Hotel Faaborg Fjord Spa & Konference Reviews 283

TrustScore 4 uit 5

3,9

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

” Fjorden ” leverede en totaloplevelse af de sjældne. Menuen med franske asparges, dansk ung hane og fynsk brunsviger var skabt med både kærlighed, ekspertise og stor sans for detaljen. Anretni... Toon meer

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Hotellet er OK.Vi har brugt det i forbindelse med overnatning ved familie begivenheder. Denne gang ville vi gerne have en gourmet oplevelse. Det fik vi ikke. Vi bestilte oksehøjrebsbøffen. En tredj... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Hotel

Geschreven door het bedrijf

Går ønsket mod en weekend eller miniferie væk fra hverdagens trommerum, så er et ophold på Hotel Faaborg Fjord godt for sjælen. Her er luft, lys, liv og leg for både store og små. Vi tilbyder skønne, moderne værelser – alle med balkon eller terrasse. I kommer til at bo i stille og rolige omgivelser og får hele Sydfyn som baghave – eller måske legeplads?

3,9

2 sterren
1 ster

Heeft 76% van zijn negatieve reviews beantwoord

Maden var elendig

Det fik vi ikke. Vi bestilte oksehøjrebsbøffen. En tredjedel var uspiselig da den var fyldt med sener.Resten var ikke mør og indeholdt en del sener. De tilhørende pommes frites var halvkolde og ikke frisklavede, de virkede som om de var lavet lang tid før og var blevet seje og kedelige af at vente. Saucen smagte godt; men jeg tror ikke den var hjemmelavet. Den tilhørende salat var det eneste som var acceptabelt.
Morgenmaden var også ringe. Brødet var der kun et franskbrød med hård skorpe og klæg krumme, samt små boller med en skorpe der var så hård at brødkniven knapt kunne skære igennem uden at smutte.
Konklusion: vi kommer ikke til at bruge hotellet i fremtiden.

10 mei 2026

Kære Gæster
Tak for jeres tilbagemelding. Vi beklager meget, at jeres restaurantoplevelse ikke levede op til de forventninger, I havde.

Vi har taget jeres oplevelse videre til køkkenet, da både kvalitet og helhedsoplevelse er meget vigtig for os.

Kontakt os gerne på mail. info@hotelfaaborgfjord.dk, så vil vi gerne finde en løsning på jeres oplevelse.

Stjernekokken Pasfall lander på bunden af Faaborg fjord

Det skulle være så godt med Pasfall?. Da vi bestilte, viste det sig at den ene af de 3 aftensmenuer var udsolgt. Vi bestilte derfor begge en bøf. Så var det ikke muligt at få et glas classic øl. Det var udsolgt. så kom maden. Bøffen var virkelig god. Salaten svømmede i noget vandlignende hvidlig dressing. Øv. Fritterne var virkelig tynde, og ikke varme. Den hjemmelavede bearnaisesovs ikke hjemmelavet ud. Det lignede Knorr bearnaise eller lignende. Blev forsøgt redet ud i køkkenet, mens maden blev kold.
Så Pasfall, det var bøffen, der holdt køkkenet i overfladen, mens resten af køkkenet lå på bunden af Faaborg fjord.

10 mei 2026

Kære Gæster
Tak for jeres tilbagemelding. Vi er naturligvis meget ærgerlige over at læse, at jeres restaurantoplevelse ikke levede op til jeres forventninger.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Mange dårlige oplevelser på dette…

Mange dårlige oplevelser på dette ophold. Bl.a.havde vi købt værdibevis fordi maden skulle tilberedes af Thomas Pasfall. På forespørgsel til en af de MEGET unge tjenere om Thomas Pasfall var i køkkenet fik vi oplyst at det var han ikke men han havde sammensat menuen. Der var så lidt mad, at de fleste gæster var nødt til at købe af de foreslåede tilvalg. Ikke mad der minder om en top-kok. Tilsyneladende intet uddannet personale. Ene meget unge mennesker til betjeningen. Heller ikke morgenmaden gik godt. Der var konstant tømte fade og kun en ung pige som slet ikke kunne følge med til opfyldning. Alt meget mangelfuldt.

1 april 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

” Fjorden ” leverede en totaloplevelse…

” Fjorden ” leverede en totaloplevelse af de sjældne.
Anretningerne mættede først øjet, og derefter blev alle smagsløg forkælet til fulde.
De velvalgte glas hvid- og rød Pinot Noir fulgte maden smukt og løftede oplevelsen yderligere.
Da Shu-bi-dua Vers. 2 gik på scenen, blev aftenen forvandlet til ren fest, nostalgi og glæde.
At lukke øjnene og blive sendt tilbage til ungdommens koncerter i div. sports haller rundt i Danmark var ganske enkelt fantastisk.
En mindeværdig aften, hvor gastronomi og musik gik op i en højere enhed. Et godt råd - Hold øje med deres koncert program i fremtiden.

