Ik had nieuwe leren rijlaarzen gekocht. Ik heb ze beschadigd en met vlekken toegestuurd gekregen. Klantenservice reageert niet meer na zenden van fotos. Via app communiceren gaat ook niet oa omda... Toon meer
De bestelde rubberen laarsjes waren snel binnen. Ze zitten lekker - al kun je er waarschijnlijk geen lange wandelingen mee maken - en zien er leuk uit, ook al zijn ze vooral voor praktisch (regen- en... Toon meer
Flemingstraße 22 , 36041, Fulda, Duitsland
- +44 203 670 5696
- klantenservice@horze.nl
- www.horze.nl
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Rijlaarzen beschadigd en vies, klantenservice slecht
Via app communiceren gaat ook niet oa omdat upload knop niet werkt en je dus onmogelijk fotos kunt toesturen.
Per mail gaat wel, maar daar reageren ze nu al 11 dagen niet op.
In oktober een broek en chaps besteld
In oktober een broek en chaps besteld, op de website stond dat mijn pakketje er binnen 1-3 werkdagen ging zijn. 5 maanden later niets... Ik dacht niet dat het nog ging komen maar paar dagen geleden was het pakketje er dan eindelijk. 2 sterren omdat de producten juist en mooi waren maar 5 maanden wachten was het niet waard!
Bestelling vam 200 euro na 3 weken nog niet binnen
Op de website adverteren ze met 1-3 werkdagen geleverd. Ondertussen wacht ik al 3 weken op mn pakketje waarvan alleen de bestelling is binnengekomen en dus nog niet is verstuurd of iets. Al 2 keer geprobeerd contact op te nemen met de klantenservice maar geen gehoor....
Zeer snel geleverd,goede service
Zeer snel geleverd. Helaas verkeerde maat . Deze met gemak retour en ook zeer snel geld terug! Fijne site en ga deken weer opnieuw bestellen in goede maat.
Jas besteld
Jas besteld. Was binnen twee dagen in huis en kreeg zoals beloofd een hooibal cadeau. Beide goede kwaliteit. Ben zeer tevreden.
Slechte service. Onbereikbaar…
Hoofdstel besteld maar een uur later had ik mijn bestelling geannuleerd vanwege een verkeerde maat. Ik heb ze gemaild, chat maar er werd niet op gereageerd waardoor het hoofdstel toch opgestuurd werd. Ondanks mijn snelle reactie moet ik toch de retourkosten betalen. Waardeloze service.
Pakket isGESTOLEN door koerier krijg…
Pakket isGESTOLEN door koerier krijg geen info over de koerierdienst kan ook op de tracking niet zien welk bedrijf pakket ontvangen heeft voor levering ,kan geen klacht neerleggen bij politie krijg niet gecompenseerd.de telefoon nr klopt niet pakketten worden vanuit azie verstuurd!!!.pakket staat als geleverd maar is spoorloos. OPLICHTERS die metDIEVEN SAMENWERKEN
ZEER SLECHT
Als je klachten over de kwaliteit van een product hebt, geven ze niet thuis en reageren niet op contactformulier. Reeds meerdere keren het formulier gestuurd. En op geen enkele andere manier bereikbaar. Maar wel gewoon website open houden en bestellingen laten plaatsen door klanten.
Zeer slecht!!!!!! Hier bestel ik nooit meer!!!!!!@
Het liefste zou ik 0 sterren geven
Wat een onprofessionele organisatie
Wat een onprofessionele organisatie! Ze reageren nergens op! De verbinding wordt alleen maar verbroken, chat is totaal niet helpend, contactformulier staat er niet meer op en ze reageren niet op mails als je een probleem hebt. Ik weet echt niet wat ik nog moet doen.
Gekochte producten worden niet geleverd
Update: Eerlijk is eerlijk. Geld is terug gestort...Mijn pakket bleef hangen in het DPD sorteercentrum. En is door hun retour gestuurd. Dus nooit iets ontvangen. Ben benieuwd of ik mijn geld ga krijgen?!
Ze antwoorden wel, maar naast de kwestie. En op mijn laatste mail geen reactie meer. Niet voor niks dat ze niet bereikbaar zijn met telefoon!
