Har handlet hos Homecare.dk igennem rigtig mange år, og oplever gang på gang hvor omhyggelige og omsorgsfulde de er, når det drejer sig om support, både på ting jeg har købt tidligere, men ogs... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Selvom det gik galt med leverancen, var firmaet hurtig til at afgive informationer om hvor pakken strandede hos firmaet der omdeler pakkerne. Pakkerne herfra leveres retur til forretningen der her... Toon meer
Bestilte varer kl. ca. 15, og havde dem dagen efter - ganske imponerende. Emballering knap så imponerende, da varerne lå i en papæske uden fyld, og derfor raslede rundt. En smule "chips" ville have gj... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg har ikke tidligere benyttet mig af "European Homecare ApS" - Ingen misforståelser eller problemer af nogen art. God vejledning. Lever op til de givne informationer. Vil helt klart beny... Toon meer
Homecare.dk - Sikker nethandel Nethandlen begyndte for mere end 20 år siden - Vi var med fra starten!
Viadukt alle 16, 2900, Hellerup, Denemarken
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
De er hurtige og det er bare i orden kan Anbefales at handle der
Den bestilte vare kom dagen efter, indholdet var pakket forsvarligt ind og svarede fuldt ud til min forventninger. 5 stjerner herfra.
Vil anbefale firmaet uden forbehold
Bestilte blodtryksmåler og fik den 2 dage efter. Bestilte den om aftenen.
Bestilte nemt via hjemmesiden og havde varen dagen efter
Det er en fornøjelse at handle hos jer, det er meget nemt, og varerne kommer hurtigt!
Lækker og god vare til en fornuftig pris. Lynhurtig levering og god service..
varen som jeg bestilte kom dagen efter bestilling Alt fungerede efter planen.
Nemt at finde rundt på hjemmesiden, hurtig levering.
det var nemt at bestille og varen kom hurtigt jeg kunne følge varen med tracking nr. hele vejen perfekt tak
Det er bestemt ikke Home Cares skyld, at levering trak ud, hvilket skyldtes Post Danmark! Meget hurtig ekspedition - 1 time efter jeg havde bestilt via hjemmeside fik jeg besked om, at ordren var ekspederet! Vil uden tøven handle hos HomeCare igen!
Meget nem hjemmeside, fornuftigte tilbud og hurtigt levering
Helt problemløst. Godt produkt, hurtig levering. Det er vel 5 stjerner værd.