Fantastisk service! Jeg har haft en god oplevelse både med vejledning i forhold til olie og rigtig god service u forbindelse med at 2 af vores terrassebrædder revnede.
I forbindelse med indkøb af bambus gulv og lister, er jeg ved flere lejligheder blevet mødt med imødekommenhed, nærvær, godt humør, og ikke mindst faglig kompetent vejledning. Leveringer er sket str... Toon meer
Super kundeservice og solidt produkt. God vejledning inden bestilling med mulighed for at få leveret en gratis prøve. Gulvet var nemt at lægge (sagde gulvlæggeren), hvor fer og not bare passede samm... Toon meer
Virkelig god service - vil anbefale til alle! Har længe kigget på terassebrædder men er i tvivl om kvalitet og om leverings-muligheder: De leverer gratis træ-samples med gratis levering til hjemmet.... Toon meer
Holse & Wibroe har arbejdet med bambus siden 2004 og var blandt de første i Norden til at introducere materialet til byggebranchen. Siden da har vi specialiseret os i at forarbejde bambus til byggematerialer til gulve, terrasser og facader - altid med blik for æstetik, holdbarhed og funktion i praksis.
Agenavej 20, 2670, Greve, Denemarken
- 88 18 28 00
- info@holseogwibroe.dk
- www.holseogwibroe.dk
Vraagt klanten om een review
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Hurtig levering
Hurtig levering. Ingen problemer overhovedet, og jeg fik de gratis vareprøver, som jeg gerne ville have.

Antwoord van Holse & Wibroe
Hurtig levering og hjælpsomme medarbejdere
Fantastisk smukt træ og den bedste vejledning af medarbejderne

God opfølgning og super betjening
God opfølgning og super betjening
Handler gerne her igen.

Serviceminded
Serviceminded
Selv ved små ordre er der fuld opmærksomhed og hjælp fra personalet.
God kundebehandling.

Antwoord van Holse & Wibroe
Jeg har fået tilsendt gratis…
Jeg har fået tilsendt gratis vareprøver, så jeg kan bedømme farve og tekstur på gulvbrædder og terrassebrædder i det hus, hvor jeg overvejer om jeg skal vælge bambus- fremfor trægulv. Virkelig god service.

Antwoord van Holse & Wibroe
Rigtig god service og vejledning
Rigtig god service og vejledning. Vi har allerede haft et bambusgulv i 10 år, og nu når vi flytter fra vores hus, køber vi bambus fra Holse og Wibroe igen til det nye.

Antwoord van Holse & Wibroe
Købs oplevelsen var helt efter bogen.
Købs oplevelsen var helt efter bogen.
Produktet er helt i top. Bambus har egenskaber man bare ikke kan få med andet træ.

fejl på fejl
fejl på fejl. olie går af indefor 3 uger. træet rejser sig på under et halvt år.

Sikken service
Fantastisk service, hurtig levering,og leverings omkostningerne blev billiger end det der stod, så kun tommel op herfra 5 stjerner

Antwoord van Holse & Wibroe
Jeg købte en bambus ekstrem plade…
Jeg købte en bambus ekstrem plade 122x244x3cm i naturfarve. Pladen har jeg bearbejdet til en smuk køkkenbordplade der passer fint ind i et forramme køkken.
Bambuspladen er et fint produkt, pris og levering er også helt udemærket.
Anbefalingen herfra er at bruge mere bambus.

Antwoord van Holse & Wibroe
God flexibel service og levering-og så…
God flexibel service og levering-og så er træet jo bare så skønt!

Antwoord van Holse & Wibroe
Super god og hurtig service med prøver!
Super god og hurtig service med prøver. Flotte produkter modtaget dagen efter bestilling!

Antwoord van Holse & Wibroe
Det var en super fin oplevelse!
Det var en super fin oplevelse! Produkterne er helt i top og deres kundeservice er fantastisk.