Hundested Kro & Hotel Reviews 88

TrustScore 4 uit 5

4,1

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi var spændte på vores første besøg på hotellet da vi havde læst nogle knapt så gode anmeldelser. Men vi blev glædeligt overrasket og er tilfredse hele vejen igennem. Venlig modtagelse ved ankomst... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

.Vi besøgte Hundested Kro og Hotel den 20.10.2019. Havde 2 overnatninger med morgen/aftensmad. Ved ankomst blev vi godt modtaget, tilmed blev vi opgraderet til en suite med en fantastisk udsigt til H... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Den ene stjerne går til det søde personale og den gode mad. Vi fik værelse i kursuslokaler på den anden side af vejen. Slidt, ildelugtende, snavsede vinduer, døde og levende edderkopper og masser af... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Netop hjemvendt fra et weekendophold på Hundested Kro & Hotel vil jeg udtrykke stor tilfredshed. Vi var en gruppe på godt 40 bridgespillere og fik fantastisk meget for prisen. Dejligt værelse, fin... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Restaurant
  2. Hotel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Hundested Kro & Hotel har en fantatisk beliggenhed ved en hyggelig hovn og en dejlig badestrand. Tag på Krooferie, Miniferie, Weekendophold eller afhold Selskab på Hundested Kro.

4,1

3 sterren
2 sterren
1 ster

Fuldstændig ansvarsløs foretagende

Fuldstændig ansvarsløs foretagende, lyver og snyder så vandet driver! Hold jeg væk!

Var en kæmpe fejl at vi tog derop, og der blev sat flere ting på regningen, end bestilt, når man påpeger det får man afvide man kan smutte selv, ellers tilkalder de politiet. Lykkeriddere af værste skuffe !

31 januari 2019

Kommer aldrig mere på Hundested Kro

Kommer aldrig mere på Hundested Kro, det var en meget dårlig oplevelse. Beskidt og toiletterne lugtede så forfærdeligt. Ingen styr på nogen ting. Blev spurgt om der skulle duge på bordene, det var en 75 års fødselsdag, så selvfølgelig skulle der duge på og uanset hvad der skal fejres skal der sku da duge på. Maden smagte godt ,dog blev sovs, waldorfsalat og andre ting serveret i så små suppeskåle så der kun var til to personer i hver. Det var så ringe og har aldrig oplevet et sted som dette. Aldrig mere Hundested Kro.

28 november 2018
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg er 71 år og syntes jeg har oplevet…

Jeg er 71 år og syntes jeg har oplevet meget til diverse fester, - men denne oplevelse til en 75 års fødselsdag sammen med 26 gæster overgår alt.
Vi ankommer til en møgbeskidt kro det gælder tæpper stole m.m.
Toiletter stang af kloakker, beskidte og man skulle ikke kikke ned i toilettet hvis man ville bevare sin appetit.
Lokalet hvor vi skulle feste var direkte til alt andet at feste i, - borddækning duge og serveringen af store børn som ikke havde det mindste begreb om servering og pli, - bl.a. begyndte man at tage af bordet mens gæsterne var igang med at synge en sang.
Gang på gang manglede der tilbehør til maden og ikke så mærkeligt for alt tilbehør blev serveret i små suppe skåle, ofte med det forkerte bestik til.
Vi måtte samtidig leve med at gæster der boede på kroen skulle igennem lokalet hvor vi sad for at komme op på deres værelser og bordet hvor vi sad var samtidig så tæt på døren op til værelserne at de måtte trække maven godt ind for at komme forbi bordet hvor vi sad og skulle havde en fest.
Ja jeg kunne blive ved - det er det ringeste sted jeg og alle gæster denne aften havde oplevet, - fødselaren var meget ked af denne oplevelse, - der var kun en ting der var i orden det var prisen pr. kuvert .
Derfor vil jeg anbefale alle, - brug aldrig dette sted, - ikke engang hvis I skal på toilettet.

27 november 2018

Tidl en skøn kro

Tidl en skøn kro, desværre, er der nu en "lykkeridder" der skulle drive kroen. MEN det er blevet rigtigt ringe og sløjt sted. Vi har igennem mange år kmmet på kroen, men denne sidste oplevelse var under alt kritik, Desværre. Stedet mangler en rigtig kromand/værtspar, som forstår kvaliteten i go mad, veltilberedt, mm, meen nej tak, vi vælger andre steder fremover...