17 april 2026

Kære Gæst
Tusind tak for jeres fantastiske og stemningsfulde tilbagemelding – det er en fornøjelse at læse.

Vi sætter stor pris på, at I deler jeres oplevelse, og vi håber at byde jer velkommen igen til endnu en mindeværdig aften.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Pragtfuld aften, godt arrangement, lækker mad og betjening!

Vi var til event på hotellet, en koncert med shubidua 2.0 det var en rigtig god oplevelse. Vi blev budt velkommen, og blev fulgt til bordet, af en sød tjener, købte en drink i baren af en rigtig god bartender, senere fik vi 3 skønne og spændende retter mad med dejlig vin til. Så startede koncerten hvor der blev sunget og danset på livet løs. Pragtfuld aften, godt arrangement.

18 april 2026

Kære Karin

Tusind tak for din dejlige anmeldelse og for at dele jeres oplevelse hos Faaborg Fjord .

Det glæder os rigtig meget at høre, at I havde en pragtfuld aften til koncert med Shubidua 2.0, og at både velkomst, service, drinks og middagen var med til at gøre oplevelsen helt særlig.
Det lyder som en aften fyldt med god stemning, musik og nærvær – præcis det, vi ønsker at skabe.

Vi er glade for, at både vores tjenere og bartender var med til at give jer en god oplevelse, og vi håber meget at kunne byde jer velkommen igen til et af vores kommende arrangementer.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg havde booket et spaophold med 2…

Jeg havde booket et spaophold med 2 overnatninger med en veninde. Det hele fungerede rigtigt godt. Værelserne var pæne og rene, spa afdelingen var rigtig fin og maden var helt fantastisk med rigtig god betjening af tjenerne. Vi havde en rigtig god oplevelse og vil helt klart anbefale jer til andre.

15 april 2026

Kære Tenna
Tusind tak for din skønne anmeldelse og for at dele jeres oplevelse hos Hotel Faaborg Fjord.
Det glæder os meget at høre, at jeres spaophold fungerede godt hele vejen igennem, og at både værelserne, spaafdelingen og ikke mindst maden og betjeningen levede op til jeres forventninger.
Vi er især glade for, at I følte jer godt taget hånd om af vores tjenere.

Tak fordi du vil anbefale os til andre – det betyder virkelig meget for os.
Vi håber at kunne byde dig og din veninde velkommen igen til endnu et afslappende ophold.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Skuffende Day spa oplevelse - anbefaler ikke til andre.

Jeg er ærligt talt virkelig utilfreds med vores oplevelse hos Hotel Faaborg Fjord.

Mig og min kæreste havde købt dags spa og havde glædet os, men det endte med at være spild af penge. Der var ingen ordentlige omklædningsfaciliteter, hvilket gav en dårlig start på hele oplevelsen. Spaområdet er desuden meget mindre, end det fremstår, og føltes hurtigt overfyldt og uorganiseret.

Infinity poolen udenfor var en kæmpe skuffelse – ja, den var opvarmet, men slet ikke nok. Man frøs nærmest, hvilket ødelægger hele idéen med en udendørs spa. Saunaen var heller ikke varm, og selv da vi forsøgte at hælde vand på, gjorde det ingen forskel. Vi kunne desuden høre flere andre gæster sige det samme.

Når man betaler for en spaoplevelse, forventer man, at faciliteterne fungerer – det gjorde de ikke. Det her var på ingen måde pengene værd, og jeg sidder tilbage med en følelse af, at man burde have haft noget af pengene retur.

Jeg vil bestemt ikke anbefale det til andre.

2 april 2026

Antwoord van Hotel Faaborg Fjord Spa & Konference

Tak for jeres tilbagemelding. Vi er meget kede af at læse om jeres oplevelse, som desværre ikke levede op til de forventninger, I med rette kan have til et spaophold hos os.

Vi beklager, at både omklædningsfaciliteterne og oplevelsen af spaområdet ikke har været tilfredsstillende. I forhold til temperaturen vil vi gerne nævne, at vores udendørs pool er opvarmet til ca. 37 grader

Oplever man noget under sit ophold, som ikke er, som det skal være, er man altid meget velkommen til at sige til med det samme, så vi har mulighed for at rette op på det.

