Spullen besteld twv €85 maar 3 weken later geen enkele voortgang van de bestelling. Ten einde raad Hobbyking gemaild maar geen enkel response. Toen uit noodzaak de bestelling maar geannulleerd in... Toon meer

Met Mijn laatste bestelling uit Hongkong was ik de helft van het bedrag kwijt aan verzendkosten en invoerrechten. Allemaal vanwege het feit dat Europe deze onderdelen NIET in haar assortiment heeft.... Toon meer

1. Hobbywinkel
  2. Modelbouwwinkel

The world's No1 Online Hobby Store. They stock a huge selection of RC products from Planes right through to Drones and all accessories. Dedicated to providing the best support in the industry, their ticket and livechat support channels offer efficient and helpful answers to all questions & problems.

3,2

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

1K reviews

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Fast and well packet delivery.

Fast and well packet delivery.

23 oktober 2024

Antwoord van Hobbyking

Hi Rob, thank you for taking the time to provide us with your feedback, we greatly appreciate it and look forward to serving you again soon.

T Hartill
Global CS Manager

Alles prima gegaan

Alles prima gegaan

23 augustus 2024

Antwoord van Hobbyking

Hi Wim, thank you for taking the time to provide us with your feedback, we greatly appreciate it and look forward to serving you again soon.

Helaas niet in het assortiment

Veel van mijn bestellen daarom vaak bij een ander bedrijf.

1 juli 2024

Hi J Langevood,

Thank you for your feedback.

We are actively working to stock our warehouses with the products our customers need. While we know there is room for improvement, we are committed to ensuring the items you need will be back in stock soon.

Best regards,
Richard

Echt een hele slechte leverings methode!

Ik heb een esc besteld bij hobbyking maar de verzending duurt zo lang dat ik het elke keer bijna vergeet ik ben blij dat ik hem nu niet nodig heb maar je zal het maar nodig hebben als je laatste onderdeel of als vervanging van ! Echt geel slecht en dan achteraf tegen mij zeggen dat 35 werkdagen heel normaal is voor een bezorging !? Echt niet okay in 2024, dat kan en moet veel sneller!
Dit is dan ook echt wel de laatste keer dat ik daar iets besteld heb !

5 april 2024

Antwoord van Hobbyking

This should not be a review of our services since this is a complaint about shipping time. Please complain to or review the shipping company. We have no control over transit times and in the future we suggest that you select a faster shipping method if you desire your item(s) in a more timely fashion.

Dit zou geen beoordeling van onze diensten moeten zijn, aangezien dit een klacht is over de levertijd. Klaag a.u.b. bij het verzendbedrijf of beoordeel het bedrijf. We hebben geen controle over de verzendtijd en in de toekomst raden we je aan een snellere verzendmethode te kiezen als je je artikel(en) sneller wilt ontvangen.

Hobby King kent geen service, niet bereikbaar, niet behulpzaam, geen contact!

Ik heb voor 140,00 euro aan batterijen besteld maar zijn niet aangekomen. UPS is het pakketje kwijt geraakt.

Ik krijg geen contact met hobby king, zodat ze bij ups het geld kunnen claimen en mij alsnog kunnen voorzien van mijn bestelling.

Ze reageren helemaal nergens op!

Erg slecht, aangezien de verzender verzekerd is en niet de ontvanger. Ik kan bij ups geen claim indienen.

Ik koop hier dus nooit weer en zou dit bedrijf niemand aanraden!!!!!

1 maart 2024

Antwoord van Hobbyking

We're sorry to hear this but wish to clarify some points. You can absolutely contact us right on our site and we respond to EVERY submission:

If you still have an outstanding issue contact us using the link above and we'll do what we can to assist and correct the problem.

Het spijt ons om dit te horen, maar we willen graag een aantal punten ophelderen. Je kunt absoluut contact met ons opnemen via onze site en we reageren op ELKE inzending:

Als je nog steeds een onopgelost probleem hebt, neem dan contact met ons op via de bovenstaande link en we zullen doen wat we kunnen om je te helpen en het probleem op te lossen.

