Mooie producten op duidelijke website. Na bestelling op de hoogte gehouden van het leveringsproces. Artikelen binnen korte tijd geleverd. Zoals het hoort!
Ik vind dat jullie een goede overzichtelijke webshop hebben met scherpe prijzen. Bij mijn laatste aankoop (adorini edelstaal sigaren koker met luchtbevochtiger) mistte ik wel een korte handlei... Toon meer
Ik kocht een humidor voor de verjaardag van mijn vriend. Ik weet heel weinig over humidors, maar de site geeft zeer goede basis informatie, waardoor ik vrij makkelijk heb kunnen kiezen. Ik heb nergen... Toon meer
Eind oktober een Adorini Humidor aangeschaft via Humidordiscount. Mooie prijs voor een nog mooier product. De Humidor werd keurig conform afspraak afgeleverd, goed ingepakt en zonder beschadiginge... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Gratis verzending naar Nederland * Gratis Humidor Gids Ebook & Video * Laagste Prijzen op Alle Grote Merken van Sigarenhumidors * Koop Humidors bij DE Marktleider Wereldwijd
Duitsland
- www.humidordiscount.nl
Prima ervaring
Duidelijke website,snelle…
Duidelijke website,snelle afhandeling,goede communicatie
Fijne webshop
Snelle levering, ruim aanbod van producten voor een degelijke prijs.
Waardeloos bedrijf
Waardeloos bedrijf, ik krijg een email na 3 dagen dat het verzonden is per DPD vervolgens staat het daar nog eens na 3 dagen op "verzend informatie verzonden"
Dus mailen wat er Aan de hand is, antwoord was dat het vast zit bij DPD..
Heel simpel wat DPD niet heeft kunnen ze ook niet brengen.
Mooiste is dat ik na 2 weken een mail kreeg of ik een review wilde plaatsen en natuurlijk op hun website, natuurlijk gedaan met 1 ster en tussen haakjes letterlijk (kijken of je dit ook plaatst) tussen de alleen maar 5 sterren reviews maar mooi niet dus

Antwoord van HumidorDiscount.nl
Hele slechte klantenservice!
Het bestelde product was niet aanwezig. Vervolgens zeer slecht bereikbare klantenservice om tot een alternatief te komen. Na bijna twee weken verder te zijn heb ik de bestelling geanulleerd. De verjaardag van de persoon waarvoor het cadeau was, is inmiddels geweest...

Antwoord van HumidorDiscount.nl
Besteld en binnen 3 dagen binnen.
Besteld en binnen 3 dagen binnen.
Zeer tevreden
KOOP HIER NIKS
KOOP HIER NIKS! Schandalige klantenservice.
Ik heb een lichtbruine humidor besteld, 2 dagen later krijg ik een donkerbruine / zwarte humidor geleverd. Eerst zeggen ze dat ze de juiste hebben bezorgd, dat het kleurverschil ligt aan de website etc. Vervolgens zeggen ze doodleuk dat het aan mij ligt. Daarna ruim 1 week (met boze emails) wachten op de retourticket van UPS en daarna wekenlang niks. Ben al ruim een maand bezig om mijn geld terug te krijgen. Ze zijn zogenaamd vanwege corona niet telefonisch bereikbaar, emails worden pas na 3 dagen gelezen en dan krijg je een leesbevestiging en daarna weer een lulverhaal. Leuke website om lucifers te bestellen, voor de rest: GA NAAR EEN WINKEL! Daar geven ze dezelfde korting EN de juiste humidor MET de juiste kleur!!!!
Zeer vriendelijk en behulpzaam
Zeer vriendelijk en behulpzaam , foutjes bij verzending worden onmiddelijk opgelost.
Ik zal zeer zeker meerdere bestellingen plaatsen.
Ik kan Humidordiscount ten zeerste aanraden.
Een dikke pluim is zeer zeker op de plaats.
vriendelijke groet Ronald
Super service @ humidordiscount !!!
Super service @ humidordiscount !!!
TOP TOP TOP
product nooit ontvangen, communicatie niet mogelijk
12 dagen geleden iets besteld en niks van hun vernomen/ iets geleverd gekregen. Meerdere malen geprobeerd contact te zoeken maar krijg constant een bandje die afgespeeld wordt en via de mail reageren ze ook niet. Ik zou aanraden hier nooit wat te bestellen want ze zijn niet te vertrouwen. vg Marco
Top website!
Goede duidelijke website, breed assortiment, gemakkelijk bestellen, snelle levering!
Super bedrijf.
Super bedrijf, snelle levering en geweldige service. Om aan te raden
Great services at lowest prices
Net een paar produkt besteld en alles goed ontvangen in twee dagen. To be recommanded
Uitstekende service en levering
Producten waren zorgvuldig verpakt en de product omschrijving komt exact overeen met hetgeen dat geleverd is. Zeker voor herhaling vatbaar!
Humidordiscount webshop levering
De bestelde artikelen zijn snel, zonder problemen en in prima staat geleverd door Humidordiscount.
Prima webshop met goede informatie.
Aan te bevelen voor de sigarenliefhebber!
A.a. Zwart
snelle levering goed verpakt
aansteker was leeg bij levering, verder alles OK
Goede snelle levering
Zeer chique en mooi afgewerkte doos. Heb de hygrometer gekalibreerd maar luchtvochtigheid blijft op 50% steken.
Degelijke producten en goede service
De producten van humidordiscount zijn steeds van goede kwaliteit en worden steeds zeer snel geleverd. Een aanrader!
Zeer geslaagd verjaardagskado!
Duidelijke site, zeer snelle levering. Mooie kwaliteit, heb gekozen voor een strak design humidor. Staar inmiddels te pronken in de woonkamer!