Wellness

Vi havde et ophold m/wellness - hvilket indebar adgang til wellness på 2.dag, så vi skulle forlade vores værelse inden vi gik dertil. Har aldrig oplevet så småt et rum til omklædnings/badefaciliteter. Det duer simpelthen ikke!! Havde købt et værelse m/fjordkig - det er spild af penge.

1 april 2026

Kære Jette
Tak for jeres tilbagemelding.
Det er naturligvis ærgerligt, at jeres wellnessoplevelse ikke levede op til forventningerne.
Vi forstår, at omklædnings- og badefaciliteterne har virket små i forhold til jeres behov, og det tager vi med i vores videre overvejelser.

Vedrørende værelse med fjordkig er det også ærgerligt, at I ikke oplevede det som en merværdi.
Oplevelsen af udsigt kan variere, og vi tager jeres kommentar til os.

Vi sætter pris på, at I deler jeres oplevelse, da det hjælper os med at blive bedre.

Svar til Cecilie

Kære Cecilie,
Tak for dit svar.
At maden ikke falder i vores smag er vel ret indlysende når man servere maden kold, når man kalder en ovnbagt kartoffel for pommes rissolées når den med rette er en kogt kartoffel uden skræl stegt i masser af smør. Foruden, er vi ikke blevet kompenseret, så inden i svarer tilbage, er det vel det mindste man kan forvente at man sætter sig ind i klagen.

Mvh
Charlotte

30 maart 2026

En blandet oplevelse

Vi er i dag vendt hjem efter et 2 dages ophold på hotellet. Vi havde købt en pakke igennem Risskov Rejser.
Det første møde med personalet var skidt. En vrissen ældre kvindelig receptionist "bød velkommen". Underlig oplevelse af ikke at være hel velkommen som gæst. Vi fik hverken øjenkontakt, smil eller blev budt velkommen. Som om det var træls at vi var der. Vi var positive over vores værelse, hotellets indretning og lækre omgivelser inde som ude. Vi nød også spaen, som vi synes var alsidig og bød på lækker forplejning. Madoplevelserne var desværre ikke prangende. Vi havde forventet os mere. Morgenmadsbuffeten var kedelig, og der var ikke meget at vælge imellem. Vi har været på en del ophold rundt omkring- og morgenmaden her på hotellet var i den ringe ende. Så kom nogle mystiske aftenmenuer : vi fik udleveret menukort samt præsenteret menuerne, som de stod på kortene - men det var ikke helt det mad vi fik udleveret. F.eks.: "En variation af jordskokker og jordskokke velouté" viste sig at være 1 jordskok med fløde. En hasselback kartoffel viste sig at være en kogt aspargeskartoffel. En tarte tatin viste sig at være en lille bagt mørdejstærte med æble. Maden smagte godt men det var fjollet at kalde det noget, det ikke var. Det skabte skuffelse. Vi påtalte det skøre i at kalde mad noget andet, end det det er, til vores tjener første aften. Han gik hurtigt fra samtalen og virkede ikke til at tage synderlig notits af det. Derudover fik vi begge aftener lunkne hovedretter, der savnede temperatur. Dette påtalte vi på anden dagen, og her var tjeneren noget mere serviceminded. Hun kvitterede med at slette regningen for vores drikkevarer til maden denne aften. Da vi tjekkede ud - blev vi ikke spurgt til vores ophold - det er som om receptionen ikke ønsker dialog - det er ærgerligt både når man ankommer og afrejser.

29 maart 2026

Kære Linda-Lucia
Tak for jeres grundige anmeldelse og for at dele jeres oplevelse med os.

Det glæder os at høre, at I nød værelset, hotellets omgivelser og vores spaområde – det betyder meget for os. Samtidig er vi oprigtigt kede af at læse, at jeres første møde i receptionen ikke levede op til den velkomst, man naturligvis skal have som gæst. Det er på ingen måde den standard, vi ønsker at stå for, og det tager vi meget alvorligt.

Vi beklager også jeres oplevelser i restauranten. Både forvirringen omkring menuernes beskrivelser og det, der faktisk blev serveret, samt at retterne ikke blev serveret ved korrekt temperatur. Det er helt berettiget, at det skaber skuffelse, når forventningerne ikke stemmer overens med oplevelsen, og jeres feedback er meget værdifuld for os i forhold til at sikre bedre sammenhæng mellem præsentation og servering fremadrettet.

Vi er glade for at høre, at I oplevede en bedre service på andendagen, men vi er enige i, at niveauet naturligvis skal være ens fra start til slut – både i restauranten og i receptionen, hvor dialog og interesse for gæstens oplevelse er helt afgørende.

