Vi var på Odendo ophold tirsdag d. 29.09. - lørdag d. 03.10. Vi følte os velkomne fra start til slut. Venlig modtagelse. Dejlig morgenmad og rigtig fin og rigelig aftensmad. Fint renoveret værelse (nr... Toon meer
Hyggelig og pænt sted.Nyligt renoverede værelser og restaurant. God dansk mad og fin morgenmad. Venligt personale. God placering format udforske Nordjylland. Meget værdi for pengene. 1000 kr pr perso... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Rent, hyggeligt og meget venligt og imødekommende personale. Selvom vi ikke var mange gæster denne dag blev der serveret en verdensklasse morgenmadsbuffet. HOLD nu op et morgenbord. Stort udvalg a... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Dejlig og venlig modtagelse. Pænt og rent værelse. Rigtig lækkert velsmagende mad. Venlig og hjælpsom personale. Gode udendørs forhold. Ligger lige ved centrum, ved nogle tøjbutikker. En oas... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Velkommen til Hotel Hjallerup Kro. Den ”bette” lokale kro i centrum af den lille hyggelige by Hjallerup, med nem adgang til hele Nordjylland. Kroen er centralt placeret mellem Aalborg og Frederikshavn og er et oplagt stop på rejsen, før eller efter en lang færgetur, eller som udgangspunktet for ferien i det nordjyske. Vores kro indbyder til et autentisk nordjysk ophold, i traditionel stil med charmerende og hyggelige omgivelser. Her oplever du at tiden går lidt langsommere og du bliver altid taget godt om af vores venlige personale. Kom ned i gear og oplev ægte ”noårjysk” gæstfrihed. Med et ophold i Hjallerup har du en central base for dit ophold i Nordjylland, oplagt for hele familien, kultur- og naturelskere. Uanset om I søger oplevelser, kultur, by, natur eller aktiviteter, er du lige i smørhullet af muligheder for alle aldre. Som en del af Hjallerups historie, med tæt på 170 år på bagen, er kroen et skønt lille sted, med plads til lokalbefolkningen og gæster langvejs fra, både i Danmark, Norge og Sverige. Kroen er også samlingsstedet for livets fester og kurser. I vores restaurant byder vi indenfor til klassisk dansk mad og spændende sæsonmenuer til både aften og frokost. Vi glæder os til at tage imod dig på Hotel Hjallerup Kro!
Søndergade 1, 9320, Hjallerup, Denemarken
- info@hjallerupkro.dk
- www.hjallerupkro.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
3 dags Deal ophold
Vi var på en 3 dags deal ophold på kroen,kr.998, værelserne var ok til prisen, men maden var bare super godt,første dag flæskesteg (og der var sprød svær) med sovs og rødkål, dertil 2 fadøl, anden dag 5 rettes menu, som vi måtte springe en ret over, vi var bare mætte,dertil 1 fl. rødvin kr. 295, regningen blev 1619. kr. ialt med miljøtillæg og drikkevarer, det nok ikke sidste gang vi besøger dem.
Hilsen Sonja og Vagner
nedslidt og snavset sted
Vi fik tildelt et værelse der var møgbeskidt, sofaen var fyldt med gamle krummer og madrester,mangel på støvsugning, senge var fyldt med nullermænd, hår og afklippede negle , restauranten manglede også rengøring , radiator ved vindue hvor vi spiste morgenmad var beskidt, madrester på væggen og manglende aftørring af karme og potteskjulere ..fik dog tildelt et andet værelse, men en ligyldighed fra personalet side gør at vi ikke kommer der igen og værelse Nr 2 var heller ikke helt rent dog bedre end det første .
Fest for alle pengene
Holde min kære mands 50 års fødselsdag på Hotel Hjallerup Kro, vi fik en dejlig betjening, meget lækkert og vel tillavet mad af gode råvarer, for ikke at glemme det skønne lokale, der var lyse og venlige. En oplevelse der stærkt kan anbefales til andre. Vi glæder os allerede nu til vores næste besøg. Per
Gæst til fødselsdag
Havde den dejligste fest på Hjallerup Kro med super top service og betjening. Fantastisk lækker mad af høj kvalitet. Der var ikke gået på kompromis med kvaliteten.
Ser frem til at komme på kroen igen.
Super sted
Stor forkælelse og et køkken med giver en stor gastronomisk oplevelse
Fantastisk ophold
Vi har lige tilbragt vores efterårsferie på hjallerup kro . 2 voksne og 2 unge . Alt var simpelthen bare i orden . Den skønneste mad , flotte portioner og venlig og imødekommende personale . Lækker morgenbuffet . Dejlige værelser og rent miljø. Simpelthen et besøg værd . Vi kommer gerne igen . Fam. Vallø Christiansen fra svendborg
Hjallerup Kro - Den er go ;o)
Barnedåbsfest på Hjallerup Kro er helt klart et hit!
Det er så nemt at få det arrangeret, primært fordi Kromutter er meget imødekommende og hjælpsom. Der mangler intet. Alt er timet og tilrettelagt.
På selve dagen for festens afvikling er alt kørt i stilling. I et stort og dejligt lyst lokale er alt parat.
Personalet er smilende og dukker jævnligt op i lokalet for at fylde op i fadene og kanderne og ellers være behjælpelig på alle mulige måder.
Skulle behovet opstå for frisk luft, findes der en skøn solgård lige udenfor.
En super oplevelse er i vente :o)