1. Decoratie- en interieurwinkel

HOOMstyle Living. Luxury textiles for bed, bath and living. Prachtige collecties gordijnen, vitrages en Inbetweens. Luxe, volle handdoeken in tijdloze kleuren. Moderne wasbare dekbedden en beddengoed van superzacht micro-Percale. Mooie sierkussens, heerlijke plaids en leuke vloerkleedjes. HOOMstyle, your home signature Wij zijn een Nederlands woonmerk dat al ruim 20 jaar de mooiste woonaccessoires en woontextiel ontwerpt en zelf laat produceren. Onze ontwerpers kiezen de fijnste materialen en gebruiken tijdloze kleuren. Betaalbare luxe waarmee jij je huis nét even gezelliger kan maken. En als je contact opneemt met onze klantenservice dan heb je ook echt contact met óns. Wel zo fijn toch? HOOMstyle, your home signature. Luxury textiles for bed, bath and living

3,7

Gemiddeld

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Dit bedrijf kent geen service en geen…

Dit bedrijf kent geen service en geen kwaliteit. Verduisterende gordijnen zijn helemaal niet verduisterend. Vervolgens gordijnen besteld met een coating die zijn wel verduisterend maar er springen spontaan gaten in en laten dus licht door. Ik heb contact opgenomen maar ze herkende zich niet in dit probleem ze hadden er nog nooit van gehoord. Omdat de retour termijn is verstreken en andere klanten deze ervaring niet hebben kunnen ze mij geen oplossing bieden. Bij het eerste gaatje had ik direct moeten bellen want nu weten ze niet waar de fout ligt. En de gordijnen zijn nog goed te gebruiken werd er gezecht. Heel vreemd antwoord. Een klacht na een zeer kort retour termijn word dus niet meer opgelost. Ze vinden zichzelf zeer coulant en daarom krijg ik wel €10 euro korting en willen ze mij weer andere gordijnen aansmeren. Alsof ik hier ooit nog iets bestel. Oplichters zijn jullie

4 maart 2026

Beste Lydia Keizer,

Bedankt voor je review al zijn wij natuurlijk niet blij met de 1 ster beoordeling die je ons hebt gegeven. Ik heb je order er even bij gezocht, deze dateert van juli vorig jaar en betreft 2 gordijnen van een uitlopende serie die je met ruim 40% korting hebt aangeschaft voor een totaalbedrag van 37 euro.

Uiteraard verlenen wij garantie op onze producten. Als er onverhoopt sprake zou zijn van een product mankement dan wordt dat direct netjes opgelost. Wij hebben echter nooit een melding van jou gekregen dat er iets niet goed zou zijn? Afgaande op wat wij nu op de foto kunnen zien betreft het enkele kleine plekjes waar de coating aan de achterzijde heeft losgelaten, de gordijnstof zelf is nog geheel intact. De oorzaak hiervan is onduidelijk en deze klacht is ons ook niet bekend. Aangezien je niet eerder iets hebt gemeld, kunnen wij er vanuit gaan dat de gordijnen wél in goede staat waren toen je ze hebt opgehangen en bent gaan gebruiken. Wij kunnen echter geen verantwoordelijkheid nemen hoe de gordijnen in de tussentijd zijn gebruikt, gewassen of gedroogd.

Jouw melding dateert van 4 maart 2026, dat is 8 maanden na ontvangst van de gordijnen. Wij hebben je dezelfde dag een reactie gegeven en daarin o.a. uitgelegd dat deze gordijnen uit het assortiment zijn, dus niet meer leverbaar maar dat we je daarom nog wel financieel tegemoet willen komen. Daarmee kan je de gordijnen vervangen door andere 100% verduisterende gordijnen mocht je dat wensen maar daar wil je geen gebruik van te maken.

Wij betreuren dat je niet tevreden bent over de geboden oplossing maar zijn het niet met je eens dat wij geen service of kwaliteit zouden bieden. Gelukkig zijn er ook heel veel positieve reviews over ons te vinden op verschillende platformen en we hadden jou ook graag naar tevredenheid geholpen. Mocht je alsnog gebruik willen maken van ons aanbod dan volstaat een belletje of bericht.

Mooie gordijnen en fijne service voor staaltjes

Eerst stofstalen besteld omdat ik de kleur maar ook de kwaliteit lastig vond te bepalen, was de volgende dag al geleverd. En daarna de mooie inbetween gordijnen besteld, heel blij mee. Lijken veel duurder omdat ze zo chique ogen.

26 februari 2026

Beste Lynne,

Dank je wel voor het delen van je ervaring.