Vorig jaar juni 4 lipo's besteld en…

Vorig jaar juni 4 lipo's besteld en betaald via PayPal.
Ze hebben mij tot januari 2024 aan het lijntje gehouden. Was ineens niet meer op voorraad of tegengehouden bij de douane of ik zat er met niet bij en ga zomaar door.
Dit was ik niet gewend van Hobbyking.
Ben bijna 10 jaar klant geweest
Durf niets meer te bestellen, vooral ook dat het Europese warehouse blijkbaar ook niet meer bestaat. Ze beloven via de chat veel en hebben toegegeven dat er grote problemen zijn met managment zijn oftewel ze zijn failliet denk ik zo. En proberen nog wat geld uit nietsvermoedende klanten te trekken.

10 januari 2024

Antwoord van Hobbyking

We're sorry to hear of this but wish to clarify that the EU warehouse is most certainly open and at no time have we admitted to having "big problems with managment are or in other words they are bankrupt." None of that is true at all.

Het spijt ons dit te horen, maar we willen duidelijk maken dat het EU-magazijn zeker open is en dat we op geen enkel moment hebben toegegeven dat we “grote problemen met het management hebben of met andere woorden dat ze failliet zijn”. Daar is helemaal niets van waar.

Als u nog steeds een onopgelost probleem hebt, neem dan contact met ons op via de bovenstaande link en we zullen doen wat we kunnen om u te helpen en het probleem op te lossen.

Geen levering van bestelde spullen en geld weg

Toen uit noodzaak de bestelling maar geannulleerd in de hoop het bedrag terug gestort te krijgen.
De melding na de annulering was dat het geld binnen enkele dagen terug gestort zou worden maar ook hier tot dusverre loze beloftes.

Conclusie: nooit meer iets bestellen hier!

11 november 2023

Antwoord van Hobbyking

I'm sorry to hear this. We respond to ALL emails in our official support system. If there is an outstanding concern please contact our CS:

6 maanden aan het lijntje gehouden

6 maanden aan het lijntje gehouden. Product is nooit geleverd. Krijg geen geld terug omdat het ook niet terug bij het magazijn is geleverd. Klantenservice geeft alleen standaard antwoorden en geen enkele oplossing.

Ik bestel er nooit meer!

25 februari 2022

slechte ervaring

allereerst zal ik beginnen met de kwaliteit van de producten die op hobbyking te koop zijn. Een ESC besteld voor mijn boot die bleek het overigens maar 2 keer te doen daarna ontplofte de ESC in mijn boot. De verzending heeft langer geduurd dan ik van mijn ESC gebruik kon maken. Daarnaast hoef je van de klantenservice ook niet veel te verwachten. heb 2 weken moeten wachten op een antwoord om vervolgens te horen te krijgen dat als ik mijn ESC terug zou willen sturen ik indirect zelf de verzendkosten moest betalen van 32 euro.

kortom bestel niks van deze website de verzending duurt minimaal een maand en je producten zijn binnen een maand weer kapot. Daarnaast is er ook geen mogelijkheid om de producten kosteloos weer terug te sturen.

31 juli 2022

Kunnen levering niet waar maken maar uiteindelijk opgelost

Bestelling waren de laatste van op voorraad van nog geen 12 euro staat al meer als 2 weken op verwerken 2 x chatt gehad 2 x zelfde antwoord logistieke problemen. Voor mij is het simpel geen fysieke voorraad maar wel op papier is ook een logistiek probleem. Maar dat wil men niet toe geven. En dan maar steeds zeggen sorry wij doen ons best.
Producten waren weer naar lange tijd op voorraad gechat en alles netjes opgelost heeft alleen wat erger gekost

7 februari 2022

Laatste ontwikkeling HOBBYKING.

Allerlaatste ontwikkeling HOBBYKING!

Via livechat (2e×, want de eerste ging ook niet goed) werd het probleem binnen 15 min.opgelost. Heb dat ook aan de email- medewerkers medegedeeld. Waren blij voor mij ; kreeg geen excuses, maar nog een trap na, omdat ik zgn. een verkeerde ordernummer heb doorgegeven! Ik heb daarop netjes geantwoord. Nu nog wachten op het teruggestorte geld via IDEAL.

Laatste ontwikkeling HOBBYKING.

HOBBYKING heeft het bedrag teruggestort.
Maar op een verkeerde PAYPAL ID-nr. en naam!
Ik woon in NL en niet in SPANJE !

