BelgYpte en de Vlieg 🪰
Mijn ervaring met de Gemeente Hoeselt is op het niveau van triestig erm schoape tot hypocriet.
In 1999 ben ik daar gaan wonen op een perceel dat tot deze dag was bewoond door de ouders van mijn stiefmoeder.
Dewelke trouwens een fantastische vrouw is en mij altijd gesteund heeft .
Dit terzijde geschoven, want het bestuur
van Hoeselt, dat is de hete patat 🍟.
Mijn probleem met het bestuur is begonnen met een belasting op afval .
Mijn grondstuk was dus bedolven onder afval. Net zoals de rest vd zogezegde ‘groene zones’ op deze straat .
Na enkele maanden aanwezigheid van mijzelf op dat grondstuk heeft iemand beslist om de afvalophaling duurder te maken door een extra gemeentebelasting te heffen op afvalophaling.
Ergo
Ik koop een afvalbelt en begin zeer naarstig met op te ruimen .
Wat doet 1 of andere soepl#l ?? Hey die kerel is het afval op aan het ruimen van anderen, laat ons dan maar de belasting op afval verhogen, zo voelt hij onze liefde en steun , en zo laten wij ook zien hoe begaan wij zijn met de natuur . 🤮( hypocriet kl#%tjesvolk)!!
Dat begon al te ruiken naar visdarmen , als je begrijpt wat ik bedoel .🤢
Na de ‘announcement ‘ vd extra belasting werd er door de ex-burgemeester ( een advocaat van opleiding) een omzendbrief in Hoeselt bedeeld dewelke staafde dat een gemeente niet zomaar een extra belasting mag heffen .
Zoiets moet goedgekeurd worden door verschillende instanties.
De ex- burgemeester riep op tot burgerlijke ongehoorzaamheid om deze illegale praktijken te stoppen.
Dus daar ging men al overboord .😳
Ik heb dan ook mijn plicht als burger en Belg uitgevoerd en heb geweigerd om de extra belasting te betalen.
Want , elke burger is verplicht om haar bestuur te bestrijden indien deze zich niet houdt aan de wetgeving.
Staat in de wet 😀☠️
Na veel op en neer dus , en enkele dreigementen van het gemeentebestuur stopte ook de hele heisa .
Nu zou je denken, goed zo Andrè 👍
M’n balle Joa …
Ik was denkelijk de enige die had geweigerd en niet aan zijn plicht als Belgisch burger had verzaakt!
Want …. Ik had na veel gedoe inzake mijn grondstuk , besloten om een ander huis te kopen en mijn grond te verkopen .
En nu komt de 2 de akte der schande ; De gemeente Hoeselt heeft via een notaris in Genk , die mijn verkoop behartigde ,de extra belasting + boete geïnd tijdens de aankoop v een huis
( wat ook bijna fallicant was afgelopen 🥵)
Je zou dan zeggen 🧐Mag dat dan ??
NEEN !! Dat mag niet !!!
Weeral een onwettige en illegale inning .
Een gemeente mag geen belasting innen via een notaris!!
En weet je wat de notaris vertelde , och meneer ‘ ga op het gemeentehuis in Hoeselt zagen ‘ .
Dus ; Notaris en Gemeentebestuur geven genen bal om Belgische wetgeving.!!
Tevens ; ik heb hierover klacht ingediend bij de orde der notarissen.
Nooit niets meer van gehoord 👎
Begrijpe wie het begrijpen kan !!!!🤮
Blijkbaar is dit gebeurd omdat ik een pedoseksueelmoordenaarnazipunktuigjunkiealcoliker ben ?!
Of mss juist omdat ik het NIET ben !!!!
Over krapuul gesproken.
Is violence the answer?
Does God want Us to kill ??
Is anybody listening to our complaints ??
💀🏴
Do You want to know more ???👀