Wij zijn blij dat we je zo goed hebben kunnen helpen met het kiezen van de juiste gordijnen door middel van onze gratis stofstalen.
Dat is ook precies de bedoeling ervan; met onze stofstalen kan je thuis in alle rust het juiste gordijn kiezen dat het beste past bij je vloer, de wanden en je inrichting. Zo weet je zeker dat je de sfeer zult krijgen die je zo graag wilt bereiken.

Heel fijn dat je zo tevreden bent en we zien je graag terug op www.HOOMstyle.com !

Warme groeten,

2e bestelling, echt mooie kwaliteit en topkleuren

Heb hier nu voor 2e keer besteld. Goed advies gekregen van de klantenservice over de gordijnen en meteen ook een set mooie, echt dikke handdoeken én een wasbaar dekbed gekocht. Alles is mooi van kwaliteit en bevalt erg goed. Echt een leuk merk en heel betaalbaar.

28 februari 2026

Beste Nopper,

Bedankt voor het delen van je 2e ervaring met ons. Een compliment van een terugkerende klant is altijd extra fijn! :)

Onze klantenservice wordt bemand door eigen medewerkers die alle producten heel goed kennen en dus ook écht advies kunnen geven. Dan is het leuk als we daar zo'n reactie op mogen ontvangen.

We wensen je veel plezier van je heerlijke producten en graag tot ziens op www.HOOMstyle.com !

HOOMstyle Living

Lange lengte en heel voordelig

Wasbaar dekbed gekocht in de kleur cotton-white; echt prachtige kleur en zo zacht.
Vorige bij de concurent gekocht. Nadat ik HOOMstyle tegen kwam daar besteld. Scheelt meer dan de helft én boven de 75 euro altijd een kadootje.
Langere lengte mogelijk en incl kussensloop...
Ik ben om, bestel nergens anders meer.

27 februari 2026

Beste IH,

Dank je wel voor je mooie complimenten en fijn dat je tevreden bent over je wasbare dekbed!

Wij doen er alles aan om onze producten tegen een aantrekkelijke prijs aan te kunnen bieden en het gratis wooncadeau dat je kan kiezen in de HOOMstyle webshop is echt een presentje van ons aan onze trouwe klanten.

Graag tot ziens op www.HOOMstyle.com !

Warme groeten,

Werkelijk bizar slechte service

Ik heb een “wasbaar” dekbed van 240x220 gekocht en dit exact volgens hun eigen voorschriften gewassen: 30 graden, lage toeren en gedroogd op lage temperatuur. Mijn wasmachine en droger hebben voldoende capaciteit en het dekbed had ruim voldoende bewegingsruimte.

Na één wasbeurt is de vulling compleet ingezakt. Het dekbed voelt stug en crunchy aan, maakt een krakend geluid en is simpelweg niet bruikbaar. Dit mag absoluut niet gebeuren bij een product dat specifiek als “wasbaar” wordt verkocht.

In plaats van verantwoordelijkheid te nemen, krijg ik een standaard verhaal dat zij “geen invloed hebben op machines en instellingen”. Vervolgens wordt er geconcludeerd dat het aan mijn behandeling moet liggen. Dat is makkelijk, maar alles behalve klantgericht.

Er werd een symbolisch bedrag van €7,50 of een 50% kortingscode aangeboden, alsof ik nóg een risico moet nemen. Nog voordat ik überhaupt had aangegeven of ik hiermee wel of niet akkoord ging, werd dit aanbod weer ingetrokken. Dat is niet alleen onprofessioneel, maar ronduit respectloos.

Een wasbaar dekbed dat na één correcte wasbeurt onbruikbaar is en een bedrijf dat zich verschuilt achter voorwaarden in plaats van meedenkt, dit is geen service, dit is afschuiven van verantwoordelijkheid.

Kortom: mooie marketing over “wasbaar”, maar zodra er iets misgaat laat dit bedrijf je volledig vallen. Het product maakt zijn belofte niet waar en de klantenservice ontloopt iedere verantwoordelijkheid. Dit is geen servicegerichte organisatie maar een waardeloos bedrijf dat vooral goed is in geld innen en daarna wegkijken. Bestellen hier is wat mij betreft een groot risico.

23 februari 2026

Beste Shadee,

Wat jammer dat je onze service zo hebt ervaren.

