.

28 september 2019

Antwoord van Hificorner

U heeft een 100% nieuw product ontvangen zoals al meerdere keren aangegeven. Het demo model staat namelijk nog bij ons in de winkel. U wilt geen foto's opsturen van de beschadigingen, maar u wilt wel een financiele compensatie. U heeft ons alleen foto's van de verpakking gestuurd en dat is exact zo als alle andere SVS producten zijn verpakt.

Op alle e-mails heeft u een reactie gehad.

Product retour, nog geen geld ontvangen...

Eind juli een SVS subwoofer besteld en ontvangen. Deze bleek uiteindelijk niet passend in mijn setup dus een retour aangevraagd. Dit verliep zeer moeizaam via de telefoon. Uiteindelijk een retournummer ontvangen en teruggestuurd. 12 Augustus is mij via mail gemeld dat de subwoofer in goede staat is ontvangen en dat het geld retour zou worden gestort. Tot op heden nog niets ontvangen. Niemand meer bereikbaar via mail of telefoon...

Update 10 september: het retourbedrag is vanmorgen gelukkig teruggestort.

6 september 2019

Hi Sander,

Excuses voor de vertraging, door de veranderingen bij Hificorner naar een online community en door vakanties duurt het iets langer dan normaal. Wij handelen alles nu af en binnen 3 werkdagen moet het opgelost zijn.

Klantenservice niet meer actief

Klantenservice niet meer actief, telefonisch niet meer bereikbaar, reageren niet op mails of chat. Bedrijf stopt. Koptelefoon besteld, maar bleek niet meer leverbaar. Moest daar zelf over bellen om er achter te komen. Beloven geld terug te storten, maar maken deze belofte niet waar. Wacht al een maand op het geld. Zie ook ander reviews hierover.
Ben van plan aangifte te doen bij politie.
Advies: hier niets meer kopen!

Jac Stoffels

6 september 2019

Hi Jacobus,

Paar weken terug iets besteld en na 3…

Paar weken terug iets besteld en na 3 dagen te horen gekregen dat het niet meer leverbaar was. Desondanks boden zij mij een alternatief aan. Dit wilde ik niet, dus heb ik de bestelling geannuleerd.
Daar kreeg ik na een week een bevestiging van met dat ik binnen 5 werkdagen mijn geld retour zou krijgen.
Nu ruim 8 werkdagen verder nog niets gekregen.
Nu probeer ik te bellen, zijn ze telefonisch helemaal niet meer bereikbaar.
En op de email reageren ze al een paar dagen niet meer.

5 september 2019

Hi Nick,

Slechte communicatie, afspraken worden niet nagekomen

Slechte eerste ervaring met Hifi-corner. Ik heb nog nooit eerder meegemaakt dat de communicatie van een webshop zo minimaal was. Telefonisch niet bereikbaar, per email helft van de tijd geen reactie.

Een week na mijn bestelling had ik nog niks gehoord. Gemaild, kreeg ik reactie dat mijn bestelling niet meer leverbaar was en dat hij nu bij de leverancier was besteld. Een week daarna weer geen reactie, weer zelf gemaild. Was mijn bestelling zoek geraakt. Hificorner zegt mij tegemoet te willen komen door een beter model aan te leveren vanwege de lange bezorgtijd, waarmee ik akkoord ga. Eind van de week krijg ik mijn bestelling binnen (zonder ooit een track-and-trace code te mogen ontvangen), maar blijkt gewoon het origineel bestelde model te zijn. De afspraak dat ik een beter model zou ontvangen was dus niet nagekomen. Hificorner hier nog over gemaild, maar geen reactie ontvangen.

Ik snap dat je het druk kan hebben, maar dit kan toch niet de manier van werken zijn van een audio-winkel die volledig over wil gaan naar een webshop...

20 augustus 2019

Hi Menno,

Topservice!

Topservice! Had vrijdag 2 setjes (goedkopere) interlinks van IXOS besteld. Helaas ontving ik zaterdagavond slechts één set: een vergissing. Heb gelijk de klantenservice gemaild. Maandagochtend kreeg ik al bericht dat de ontbrekende set onderweg was en dezelfde avond had ik het al binnen. Werkelijk een supersnelle levering en een fantastische service. Heb al meer bij Hificorner besteld en tot nu toe alleen maar goede ervaringen. Zal er ook in de toekomst blijven bestellen. Klasse!