Jeres kommentarer omkring morgenmaden tager vi også med videre, da det er et område, vi løbende arbejder på at forbedre.
Vi håber, at du vil give os en ny chance en anden gang, så vi kan give dig den oplevelse, vi gerne vil være kendt for.

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Dårlig information fra receptionens…

Dårlig information fra receptionens personale, dårlige smagsoplevelser for aftenmenu. Maden smagte ikke af noget.
Vi var utilfredse med ik at kunne bruge spa og wellness området ved ankomst. Måtte vente til lørdag, Hvilke de ikke havde skrevet i mailen.

27 maart 2026

Kære Karin
Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os. Vi er meget kede af at høre, at dit ophold ikke levede op til dine forventninger.

Vi beklager, hvis informationen fra receptionen ikke har været tilstrækkelig klar, samt at adgangen til spa- og wellnessområdet ikke har været tydelig for dig ved ankomst. Vi vil dog gerne gøre opmærksom på, at de ønskede informationer omkring spatider og adgang fremgik af din bookingbekræftelse. Vi tager naturligvis med os, at dette kan kommunikeres endnu tydeligere fremadrettet.

Det er også ærgerligt at høre, at aftenmenuen ikke levede op til dine forventninger. Vi stræber altid efter at levere gode smagsoplevelser, og din kommentar vil blive delt med vores køkken, så vi kan forbedre os.

Vi håber, at du vil give os muligheden for at byde dig velkommen igen en anden gang, så vi kan give dig en bedre oplevelse.

God spa

God spa, små værelse og meget
Meget meget lidt aftensmad, måtte tage ud i byen bagefter vi havde spise for at finde noget mere mad.
Tak for jeres retur svar i dag.
Vi gjort opmærksom på manglende mad, da vi kun fik en skive kartofler og 2 stk mange små stykker kød, men det var IKKE muligt at få ekstra, men vi kunne købe dessert for 125kr pr styk, men tak for dette, mega dårlig behandling og en øv øv øv oplevelse, kan ikke anbefales til andre.

7 maart 2026

Antwoord van Hotel Faaborg Fjord Spa & Konference

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er glade for at høre, at du nød vores spa.

Samtidig er vi dog kede af at høre, at værelset ikke helt levede op til dine forventninger, og at aftensmaden ikke oplevedes som tilstrækkelig.

Hvis du havde gjort vores personale opmærksom på det under middagen, ville vi naturligvis gerne have serveret mere. Det er vigtigt for os, at alle vores gæster får en god oplevelse ved bordet, og ingen skal gå sultne fra restauranten.

Vi sætter stor pris på din feedback og tager den med videre til vores team i arbejdet med løbende at forbedre oplevelsen for vores gæster.

Vi håber, at få fornøjelsen af at byde dig velkommen igen en anden gang.

MVH Cecilie

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har haft det mest vidunderlige…

Har haft det mest vidunderlige weekend-spa-ophold! 🤩 Rigtig god betjening, service i top og gode spa-faciliteter. Kan varmt anbefales.
Specielt stor tak til Tine/Tina, som i den grad var med til at sætte kronen på værket på vores ophold. Vi kommer gerne igen. 🫶

27 februari 2026

Antwoord van Hotel Faaborg Fjord Spa & Konference

Tusind tak for din skønne anmeldelse

Hvor er det dejligt at høre, at I har haft et så vidunderligt weekend-spa-ophold hos os.

En helt særlig tak for de varme ord om Tine – vi sørger selvfølgelig for, at hun får jeres ros videre.

Vi glæder os allerede til at byde jer velkommen igen

Ophold helt i top

Det er stedet som vi helt sikkert besøger igen.
Professionelt og venlig betjening, mad i topklasse, lækre smagfuldt interiør.

10 februari 2026

Kære Per
Mange tak for de fine ord, det glæder os meget at du havde et godt ophold, og vi håber at se dig igen.

Cecilie

4 timers spa day

Vi havde booket en 4 timers spa day, men det levede desværre ikke op til forventningerne. Omklædnings- og badefaciliteterne er ALT for små. Og selve wellness området er også ret småt. Der var nogle fine områder med diverse saunaer og bade, men fodbaddene fungerede desværre ikke optimalt. Vi kunne slet ikke bruge 4 timer derinde, og tog hjem igen efter 2. Et okay sted, men stedet lever desværre ikke op til prisen for spa day.

7 februari 2026

Antwoord van Hotel Faaborg Fjord Spa & Konference

Tak for din tilbagemelding og for at dele din oplevelse med os. Vi er kede af at høre, at jeres day spa ikke levede op til forventningerne. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker, at vores gæster skal have.