In onze correspondentie hebben wij uitgebreid met je meegedacht en ook toegelicht dat een lage droogtemperatuur en voldoende trommelruimte tijdens het wasprogramma belangrijk zijn voor het probleemloos wassen en drogen van een wasbaar dekbed. Je gaf zelf al aan dat het dekbed in de wasmachine krap zat. Voldoende ruimte is essentieel om de vulling goed te laten bewegen tijdens het wassen. Daarnaast is een te hoge temperatuur in de droger schadelijk voor de vulling. Daarom zijn de was instructies zo belangrijk bij een wasbaar dekbed. Als die gevolgd worden zal het wasbare dekbed in goede staat blijven zodat je er lang van kan genieten.

Toch hebben wij je uit coulance meerdere voorstellen gedaan, waaronder een financiële compensatie en een aanzienlijke kortingsmogelijkheid gegeven om je dekbed te vervangen. Wij hebben hiermee geprobeerd tot een redelijke oplossing te komen omdat wij ook begrijpen dat het vervelend is maar je hebt geen van de aangeboden opties gekozen.

Wij vinden het jammer dat wij hierin geen overeenstemming hebben bereikt maar wij herkennen ons niet in het beeld dat wij geen service zouden bieden.

Delta Webshops – HOOMstyle

HOOMstyle Living kunstkerstboom; Stijlvol, Sfeervol en Supereenvoudig: een aanrader!

Ik ben om……dit jaar heb ik voor het eerst gekozen voor een kunstkerstboom en ik ben nu al helemaal overtuigd.
Service van HOOMstyle Living is top; snelle levering thuis in een handige bewaardoos.
Het opzetten was, dankzij de duidelijke handleiding in de verpakking, verrassend eenvoudig…. zelfs in m’n eentje was het zo gedaan. De takken zijn makkelijk uit te vouwen en kunnen steeds opnieuw gevormd worden zodat je precies de vorm krijgt die je mooi vindt. Doordat de boom stijlvol en slank is, vormt hij een gezellige eyecatcher in de woonkamer. Ik zit nu, in november, al helemaal in de kerstsfeer… heerlijk!
Echt een aanrader als je wil gaan voor een sfeervolle kunstkerstboom dit jaar!

16 november 2025

Antwoord van HOOMstyle Living

Beste 😀, wat fijn dat je zo blij bent met je mooie kunstkerstboom! Wat heerlijk om in november al lekker te kunnen genieten van de kerstsfeer en met jouw nieuwe boompje lukt dat helemaal zo te horen. We vinden het fijn om te horen dat je er lekker van geniet en wensen je nog heel veel plezier toe met je sfeervolle kerstboom! Hopelijk zien we je snel weer eens op www.HOOMstyle.com ! :)

Prachtig dekbed voor kleuters

Prachtig dekbed voor kleuters. Héél erg mooi en zacht materiaal, keurig verpakt in extra hoes! Wasbaar dus géén overtrek nodig!
Vriendelijk en professioneel, mooi verpakt! En dát álles ook nog eens Héél betaalbaar! Ik beveel Hoomstyle bij iedereen aan die deze kwaliteiten kan waarderen!

24 oktober 2025

Antwoord van HOOMstyle Living

Beste Karien, bedankt voor je mooie woorden! Wat fijn dat je het peuterdekbedje zo stijlvol vindt. Een mooi dekbedje is natuurlijk super belangrijk voor een goede sfeer in de kamer van jouw kleintje. We zijn ook blij om te horen dat je het contact zo prettig hebt ervaren en hopen je in de toekomst nogmaals zo te verblijden. Hopelijk zien we je snel weer eens op www.HOOMstyle.com ! :)

Super klantenservice met humor

Ik had zelf de verkeerde gordijnen besteld, maar na een telefoontje heeft Hoomstyle dit supersnel én met een flinke dosis humor opgelost. De communicatie was vlot en vriendelijk. Klantgerichtheid zoals je die zelden nog ziet. Absoluut een aanrader!

23 juli 2025

Antwoord van HOOMstyle Living

Beste Nandine, wauw wat een fijne review heb jij geschreven, daar doen we het voor ;) ! Dit is een mooi voorbeeld waarom wij onze klantenservice in eigen beheer uitvoeren. Jij bent onze klant en wij kunnen je alleen op deze manier écht goed en snel helpen. Enorm bedankt voor je mooie woorden en graag tot ziens op www.HOOMstyle.com !

Blij verrast

Blij verrast, hele leuke inbetween gordijnen, super blij mee.

17 juni 2025

Antwoord van HOOMstyle Living

Beste Peter, wat fijn dat je tevreden bent over onze Inbetween gordijnen en een mooie review hebt achtergelaten. Dank je wel! Groet, HOOMstyle Living