Egentlig en dejlig aften,forretten var meget lækker men ret voldsom. Den såkaldte balette var ikke specielt mør samt kold. Valgte at lade ca 90 % gå ud uden at den ellers venlige betjening lod sig m... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Har været på et to dags ophold der inkluderede morgenmad og 2 retters aftensmad. Dejligt hotel med smagfuld indretning og venlig betjening. Men maden levede bestemt ikke op til forventningern... Toon meer
Rigtig hyggeligt badehotel lige ud til stranden. Ligger tæt på Esbjerg så man kan starte inde på strøget der. Lægger gourmetmenu med lokale råvare. LÆKKER. Morgenbuffet helt i top. Udsigt... Toon meer
Madens kvalitet på Ship Inn var fin og dertilhørende en tilpas variation af gode øl. Desværre var der al for lang ventetid på både bestilling og servering af frokost og drikkevarer samt efterfølgende... Toon meer
Bedrijfsgegevens
- Restaurant
- ook in
- Hotel
Contactgegevens
Strandpromenaden 1, 6710, Esbjerg V
- www.hotelhjerting.dk
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Food was good quality, but….
Food was good quality, but we were initially met by a rude waiter who did not want to serv us, and who questioned our choices with a very weird attitude.
Et lille stykke halvtørt paneret fisk…
Et lille stykke halvtør paneret fisk med 3 grønne asparges og lidt sovs - pris 299 kroner! Skal man have kartofler til koster det ekstra. Der burde være advarselsskilt på den slags restauranter!!!
Find et andet sted… Rå kartofler og skilt is..
I sommeren var min kæreste og jeg på overnatning på Hjerting Badehotel. Vi spiste 3 retters middag, inklusiv vinmenu, i restauranten og det var mildest talt skuffende.. Kartoflerne var så rå, at de ikke var til at stikke i med gaflen. Vi bad om nye 3 gange, alle gange fik vi rå kartofler retur igen - så vi endte med at give op på dem og fik at vide, de skulle være “sprøde”………. Til dessert fik vi tre kugler is, vaniljeisen var helt skilt og grynet - vi sendte den retur og kokken måtte give os ret.. De endte med at trække 30 kr, !!! 30 kr!!!, af prisen, altså svarende til én kugle is…..
Vi kommer aldrig tilbage hertil og det kan virkelig ikke anbefales….
To dejlige overnatninger
To dejlige overnatninger. God mad og betjening. Eneste lille minus er fitness rummet, der manglede håndklæder og vand.
Dårlig betjening
Dårlig betjening uden øjenkontakt eller en fornemmelse af at være velkommen.
Det er et smukt og meget hyggeligt…
Det er et smukt og meget hyggeligt sted.
Beliggenheden perfekt.
Alle ansatte var venlige, glade og imødekommende.
Maden er helt i top.
Havde bestilt et strandværelse, så der var den smukkeste udsigt 👍🏼♥️👍🏼
Har haft 2 overnatninger på stedet
Har haft 2 overnatninger på stedet, og var meget tilfreds med opholdet.
Fik opgraderet værelset ved ankomst uden problemer.
Tjenerne i restauranten var hurtige og flinke.
Mad og drikke var i top.
Alt i alt et dejligt ophold.
Kommer helt sikkert igen.
Rå og senet andebryst
Var ude at spise sammen med et par kollegaer, hvor vi fik ”næsten” råt andebryst. Den var hård og meget svær at skære i. fedtet ovenpå var sjasket og det stykke jeg ”forsøgte” at spise, var helt umulig at tygge.
Efter at jeg konfronterede køkkenpersonalet, fik jeg som svar, at det jo skulle være fast i kødet og de i øvrigt havde ændret deres måde at lave udskæring på. Jeg mener ikke svaret kunne forklare det nærmest rå kød. Når jeg alligevel giver 2 stjerner, er det fordi forretten faktisk var ret vellykket, men den måtte vi også vente 45 min på, hvilket jeg mener er lige i overkanten idet maden var bestilt uger i forvejen.
Dejlig tartar til forret
Dejlig tartar til forret, Krondyr tilberedt med souvide, melet og skuffende smag og tilberedning - meget skuffende, dog lækker rødvin😁 Lækker lokal fortolkning af æblekage til dessert. Høflig og profesionel servicering.
Rigtig dårligt sted.
Vi har været der adskillige gange. Det er dog stoppet. Bl.a. pga arrogant betjening af inkompetent personale. Vi fik serveret øl der var for gamle. Dem fik vi lov til at betale for. Vi har ligeledes afholdt bisættelse der. Der blev vi mødt af en meget uempatisk ejer, som gik mere op i at nå en anden aftale. Man føler dig ikke specielt velkommen eller værdsat her.
