Prima honden 'spionage' camera. Werkt zoals beloofd, het beeld is behoorlijk goed het geluid ook (kun je ook uitzetten). Installeren ging wat moeizaam, maar dat was door een eigen stommiteit. Op mi... Toon meer

Prima camera Werkt uitstekend en is in een oogwenk geïnstalleerd en aangesloten op je WiFi netwerk. Kwaliteit van de beelden is prima, ook keuze tussen drie kwaliteitsmodi. Service van hondencamer... Toon meer

Advertentie was precies wat er geleverd is. Zeer makkelijk te installeren door een helder, kort filmpje en een bijgeleverde gebruiksaanwijzing. Ook zat er in de verpakking een leuke attentie voor mijn... Toon meer

1. Dieren en huisdieren

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Hondencamera zorgt voor een veilig thuis voor jou en je hond

4,6

Uitstekend

Prima honden 'spionage' camera.

Prima honden 'spionage' camera.
Installeren ging wat moeizaam, maar dat was door een eigen stommiteit. Op mijn vraag om hulp kreeg ik binnen 24 uur uitgebreid antwoord via de mail. Dus netjes opgelost!

19 mei 2022

Instaleren prima erg snel

Instaleren prima erg snel, maar werkt niet op afstand. Een mail gestuurd enige communicatiemiddel. Eerste maal snelle reactie en nu hoor ik niks meer.
Ik wacht nog op reactie, maar wil anders aankoop retourneren.
Dus verbazend al de mooie reviews hieronder.

2 juli 2020
Logo Hondencamera

Antwoord van Hondencamera

Dat we om 22:00u nog mails beantwoorden betekend helaas niet dat we een 24-uurs klantenservice hebben. Jammer dat we de mogelijkheid niet krijgen om het op te lossen en dat er gelijk een 1-sterren review geschreven wordt. We hopen dat dit andere positieve hondenbezitters (zoals u in de overige reviews kunt lezen) niet tegenhoud om onze handige oplossing te proberen.

Het retourproces is inmiddels gestart en u krijgt z.s.m. uw geld teruggestort.

Snel geleverd

Snel geleverd! Camera’s werken perfect! Wordt mee gedacht. Ik had iets dubbel besteld en kreeg netjes een mail of dat de bedoeling was of dat ik dit nog wou annuleren. Heb dit geannuleerd en kreeg bijna direct het bedrag al teruggestort. Dit is service Bedankt!

11 oktober 2019

Werkt heel goed

Werkt heel goed. Je kunt gemakkelijk met je huisdier praten en tegelijk horen of hij geluid maakt.
Middels de app kun je overal zijn en je geliefde huisdier in de gaten houden.

9 september 2019

Weer een prima ervaring!

Weer een prima ervaring met hondencamera. Na enige teleurstelling mbt tot de nieuwe versie vd camera is het probleem keurig opgelost.

7 mei 2019

Super camera

Super camera. Duidelijke instructies erbij. Prima! Keurig geleverd.

6 februari 2019
Logo Hondencamera

Antwoord van Hondencamera

Fijn om te horen! Veel plezier er nog mee.

Bestelling camera

Ik had 2 dingen besteld .
De een werd de derde dag pas geleverd .
Het andere was niet op voorraad , zorg dat je het wel op voorraad hebt , tegenwoordig in de digitale tijd makkelijk na te kijken

23 december 2018

Snelle levering, goede kwaliteit camera, snel te installeren.
Ik had er 2 besteld van 1 camera het kabeltje dat niet werkte na melding hiervan kreeg ik direct een nieuw goedwerkend kabeltje toegestuurd. Top service!

6 oktober 2018