Ijsland: hotel bestaat niet!
Bij aankomst bleek dat het hotel niet meer bestaat! Icelandic Health Hotel. Het is een ander(e) hotel-eigenaar geworden. Ze hadden al eerder aan hotelinfo doorgegeven het contract niet over te nemen. Gebeld met Hotelinfo. Ze konden ons enkel een hotel aanbieden dat 3 uur verderop lag. Bewust een hotel bij het vliegveld geboekt omdat we een vroeg vlucht hadden en weinig dagen. Toen ik vroeg of er niet iets meer in de buurt van het vliegveld of Reykjavik stad was, zei de man; nee, of wil je soms dat we een hotel voor je bouwen! Ik moest het hotel van 3 uur verder op maar nemen, meer keuze was er niet. Of zelf het verschil betalen en naar het Hilton gaan voor 300 euro per nacht....Gevraagd of ze nog even verder konden zoeken en mij konden terug bellen....nee, ze konden niet terug bellen...ik moest maar terug bellen.....Uiteindelijk was de manager van het hotel zo vriendelijk en behulpzaam dat ze wat geregeld/geschoven heeft met een ander hotel en dat we alsnog konden blijven. Het hotel was overigens prima, netjes, schoon en dichtbij vliegveld.