Hundesprog Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bogen er bare god! Enhver hundeejer bør læse den. Et besøg af Karina Rasmussen er guld værd! Det har hjulpet vores schæferhund med at lære hendes ejere at tale hundesprog så godt, at bl.a. mødet med... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

FANTASTISK BOG! Let at læse og jeg var tabt for omverdenen i to dage og slugte den. Det hele giver så meget mening efter at have læst bogen. Små kærlige ændringer, som har KÆMPE betydning for relati... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Virkelig lærerigt og underholdende foredrag. De to timer går ekstremt hurtigt🤩 Der bliver givet viden og fif fra start til slut, som man kan gå direkte hjem og anvende i praksis med sin hund. Dette... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg åd bøgerne råt og tænkte hvor logisk det er,har haft 2 hunde og meget havde været anderledes hvis jeg havde læst disse vidunderlige bøger. De 5 stjerner kommer ikke fordi jeg ved om Karinas teknik... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Hondentrainer

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Adfærdsbehandling, onlinekurser, bøger mm

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

18 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har virkelig nydt at læse bogen

Jeg har virkelig nydt at læse bogen, jeg har før haft hunde, men mange af de råd, forfatteren giver er ukendt land for mig. det er dejligt at blive klog på, hvordan man bedst tackler almindelige hverdagssituationer. Jeg kan se, at det vil gavne både hund og ejer, at læringen begynder , når hunden er hvalp. Meget anvendelig og godt skrevet.Der er brugt gentagelser i stor målestok, og det er netop, hvad hundeopdragelsen er gennemsyret af.

5 maart 2021

Fantastisk bog

Fantastisk bog, skrevet i et forståeligt sprog, så det er nemt at gå til, i arbejdet med hvalpen.

11 februari 2021
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har læst mange hundebøger om adfærd og…

Har læst mange hundebøger om adfærd og træning, og de fleste skriver stort set det samme, og som man oftest ved i forvejen. Denne bog skiller sig markant ud. Den er skrevet i et letlæseligt og yderst let forståeligt sprog, så selv en uerfaren vil kunne drage stor nytte af den.
Det jeg er glad for med denne bog, er st den er baseret på de observationer som er gjort på ulve,og den lægger ikke op til opdragelse af hunden, men adfærdsregulering/adfærdsændring af ejeren, og får læseren til at huske på, at en hund ER en hund med instinkter, og ikke et menneske med følelser. Jeg vil klart anbefale bogen til kommende hvalpekøbere af mit opdræt og giver den derfor 5 stjerner.

6 januari 2021

Kærlig og inspirerende

Super god bog ✨
Go og super inspirerende bog som kom 2 dage efter jeg havde bestilt den.
Jeg har selv haft hund det meste af mit liv og har også haft fint styr på det.
Men den her bog er så super inspirerende og kærlig med sit udgangspunkt i hundens måde at kommunikere på ... 💕🐕
Og ikke menneskets
Hurraaa 🤗

7 november 2020
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Super god og let læselig bog

Super god og let læselig bog. Som førstegangsejer giver den et godt indblik i, hvad man kan forvente af sin lille hvalp, og ikke mindst hvad hvalpen forventer af mig som ejer/leder.
Bogen er virkelig en øjenåbner for, hvad der foregår inde i sådan en lille størrelses verden.
Jeg er pt. igang med at benytte mig af mange af teknikkerne i bogen, og her under en uge senere, er der rigtig mange af teknikerne som allerede har givet “pote”. Anbefalelsesværdigt læsestof.

11 oktober 2020

Hundesprog.

Jeg havde Karina Rasmussen ude hos min hund Cody og jeg.
Jeg lærte rigtig rigtig meget af hende!
Hun er god til og lærer fra sig og forklare gerne tingene en gang til hvis man ikke lige havde forstået det første gang.
Hun ringer og følger op efter hun har været hos en.
Hun har hjulpet mig til og være en leder for min hund.

30 augustus 2020

Fantastisk bog !

Fantastisk bog ! Man lærer med enkle virkemidler, hvordan man kommunikerer med hunden på hundrsprog. Og vupti, så opfører hunden sig eksemplarisk - helt af sig selv :)

18 augustus 2020
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Halløj hvor hundesprog virker både på…

Halløj hvor hundesprog virker både på hund og ejer 🙏 Fantastisk nærmest at kunne være i dialog med vores lille Border Terrie Asta, som nu er i pioner alderen 😛 Det lidt en menneskelig øvelse at skulle agerer anderledes når vi fx. har ladet Asta være alene hjemme og vente med fjolleriet til Asta har sat sig 👏👏 Tak for 2 fantastiske lærebøger 🐕😊

17 augustus 2020