Wij hebben een super leuke, gezellige en lekkere middag gehad met de high tea workshop! Iedereen is hard bezig geweest en daarna hebben we genoten van de heerlijke hapjes. Er was ruim voldoende en keu... Toon meer

0p 4 mei hebben we samen met Carla de laatste hand gelegd aan 'n heerlijke High Tea. Alles was volledig voorbereid, wij maakten het met ons groepje samen af. We hadden er 'n uurtje met veel plezie... Toon meer

1. Catering

Na jaren taarten gemaakt te hebben als hobby werd het tijd om meer gevarieerd te bakken en besloot ik High Tea & more te starten. Omdat ik geen standaard High Tea wilde aanbieden, ontstond het idee om dit door de klant zelf te laten samenstellen. Zo kan zowel de zoetekauw als de hartige eter meer van het een of het ander bestellen of helemaal voor zoet of hartig gaan, net wat bij u past. Voor een kleiner budget zijn er de high tea boxen

4,8

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

Heerlijke hapjes lunch-buffet voor 20 mensen

Voor een familie bijeenkomst met 20 mensen heeft Carla echt een fantastische lunch hapjesbuffet gemaakt. In onderling overleg hebben we het aantal, het soort, wel/niet opwarmen besproken. De hapjes zelf vielen super in de smaak, er was heel veel variatie van hartig - met o.a. lekkere sandwiches en heerlijke omeletreepjes - tot zoet (superlekkere scones, jummie lemoncurd cakes, chocolate cookies, bosvruchtenmousse, etc). Er zat voor iedereen iets bij (incl. vegetarisch) en iedereen had verschillende voorkeuren voor wat het lekkerst was.
Echt een aanrader!

7 april 2025

Heerlijk Magisch Samhain

Ik heb gisteren op de markt van Magisch Samhain een werkelijk overheerlijke lemon curd cake gekocht en 4 chocolade Halloween cupcakes. Het hele gezin heeft er van gesmuld. Aan de lemon curd cake zat een klein krokant randje (heb ik er zo op uitgezocht want de verkoper vroeg me of ik met of zonder een randje wilde) en citroensmaak en geur zijn heel erg lekker. De cupcakes zijn (en dat meen ik echt) de lekkerste cupcakes die wij ooit gegeten hebben! Zoet, maar niet te zoet, heerlijke botercreme erop, de cupcake zelf zacht en vochtig maar niet vet. Gewoon zalig, 100% een aanrader dus. Voor ons een kennismaking met een nieuw bedrijf waar wij zeker vaker wat zullen gaan kopen!

26 oktober 2024

Antwoord van High tea & more

Hallo Judith, wat een geweldige review, dank daarvoor, super blij dat het zo lekker was. Tot de volgende keer.

High tea

Wij hebben samen met onze ouders, kinderen en kleinkinderen een high tea gedaan omdat onze ouders 50-jaar getrouwd waren. Dit was een grote verrassing voor hun. Het was allemaal super verzorgd en alles was heerlijk. Heel mooi dat dit ook thuis kan in je eigen omgeving. Wij hebben genoten! Bedankt voor alles Carla!

7 december 2022

Antwoord van High tea & more

Vond het heel fijn dat het zo goed is bevallen en dat de 50 jarige bruiloft van je ouders gevierd is zoals jullie wilde.

Uitstekend verzorgde high tea voor een…

Uitstekend verzorgde high tea voor een babyshower. Alles heel netjes en mooi verzorgd. Contact met Carla was duidelijk en snel al met al een dikke aanrader !

2 oktober 2022

Antwoord van High tea & more

Fijn dat het zo goed is bevallen, was erg leuk om te doen.

Babyshower high tea

Een high tea besteld voor een babyshower. Zowel de hartige als de zoete hapjes smaakten heerlijk. Heel feestelijk en zeker een aanrader!!

1 oktober 2022

Antwoord van High tea & more

Fijn dat alles naar jullie zin is geweest.

Zo lekker en top geregeld

Wat een heerlijke zoete en hartige hapjes. Voor je het weet is alles op.
De service ook geweldig. Tafel mooi gedekt, alle servies keurig voor elkaar.
Een deel van de hapjes nog even in de oven, waardoor direct ook een heerlijke geur vrij komt.
Zeker een dikke aanrader. Wij zullen vast nog een keer bestellen, want er is nog zoveel meer te proeven.

4 september 2022

Antwoord van High tea & more

Wat fijn om te lezen, wie weet tot een volgende keer.

