Ik wilde iets bestellen, bij betaalmethodes wel een Klarna logo zetten, maar geen Klarna mogelijkheid. Dan is mijn vertrouwen weg en ga ik wel elders bestellen
Ik heb na bijna twee maanden mijn bestelling nog niet gekregen. Als je mailt antwoorden ze niet, als je belt zit hun box vol. Ik denk dat ik kan gaan fluiten naar mijn bestelling die betaald is.
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Hoesjes.nl is hét adres voor het kopen van telefoonhoesjes voor alle merken: Apple hoesjes, Blackberry hoesjes, HTC hoesjes, Huawei hoesjes, LG hoesjes, Nokia hoesjes, Samsung hoesjes en Sony hoesjes
Storkstraat 3, 3833 LB, Leusden
- +31 (0)33-2022115
- info@hoesjes.nl
- www.hoesjes.nl
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
BetaaImethode misleidend
Dan is mijn vertrouwen weg en ga ik wel elders bestellen
Niks kopen een gewaarschuwd mens telt…
Niks kopen een gewaarschuwd mens telt voor 2. Ze leveren niet. Ze kondigen wel het pakket bij post.nl aan maar leveren het niet. Je krijgt een Track and Trace maar het pakket is niet afgescand. Het barst van de negatieve berichten. Blijkbaar is het maar een
Bestelling niet geleverd.
Retour verloopt niet vlot
Retour verloopt niet vlot. Je krijgt een niet traceerbare retourlabel. Het pakje van België naar Nederland blijft maanden onderweg.
Duurt veel te lang om te leveren.Na 5…
Duurt veel te lang om te leveren.Na 5 dagen nog niks ontvangen !!
Ik ben enorm blij met GSM-Hoesjes.nl
Ik ben enorm blij met GSM-Hoesjes.nl. Ik bestel regelmatig mijn telefoon accessoires bij GSM.Paar dagen geleden heb een iPhone back cover met koordje verkeerd besteld, dus stuurde een e-mail naar GSM om te vragen of ik die mag omruilen.Ja natuurlijk en ik mag die verkeerde bestelling ook houden om aan iemand anders te geven.Super aardig 😊 Bedankt Moniek GSM-Hoesjes.nl
Zeer vlotte ondersteuning!
Zeer vlotte ondersteuning!! Mijn pakje was niet geleverd door een onvolledig adres. Binnen de 2 dagen werd een nieuwe geleverd!
Het eerste hoesje op een of andere…
Het eerste hoesje op een of andere manier zoek geraakt bij DHL (What’s new?), gewoon opnieuw gestuurd zonder vragen! Dankjewel voor de superieure service!
Peter G.
Wat een super service
Wat een super service
Na het bestellen van een verkeerde maat telefoon hoesje. Werd na een mail zo de juiste opgestuurd zonder enige vraag. Super!!
niet verstuurd wel betaald
niet verstuurd en alleen bevestigings mail gekregen van de transactie
na 2 weken een mail gestuurd met dat ik nog niks binnen had en 2 weken later nogsteeds niks gehoord
Eerst de bestelling niet binnen 24 uur…
Eerst de bestelling niet binnen 24 uur in huis daarna komen zij met en veral dat ik moest 5 dagen wachten en nu moet ik weer wachten vanwegens de Black vrijdag
Bestel bij deze bedrijf nooit meer
Ik heb nog steeds mijn hoesje niet ik wacht al 8, dagen
Ik had een nieuw smartphonehoesje nodig…
Ik had een nieuw smartphonehoesje nodig voor mijn Samsung galaxy A52. Deze heb ik besteld via Bol.com. Levering was één dag. Mooi afgewerkt en lijkt op echt leer.
Meer dan tevreden
Meer dan tevreden, goede producten, snelle levering, betrouwbaar en bij vragen goed te bereiken. Vriendelijke medewerker aan telefoon, beter dan die robots die je vragen dikwijls niet begrijpen. Ik raad deze web winkel aan!
Gewoon goed, niet echt bijzonder
Hoesje voor samsung galaxy tab A kwam dag later aan dan beloofd via brievenbuspost, dat was net geen probleem voor me en nog net op tijd.
Echter de prijs / kwaliteit viel me enigzins iets tegen, had er wat meer van verwacht in vergelijking met mij vorig hoesje voor samsunh tab 3.
Zeer tevreden
Snelle levering, goede prijs/kwaliteit. Hoesje voor iPhone XR past perfect.
Heel tevreden over mijn aankoop.
Zeer netjes geholpen vriendelijk top bedrijf
Zeer netjes geholpen vriendelijk ik ben zeer tevreden ik beveel het iedereen aan om daar te bestellen top kan niet anders zeggen.mvg yvonne
Goeie producten voor een mooie prijs
Goeie producten voor een mooie prijs, makkelijke betalingsmogelijkheden en een snelle levering en je word netjes op de hoogte gehouden van alles.
Goed!
Goed! Snelle levering. Ik had 3 minuten voor 16:00 besteld en de volgende dag in huis. Goede kwaliteit en komt in een stevige verpakking.
Super vriendelijke en goede service
Super vriendelijke en goede service! Mooie spullen.