29 juli 2019

Super slechte service

Slechte service. Ik heb wat besteld online en krijg na 2 week pas iets geleverd. Blijkt totaal iets anders te zijn dan besteld. Gemaild en vervolgens geen response. na 1 week maar eens gebeld. antwoordt, zal vast bij de post(sandt) verkeerd gegaan zijn. ik geef aan dat het onmogelijk is omdat de sticker van Sandt over hun adres sticker heen zat. Vervolgens zou ik die week antwoordt krijgen hoe nu verder. 1 week verder nog steeds niks gehoord, weer een mail gestuurd en weer geen reactie. vervolgens weer gemaild en nog steeds geen reactie. Als dit SERVICE moet zijn dan moet je als bedrijf echt afvragen of je überhaupt wel wat wil leveren en de klant tevreden wilt hebben.
Uiteindelijk gaat het om een verkeerde levering en dat zal toch eens na 5 week reactie mogen komen. Hopend dat dit wel werkt.

10 juli 2019

slechte service uiteindelijk omgezet in goed aanbod

In eerste instantie slechte service en communicatie. Na paar jaar al Marantz radio cd player stuk. Hoort natuurlijk niet, maar geen fatsoenlijk aanbod om een vervangend of nieuwe (met korting) player. Geen meedenkende medewerker van Hificorner of een retourreactie per mail. Uiteraard verwachtte ik geen gratis product, daar heb ik ook niet om gevraagd. Ik kreeg simpelweg een aanbieding (-30euro.....) die iedereen op de website kon vinden. kortom geen goede service. Update; We zijn nu 2,5 maanden verder.Inmiddels een goede aanbieding ontvangen waarmee ze het uiteindelijk toch goed en prettig hebben opgelost! Tevreden klant dus!

2 mei 2019

Beste Jan,

De Marantz speler heeft ruim 2,5 keer de garantie termijn overschreden. Daarom kan het toestel helaas niet kosteloos vervangen worden.

Team Hificorner.nl

Ik ben goed geholpen bij mijn keuze…

Ik ben goed geholpen bij mijn keuze naar nieuwe luidsprekers. De luidsprekers moesten besteld worden, omdat ze niet op voorraad waren. Volgens de verwachte levertijd zou dit 5 dagen kunnen duren, maar ik had ze na 3 dagen al in huis. Na de verzending kreeg ik per mail 2 track and trace codes toegestuurd. Al met al een hele positieve ervaring en ik ben zeer tevreden met mijn aankoop. Ik kom hier zeker terug.

6 maart 2019

voor 24:00 besteld volgende dag in huis! (maar alleen met PostNL).....

had een subwoofer besteld voor 24:00, bij het product stond vermeld dat ik het de volgende dag zou ontvangen. Kennelijk geld dat alleen zo als ze hem met post nl verzenden, omdat mijn pakket 1 kilo te zwaar was voor postnl hebben ze het met ups verstuurd, nu komt hij dus niet vandaag, ik had vandaag speciaal vrij genomen zodat ik thuis ben want zo'n dure subwoofer wil ik graag zelf in ontvangst nemen. erg fijn ook dat dit op de site word aangegeven, (niet dus)
Het is tevens tegenwoordig ook onmogelijk om contact met hun te krijgen via de whatsapp of online chat functie op de site, het duurt uren en zelf dan mag je geluk hebben.
Heb er eerder wat besteld (een jaar geleden ongeveer) toen ging het allemaal veel makkelijker, kennelijk is er een nieuw beleid of zijn er bezuinigingen.... erg treurig dit aangezien ze een zeer goed assortiment aan apparatuur hebben.

26 februari 2019

Zelfde liedje

Ik voeg me maar bij het rijtje met klagers: artikel besteld, 2-5 dagen levertijd, zelf nagevraagd, "duurt weekje langer", geen enkele reactie meer op vragen of geld terug. Zelf maar na 6 weken creditcardmaatschappij ingeschakeld om aankoopbedrag van honderden euro's terug te vragen. Slechte zaak. Kortom: gaat het goed, dan is er niks aan de hand kennelijk en is dit een goede leverancier, maar gaat het anders/verkeerd, dan trekt men zich terug en zwijgt. Hier bestel ik dus echt nooit meer iets.

25 februari 2019