Probleem met retour en geen reactie op mailberichten
Ik heb er meerdere malen besteld zonder problemen. Helaas gaat m’n 5 sterren beoordeling naar 2 sterren. Normaal bestel ik met Klarna, maar de afgelopen 2 bestelling heb ik de betaling direct overgemaakt met Paypal. Retour is alleen mogelijk door een label te vragen per mail. Volgens de website zou je zelf je retour kunnen regelen, maar mij is dat tot op heden niet gelukt. Nu zit ik met artikelen waarvan de retourtermijn is verlopen/gaat verlopen, omdat er niet wordt gereageerd op mijn berichten. Er is enkel 1x gereageerd na 5 dagen. Die retourlabel was binnen 3 dagen verlopen. Wil je wat bestellen, kies dan voor Klarna, dan wordt je blijkbaar serieus genomen en krijg je de nodige service!!
Ps; Ik wacht nog steeds op een label!
LAAT JULLIE NIET VANGEN DOOR HORZE.NL, ZIJN BEDRIEGERS
Onmogelijk om retour te zenden. Geen antwoord op mails, niet op horze.nl en niet op horze.com.
Afzender is adres van DPD pakketdienst: Mandenveld 2 in Meppel,NL. Dus niet HUN adres.
85 € ben ik kwijt. EN DAT MAG GEWOON VERDER DOEN !!! Mensen laat jullie niet vangen door dit bedrieglijk bedrijf.
schoenen besteld 2 paar…
14 oktober schoenen besteld 2 paar zouden tussen 15 en 17 oktober geleverd worden nu 6 dagen later nog niks ontvangen, maar ook 2 mails naartoe gestuurd niks geen antwoord alleen automatisch bericht ontvangen heel jammer, ik ben al tevreden gesteld als ze reageren dat het langer duurt daar kan je dan op rekenen nu weet je nog niet wanneer en of er überhaupt wel iets komt.
Normaal gesproken tevreden maar nu…
Normaal gesproken tevreden maar nu sinds 8 oktober geen enkele manier om de klantenservice te bereiken, niet via mail of telefoon. Heb betaald maar tot op heden geen blouse ontvangen....
Communicatie is er niet! Niet voorruit betalen, je krijgt je geld niet terug!
Zolang je besteld en betaald, niks aan de hand. Als er iets vanuit hun kant niet goed gaat, zijn ze onbereikbaar en je kan fluiten naar je geld! Echt zonde, leuke site en goede producten, maar communicatie is super slecht en je krijgt geen geld terug. Zij hadden 2 dekens te weinig geleverd, maar ze zijn wel betaald. Niet bestellen daar of via klarna!
Mijn bestelling is nooit aangekomen
Mijn bestelling is nooit aangekomen. Zit al 20 dagen te wachten. Horze is niet te bereiken voor klanten. Bestel nooit bij deze webshop!
19 dagen geleden dure laarzen besteld…
19 dagen geleden dure laarzen besteld en betaald. Tot op heden niets vernomen! Ook vele mails gestuurd, geen antwoord. Geen verandering in de status van mijn bestelling vanaf moment van bestellen. Geen communicatie. Een maand na de bestelling zijn de laarzen boven verwachting alsnog geleverd. Yesss!
bestelling nooit ontvangen, geen gehoor
Mijn bestelling geplaatst op 22-09-25 zou uiterlijk 06-10-25 bezorgd worden, maar is nog steeds niet aangekomen. Ik heb meerdere malen gebeld, gemaild en het contact formulier op de website ingevuld, maar ik krijg geen reactie. Ondertussen staat er ook op de website het volgende: “onze telefoon- en chatsupport is tijdelijk gesloten”. Ik heb hier geen vertrouwen meer in en wil deze bestelling annuleren en mijn geld terug.
dure laarzen besteld en niets gekregen
Een aantal weken geleden dure laarzen besteld. Er is nog steeds niets geleverd.
Ik heb meerdere mails gestuurd, gebeld, ingesproken..
Tot nu toe helemaal geen reactie.
Erg slecht! Misschien dat ik ze via deze weg een reactie krijg.
Super slecht!
Super slecht!! Hoofdstel word geleverd zonder sperriem. Heel vaak gemaild en gebeld.. maand later bericht dat ze geen riempje hebben dus hoofdstel kon terug. Terug gestuurd maar niet volledige kosten terug gekregen. Weer meerdere keren gebeld en gemaild. Gewoon geen reactie! Zo slordig! Ik bestel hier nooit meer