Vi tager din feedback omkring størrelsen på faciliteterne og fodbadene meget alvorligt. Vi vil give dine bemærkninger videre til vores team, så vi kan se nærmere på, hvordan vi kan forbedre oplevelsen fremover.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Øv for en afslutning .. at blive mistænkt for at gå uden at betale !!

Min veninde og jeg spiste frokost i Brasseriet, Hotel Faaborg Fjor. Da jeg var færdig med min hovedret, kom tjeneren med brød, som tydeligvis skulle have været serveret samtidig med min mad.

Til dessert bestilte vi 2 letbagte chokoladekager med is, men fik i stedet 2 tørre brownies med den mindste quenelle is, jeg længe har set. Ved “letbagt” forventer man noget i retning af fondant – eller i det mindste en blød kage. Det havde været mere ærligt at sige, at desserten ikke var tilgængelig. I stedet mega skuffelse. 125 kroner for to små tørre brownies 👀

Nabobord bestiller også en af denne dessert og der er så ikke is til. Dette påpeges og tjener siger at de er løbet tør. Ej ej .. IGEN hvorfor ikke bare være ærlig ved bestilling ??

Vi havde haft to forskellige tjenere. Efter betaling ved den ene af tjenerne gik vi stille mod udgangen, da min veninde havde været på toilettet. Pludselig kom den mandlige tjener løbende efter os og spurgte, om vi havde betalt. Meget ubehageligt og helt unødvendigt – og noget ingen af os før har oplevet, trods mange restaurantbesøg.

Alt i alt en rodet, forvirrende og uprofessionel oplevelse.

24 januari 2026

Kære Fie

Tusinde tak for at du tager dig tid til at melde tilbage på dit ophold her på Hotel Faaborg Fjord.

Vi vil dele dine betrækninger med resten af personale på hotellet, så vi kan se om det er muligt at gøre noget anderledes i fremtiden.

Hvis der er noget du gerne vil uddybe ydeliger, er du meget velkommen til at skrive på info@hotelfaaborgfjord.dk

Et helt fantastisk ophold

Vi er lige kommet hjem, efter et helt fantastisk ophold, med mine forældre og min mand.
Når man træder ind, er det som alt bliver fortryllet med så smukke omgivelser. Helt fantastisk og sødt personale modtager en.
Vi fik 3 retters aftensmad, det bedste mad vi nogen sinde har smagt, det er så lækkert. Stort tak til kokken. Vi havde de bedste tjenere, Henrik gav sig tid til os og gav en virkelig god fortælling om hvad menuen bestod af, og hvilke vine der er bedst. Victoria som gav os en rigtig god oplevelse. Vi følte rigtig meget velkommen og hun gav os nogle gode råd til skønne seværdigheder man kan se og opleve. Hun var utrolig venlig og hjælpsom. Tak for denne fantastiske oplevelse. Vi kan varmt anbefale stedet.

15 januari 2026

Kære Mai-Britt

Vi takker for dine pæne ord og vil dele dem med resten af personalet 😊

Nytårsopholdet var en oplevelse

Nytårsopholdet var en oplevelse, son langt oversteg vores forventninger. God betjening af høfligt personale. Maden nytårsaften var en klasse for sig og er det bedste vi endnu har oplevet.

31 december 2025

Kære Kurt Peder

Vi takker for dine pæne ord og vil dele dem med resten af personalet 😊

Virkelig dejlig overnatning

Virkelig dejlig overnatning.
Vi havde en deal med en overnatning , kaffe og 3 retters menu samt tur i spaen. Virkelig dejlig sted, venlig personale, lækker spa, dejligt værelse og smuk beliggenhed. Kan varmt anbefales og vi kommer helt sikkert igen.
Mvh Birgitte Sørensen

29 december 2025

Kære Birgitte
Tusind tak for dine positive kommentarer om dit ophold hos os på Hotel Faaborg Fjord. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele dine oplevelser med os.
Vi glæder os til at videregive dine rosende ord til resten af teamet – det er en skøn motivation!
Vi håber, at vi snart får fornøjelsen af at byde dig velkommen tilbage.

Alt fungerede bare

Alt fungerede bare - meget dygtigt personale og sikke en beliggenhed hotellet har

12 december 2025

Kære Alan
Mange tak for de flotte ord om dit ophold hos os på Hotel Faaborg Fjord. Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at give din feedback. Det betyder meget for os!
Vi vil naturligvis dele din ros med vores team og ser frem til at byde dig velkommen igen.
De bedste hilsner,
Hotel Faaborg Fjord

Lees meer over geverifieerde reviews.