Fantastische hartige high tea voor familiedag.…

Voor de eerste keer een hartige high tea bij Carla besteld voor onze jaarlijkse familiedag. Iedereen was onder de indruk van de goede verzorging, de variatie in hapjes en lekkernijen waaruit jezelf keuzes kunt maken en die stuk voor stuk heerlijk waren.
Dankjewel Carla! Dit was zeker voor herhaling vatbaar!

28 augustus 2022

Antwoord van High tea & more

Hallo Henriëtte, bedankt voor al complimenten, was erg leuk om te doen en ben erg blij dat het zo goed is bevallen. Ik zou zeggen tot ziens.

Een heerlijk buffet gehad voor mijn…

Een heerlijk buffet gehad voor mijn verjaardag, eerste keer geprobeerd maar niet teleurgesteld, zeker de moeite waard.
Greetje

8 augustus 2022

Antwoord van High tea & more

Hallo Greetje, vond het heel leuk om dit te doen, blij dat het zo naar je zin was.

Heerlijke high tea

Heerlijke high tea! Alles was even lekker. En wat een goede service! Alles wordt verzorgd…van het servies en lopers tot de bloemen! Echt een aanrader!

13 augustus 2021

Antwoord van High tea & more

Was heel leuk om te helpen bij de organisatie van jullie babyshower. Super dat het zo naar jullie zin is geweest.

Zeer te tevreden

Zeer te tevreden
Lekkere hapjes
En kon je eigen hapjes samenstellen

13 juli 2021

Antwoord van High tea & more

Sorry voor de late reactie, vond het heel leuk om dit voor je te regelen en dat het naar je zin was.

High tea

High tea besteld voor een bijzondere dag. Goed advies om keuzes te maken en erg lekker. Iedereen heeft genoten.

13 juli 2021

Antwoord van High tea & more

Sorry voor de late reactie, vond het heel leuk om te doen en ben erg blij dat het allemaal naar jullie zin was.

Verrukkelijk

In 1 woord: VERRUKKELIJK!

We hebben gesmuld, alles was even lekker. En dat voor een heel lief prijsje!

Fantastische service, alles duidelijk uitgelegd. Echt voor herhaling vatbaar.

15 juni 2021

Antwoord van High tea & more

Sorry voor de late reactie, heel blij dat het allemaal naar jullie zin was, zie jullie graag terug.

Jammie!

Super lekkere high tea tegen een betaalbare prijs! Alle hapjes waren even lekker! :)

Antwoord van High tea & more

Heel fijn dat het naar jullie zin is geweest, ik probeer het inderdaad betaalbaar te houden voor iedereen!!

Wat een heerlijke hapjes!

Wat een heerlijke hapjes! Zowel hartig als zoet, ongelofelijk lekker. Ik heb er ontzettend van genoten. Zeker weten een enorme aanrader!!

Antwoord van High tea & more

Super dat jullie het lekker vonden en hebben genoten, wie weet tot een volgende keer!!

Was helemaal top

Was helemaal top , hapjes waren heerlijk , duidelijke uitleg erbij met opwarming van de hartige hapjes .

Zeker een aanrader !!

Antwoord van High tea & more

Dank je voor het compliment en wie weet tot de volgende keer

Heerlijk!

Het was heerlijk, we hebben genoten! Fijn dat het nog redelijk kort dag lukte voor moederdag met bezorging.

9 mei 2021

Antwoord van High tea & more

Fijn dat het lekker was en dat jullie van genoten hebt.

Echte aanrader..!

Overheerlijke hapjes,prachtig verpakt en een erg duidelijke uitleg voor het opwarmen van enkele hapjes.

Bedankt het was een erg geslaagde high tea voor moederdag 😁

8 mei 2021

Antwoord van High tea & more

Bedankt voor het compliment en vooral dat moeder genoten heeft.

Smaakt heerlijk

Ze bezorgt het persoonlijk. Het smaakt heerlijk, uitleg zit erbij voor opwarmen van warme hapjes. Voor herhaling vatbaar.

4 april 2021

Antwoord van High tea & more

Heel fijn dat je er zo van genoten hebt.

Heerlijke high-tea thuisbezorgd

Heerlijke high-tea voor het hele gezin. Carla is vriendelijk en denkt graag mee. Zeer verzorgd en met smaak bereid. Dat proef je!
Dankjewel Carla, het was zalig :-)

19 maart 2021

Antwoord van High tea & more

Zeer fijn om te lezen, sorry voor de late reactie.

Heerlijke High Tea

Hallo Carla, we hebben gistermiddag genoten van de heerlijke High Tea hapjes! Je kunt echt proeven dat alles vers en met liefde is bereid.
Complimenten!

19 maart 2021