Ikke alle er vilde med fisk
Vi havde til vores årlige fætter og kusine komsammen valgt Hjerting Badehotel. I foråret bestilte vi værelser og middag. Middagen var en 3 retters menu efter kokkens valg. Fint tænkte vi, lad os blive overrasket. Overrasket det blev vi, for menuen var fisk og fisk samt dessert. Desværre var vi nogle, som ikke elsker fisk SÅ meget, og vi fik at vide det var menuen. 4 fra selskabet så frem til morgenmaden næste dag, for vi var sultne. Jeg har aldrig før oplevet at kokkens valg, har været så ensidig. Værelser og betjening var iorden, men turen blev lidt ødelagt af madoplevelse.
Skuffende gastronomisk oplevelse
Vi har spist frokost på badehotellet nogle gange i løbet af året, og kvaliteten hænger desværre ikke sammen med prisen, ligesom servicen har været svingende. Maden levede ikke op til tidligere tiders niveau (næsten frossen broccoli med revet ost til et stykke halvtørt kylling), tør fisk i Fish n' Chips-retten og en smag af panering osv. Det er en skam, fordi standarden tidligere var væsentligt højere - i hvert fald for 5-8 år siden. Vi håber, der sker forbedringer, så vi kan vende tilbage til både hotelophold og spisning, for beliggenheden er pragtfuld, og så er det ærgerligt, at oplevelsen ikke er komplet.
UKompetent personale
Har lige talt med stedet, har fået den dårligste og mest uforskammet betjening af receptionen, ved booking af stort selskab og overnatning af de bedste værelser. Personalet ved ingen ting om stedet og vil ikke garantere og bekræfte detaljer om det man har booket og er meget lidt imødekommende om detaljer. Man kan ikke lægge billet ind på lejligheder selv om alle værelser er ledige, meget spøjst. Sørgeligt at se og opleve at man ikke prioritere kunder på en god og værdig måde. Sjælden dårlig og træks oplevelse, når man selv har virksomhed, inden for branchen.
Dejlig weekend med lækker mad
Super weekend på skønt standardværelse. Fin velkomst. Venligt og serviceminded personale. Vi spiste i Brasseriet fredag og i pavillionen lørdag. Begge dage lækker mad og vine. Der var tryk på og mange mennesker lørdag men personalet formåede at give en super oplevelse alligevel.
Dejligt ophold og servicemindet personale
Vi har lige haft et dejligt ophold på Hjerting Badehotel, dejligt og rent værelse med fantastisk udsigt- en af Danmarks bedste. Udsøgt mad og vin i Strandpavillionen med lokale råvarer og et imødekommende og smilende personale. Lækker morgenmad, dejlig og afslappet stemning og atmosfære.
Vi kommer helt sikkert igen.
Hvis man kunne give 10 stjerner havde I fået dem alle sammen…
Vi holdt vores bryllupsfest d. 18. juni. En fest vi aldrig vil glemme. Jeres skønne hotel og topprofessionelle og meget servicemindede personale skabte sammen med jeres pragtfulde mad rammen for et døgn, alle vores gæster og vi vil snakke om i mange år.
Der var styr på alle vores små ønsker og utallige rettelser. Top professionel betjening fra frokosten og til de sene timer.
Stor ros til kokkene. 5 retter, enkelt, udsøgte råvarer, lækkert tilberedt, flot anrettet og serveret med ynde.
Jeres hotel oser af atmosfære og er så gennemført og stilrent. Alle man møder fra receptionen - til tjenerne - til morgenmadspigerne - til rengøringen - alle møder en med et dejligt smil og alle meget servicemindede. Det er ikke mange steder man møder det så massivt.
Pas på jeres perle og unikke stil.
Marianne Hvidkær Juhl & Niels Valdemar Juhl
Vi har for tredje år i træk haft en…
Vi har for tredje år i træk haft en overnatning på Hjerting badehotel, og igen i år havde vi en magisk oplevelse, lige fra det søde personale til de smukke værelser der er gennemført i ren badehotel stil.
Vi havde desværre glemt at bestille bord og ved ankomst var der fuld booket, men restauranten var så søde at presse os ind, og vi fik igen en udsøgt gourmet oplevelse.
De varmeste anbefalinger herfra.
Rigtig dejligt gourmet ophold for 2
Rigtig dejligt gourmet ophold for 2, en overnatning, 5 retter og vinmenu, bord i første parket til Vesterhavet. What’s not to like👍 Lidt uerfarne tjenere giver lidt langsom service, hvis få dygtige skal klare det hele, vin kom tidligt, mad sent, så må man have mere vin, og det fik vi.
God morgenmad i hyggelige omgivelser.
Ok værelser, men der er langt til 5 stjerner, ligger tættere på 3.
Godt ophold men uacceptabel rygepolitik
Vi havde generelt et godt ophold i starten af April.
Men da vi ville besøge fitness- og wellness centeret gik det op for os at hotellet bruger gangarealet lige udenfor dette center til rygerum. Ikke så lækkert og et ikke-rygerhotel er det derfor ikke.
Dårligste modtagelse i en restaurant ever
Havde glædet os til aften i restauranten men utrolig uprofessionelt start