High on Life Reviews

2.590
TrustScore 4.5 uit 5

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har handlet her flere gange og er super tilfreds. Proteinpulver og olie er i en virkelig god kvalitet og varerne kommer hurtigt.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Undskyld, High on Life havde ikke noget med jer at gøre. Pakken var sendt til SuperBrusen, men Dao-appen ændrer automatisk adressen, når man indtaster en firmaadresse. Derfor 5 stjerner herfra. Jeg... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har lige handlet en Vitamix 510. Købte først 520, den var al for stor. Kontaktede service og mødte stor forståelse. Arrangerede returnering, pengene blev overført dagen de modtog returneringen og d... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har købt både juicer og vitamix og er helt pjattet med begge dele. Juiceren kører lydløst og glat og æder sig igennem det meste. Og juicen er virkelig fint filtreret. Dog er rengøringen ikke så... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Kookwinkel

Geschreven door het bedrijf

High on Life blev startet i 2004 af Danmarks juice- og smoothiemester Mads Bo. Vores webshop og hjemmeside indeholder alt det, vi mener er vigtigt for at leve en grøn hverdag: juicemaskiner, blendere, knive, vakuumbeholdere, kosttilskud, bøger, opskrifter, artikler og guides. Vi udvælger alle produkter med omhu, og bruger selv alle produkterne. Derfor ynder vi at sige, at vi giver dig knowhow fra eksperter og priser som en webshop. Vores højeste prioritet er, at du får brugt det udstyr, du køber af os. Derfor vægter vi inspiration, den personlige kontakt og kundeservice højt. Også derfor nyder vi, at rejser rundt i landet med Mads Bos foredrag, workshop og vores populære mobile juicebar, som hver uge laver juiceevents over hele landet. Men vi nyder også den daglige interaktion, vi har med tusindvis af følgere på både Facebook og Instagram, samt vores Facebook grupper Juice365 og Smoothie365. Hver uge sender vi nyhedsbrev ud, der er spækket med viden, inspiration og opskrifter. Derudover får du selvfølgelig direkte besked med nyheder og tilbud på webshoppen. High on Life hovedkontoret ligger i Silkeborg, hvor vi tager os af salg, markedsføring, kundeservice, bogholderi og lager. Vi har åbent mandag-fredag mellem 9-14 og vi vil elske, hvis du en dag kigger forbi.

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

3K reviews

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 42% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

(2.590)

58 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Har handlet hos dem ofte

Har handlet hos dem ofte. Men har efter flere gange set, at de sælger deres produkter til overpris. Selv langt mere end hos producenten selv.
Det vil jeg ikke kalde en særlig troværdig biks.
Det er lige grådigt nok! Men hvis du bare vil bare vil bruge unødigt flere penge, så er dette klart stedet.

Jeg vil holde øje med om dette opslag bliver taget ned.
Da det tyder lidt på at High On Life har en god aftale med trustpilot!

9 januari 2026

Hej Anders
Vi har en prisrobot på som gerne skulle sørge for at vi følger markedets priser.
Kontakt os gerne hvis du oplever det modsatte.
Vi prismatcher på Vitamix blendere og flere andre produkter.
Og så har vi hele tiden kampagner på udvalgte produkter.
Så vi skulle ikke så gerne have overpriser ... og ellers må du gerne tage fat i os med hensyn til det specifikke produkt du har kig på :-)

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Godt udvalg

Godt udvalg, let hjemmeside. Lidt lang levering, helligdage har naturligvis spillet ind, men markant hurtigere levering fra andre shops, med samme bestillingstidspunkt.

2 januari 2026

Hej John
Tak for din anbefaling af vores webshop :-)
Vi havde lukket hele jule/nytårs perioden i år, så der skulle pakkes hurtigt da vi mødte ind igen ;-)
Normalt leverer vi i løbet af 1-2 dage :-)

Ingen bøvl

Ingen bøvl, alt gik som smurt ++++

22 december 2025

Godt at høre David :-)
Tak for din anbefaling :-)

Fantastisk service

Fantastisk service, bestilte to metal madkasser (igen) og fik dem dagen efter. 👍😊

5 december 2025

Antwoord van High on Life

Dejligt at du er tilfreds med både produkter og service :-)

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Sindsygt ringe service niveau🤮🤮🤮 også…

Sindsygt ringe service niveau🤮, også lyver man omkring ting, man så vælger at sidde ned til Black fridag når man har købt varen. Men ærlighed det har man sku overhovedet ikke i det firma, og man vil åbenbart ikke gør noget som helst 😡😡😡.

19 november 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg elsker dette firma, de bedste maskiner, som gør dit liv bedre og fantastisk service.
10 stjerner herfra

25 augustus 2025

11-August 2025

11-August 2025
🌟🌟🌟🌟🌟🌟🙏❤️🕊️ Meget flot 👏🫶

11 augustus 2025

Hej Lizzia
Det lyder til at du er tilfreds med dit køb :-) :-)
Tak for din besked :-)

Super hurtig levering

Super hurtig levering, så 5 stjerner herfra. 😀

Hej Maj-Britt
Tusind tak for stjerner og dejligt at høre at du hurtigt modtog din bestilling :-)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Ærlig rådgivning og hurtig levering

Ærlig rådgivning og hurtig levering.
Det er sjældent man oplever rådgivning der går imod at købe produktet. De fortalte ærligt om ulemperne i forhold til mit behov, også selv om det betød at jeg så muligvis ikke købte. Det gjorde jeg nu alligevel, men nu med en realistisk forventning til anvendelsen. Tak for god service!

Hej Martin
Dejligt at høre at du fik styr på hvilken maskine du skulle vælge :-) ;-)
Og tak for din fine anbefaling :-)
Mvh Marianne

Alt rigtig fint

Hej Annette
Tak fordi du tog dig tid til at anbefale vores webshop :-)
Og dejligt at du er tilfreds med det du har bestilt :-)