Na vele malen in KAPITALE letters duidelijk gemaakt dat ik geen LUIS heet en mijn bestelnr anders is dan dat zij aangaven! Zelfs na mijn naam/adres/land/ordernr/etc. doorgegeven te hebben, houden ze bij hoog en laag dat ze het op de "juiste" PAYPAL account hebben gestort....namelijk op het account van, wat denk je......LUIS uit SPANJE.
Wat een incompetente (engels sprekende/schrijvende) klantenservice heb je daar toch.

AAN NL-SPREKENDE HOBBYKING MEDEWERKERS DIE DIT LEZEN....GEEF MIJ VIA DEZE REVIEW SVP HET HK-TEL. NR UIT EINDHOVEN. DIE BESTAAT.....ZODAT ZIJ MIJ TERUG KUNNEN BELLEN.

Ik heb via het HK contactformulier een verzoek ingediend, maar helaas geen reactie. Een mede-rcvlieger deed dat ook en kreeg wel een NL-sprekende man aan de lijn.

9 december 2021

NIETS KOPEN DAAR

NIETS KOPEN DAAR. ALS ER IETS KAPOT GAAT KRIJG JE GEEN ONDERDELEN EN NIETS WORDT GEREPAREERD. HELE SLECHTE ERVARING GEHAD MET HOBBY KING.
E. BALLANTINE

14 september 2021

If you still have an outstanding issue please contact us via our support:

Mensen koop hier niets slechte service…

Mensen koop hier niets slechte service en slechte kwaliteit van goederen heb een rc boot gekocht met verbrande motor is ook niet meer te krijgen ie een verouderd model heb de boot 25_08_2021

12 september 2021

If you still have an outstanding issue please contact us via our support:

Hobby King,levering kwijt

Hobby King,levering kwijt, geen refund ,waardeloze klantenservice. Gewoon niet bestellen daar ! Iets goedkoper, eerste set ternigy was gelijk 1 lipo defect maar gaf het nog een kans jammer genoeg.

17 juli 2021

Antwoord van Hobbyking

We're sorry if a package has been lost. If you used the non-tracked shipping option we're unable to track the parcel and/or provide an ETA for delivery. This is VERY clearly stated on the site:

Please be advised that HobbyKing is not liable for any lost parcels that are shipped via Standard and Registered No Tracking Mail.

eigen retour kosten

Ik had een accu besteld, maar hij was niet goed. Als ik h'm retour wil sturen, zijn alle kosten voor mij. Hoe je het ook wend of keert, ik moet blijven betalen. Service van niks.

Edit:
Dat heb ik dus gedaan, maar alsnog werden de kosten aan mij opgelegd

24 maart 2021

Antwoord van Hobbyking

If you received a bad battery you should simply open a claim, provide evidence of a fault and we'll replace, refund or credit it without having you return it. If you need further assistance please contact our support:

Nooit problemen gehad met accu’s via…

Nooit problemen gehad met accu’s via Hobbyking. Alleen nu had ik zelf de verkeerde accu’s besteld. Kan gebeuren wil ik ze terug sturen moet je ze naar Engeland opsturen echt belachelijk om je klanten 4/5 keer aan verzendkosten te willen laten betalen om iets terug te sturen.

10 februari 2021

Geen nadelen

Gekregen wat ik had besteld. 2x 3s lipo's besteld en week geduurd. Accu's werden geadviseerd door anderen en gelijk een bestelling geplaatst. Ik ben tevreden. De verzenddoos mag wel wat kleiner.

4 februari 2021

ik bestel hier regelmatig wat

ik bestel hier regelmatig wat. Altijd snelle levering en nette kwaliteit. Onlangs een RMA moeten aanvragen, ook hier zeer nette service, reageren snel en zoeken echt naar oplossingen.

14 januari 2021

nr1 LIPO store

Ik koop bij Hobbyking alleen producten uit EU Warehouse. Dan worden er normale verzendkosten gerekend en is het er binnen een week. Dit is het adres voor LIPO accu's. Helaas is het assortiment en de voorraad zeker voor EU Warehouse beperkt voor andere spullen (en zeker specifieke onderdelen).

6 januari 2021