Super forsendelse
Jeg har købt mange varer på auktion rundt om i Danmark men jeg har aldrig modtaget en vare, der var så godt indpakket som det købte kobberstik. Det kan simpelt hen ikke gøres bedre.
Et moderne auktionshus i vestjylland, der bl.a. sælger antikviteter, ældre & moderne kunst, arkitekttegnede møbler & PHlamper
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Super forsendelse
Jeg syntes det nye ejer par gør det utrolig godt, de er meget synlige og hjælpsomme.Det er en behagelig oplevelse at komme der.
altid en god oplevelse, høflig betjening og hjælp med at læsse varen
Utroligt auktionerne foregår online og man får lagt sidste og højeste bud på en bil, hvis auktion slutter kl. 14:00... Men man får ikke svar på, om man har fået bilen før senere hen, hvilket jeg ikke ved hvorfor.
Finder så sent ud af, jeg ikke fik bilen, selvom mit bud var sidste og højeste bud online inden auktionen sluttede kl. 14:00...
Årsagen var så at auktionen så fortsatte fysisk i auktionshuset, hvilket jeg havde ingen ide om, men får så at vide sent, at en anden bød højere end mig, selvom jeg ikke fik mails vedrørende højere bud, som man jo får online, hvis man byder...
Sys man skal holde sig til en ting ad gangen, enten online, fysisk eller så både online og fysisk, selvom jeg ved det kan give problemer ift. netværk og dårlig dækning...
Så må man jo finde et andet sted end Holstebro, når det ikke er det værd.
Jeg har i dag været på Holstebro Auktioner,
Det er en mest triste auktion jeg nogen sinde har besøgt.
det blev ikke løftet et smil fra nogen i de par timer Casper var auktionarius
Han klagede sig højlydt adskillige gange over de ansatte og publikum,
han manglede overblik, hvilket resulterede i at han tabte tråden,
flere gange skulle der rettes i computeren, fordi han ikke var nærværende !
Jeg fik et bud på 3 mærkevare lamper, efter endt betaling skulle jeg have lamperne udleveret, har viser det sig at den ene lampe havde fået en skade (og var dermed værdiløs)
jeg kunne tage lamperne som de var eller få mine penge retur !
det skal siges, jeg kunne få mine penge overført til min bank, til trods for Jeg betalte med kontanter :-(
Jeg forslog en lille latterlig dekort (100,-kr), og de kunne beholde den defekte lampe...
Ialt havde jeg lagt knap 1000,-kr. i salær (26% procent, vist Danmarks dyreste auktions salær) for de par småting jeg havde købt
Ingen flexibilitet fra Caspers side :-(
Jeg kan ikke forstille mig, at jeg kommer til deres auktioner mere !
Har handlet en hel del porcelæn på Holstebro auktioner. Utroligt flinke mennesker. Alt som beskrevet og aldrig noget problem når man henter varen for sent
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.