31 oktober 2018

Booket 1 enkel overnatning

Booket 1 enkel overnatning. Værelset er fint til prisen. Men kroens betjening var under alt kritik. Fra da vi havde bestilt drikkevarer til vi fik dem gik der 25 minutter, for derefter at få at vide de var løbet tør for den øl jeg havde bestilt, samt glemt nogle af de drikkevarer vi havde bestilt. Maden var fin, men tjeneren vidste ingen ting om dagens kartoffel eller hvor stor bøffen man evt ville bestille var eller bare generalt maden. Vi bestilte nogle ekstra grovfritter og mere sovs. Der gik 20 minutter, for derefter da vi spurgte om sovsen, havde tjeneren glemt at meddele køkken derom. Vi oplevede at gæsterne ved siden af ventede 45 minutter på deres forret.

3 september 2018

Weekend arrangement

Vi var 9 personer der havde bestilt weekend ophold 11/12 august.
Dette blev en stor skuffelse.
Da vi ankom fik vi udleveret nøgler til værelser og derefter gik vi i gårdhaven for at købe kaffe og drinks. Her spurgte vi tjener om det kunne skrives på et værelse, og fik klart nej.
Nedturen startede med at der ikke var dækket op til aftenarrangement til rette tid, så alle gæster måtte stå og vente på personalet blev færdigt med dette. Der skal ikke klages over mad og servering af drikkevarer til dette, men alle syntes det var upassende at betjeningen var i korte bukser til et aften arrangement.
Godnatsuppe smagte dejligt, men selvom vi var nogle af de første der fik serveret var suppen ikke varm, men mere lunken.
Morgenbuffet var kedelig og der fandtes bl.a. kun skæreost.
Frokostarrangement her var slet ikke dækket op til vort selskab, og buffet var meget ringe. Der var ca. 50 gæster og der kom små fade ind med diverse ting på. f.eks. ca. 10 fiskefiletter eller flæskesteg, således at vi måtte tilkalde personale for at få fyldt op, med deraf meget lang ventetid.
Det gik helt galt da jeg skulle betale for arrangementet. her blev jeg præsenteret for 2 regninger der var påført det værelsenr. vi havde boet på. Det drejede sig om 2 x hakkebøf og så øl, men vi havde kun spist det der var med i arrangement, og forstod jo slet ikke at der kunne være skrevet noget på værelset, da vi dagen før havde fået besked på at det ikke kunne lade sig gøre.
Jeg afviste at ville betale for dette da det ikke var os. Her efter påstod ejeren at så måtte det være en anden fra vort selskab. Ejeren blev sur og fortalte at han troede mere på sit personale end mig. resultatet blev at ejeren direkte fortalte mig at så måtte hun tage det på sin kappe, da der ikke var en underskrift på regningen. Dette følte jeg direkte som en beskyldning om at prøve at snyde for betaling, hvilket gav mig en virkelig dårlig smag i munden.
Vi har været mange gange på kroen, men dette var helt klart sidste gang vi kommer der.

23 augustus 2018
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Dårlig frokost oplevelse på kroen

Var en gruppe på 8 personer til frokost. Efter bestilling af drikkevarer tog det næsten 45 minutter før vi fik drikkevarerne, og flere fik det forkerte. Vi var 4, der bestilte en hverdags platte til 145 kr. Sikke noget kedeligt mad. De havde glemt silden på platten, så vi blev bedt om at hente det selv ved et bord i lokalet ved siden af. Hakkebøffen virkede som om den var stegt i forvejen og varmet op i microovn, så den var så tør og kedelig, at vi næsten ikke kunne skære den over. Fiskefileten var tør og kedelig formentlig også stegt i forvejen og varmet op. Vi klagede til personalet, der kom med en anden fiskefilet, der ikke var meget bedre. Svaret på de tørre hakkebøffer var, at ville vi have nogle andre, så blev de afleveret til os ligesom dem vi havde fået. Vi var så skuffede og kommer aldrig mere på Hundested kro. Det endte med, at vi alle fik afslag på regningen.

17 augustus 2018

Et tarveligt hotel

Et tarveligt hotel. Værelserne lugter. Vand løber i toiletterne. Ingen tryk på vandet hverken i bruser eller håndvasken.

Jeg tror de hytter man kunne få lige overfor gaden ville være en bedre oplevelse.

Stram op!

17 augustus 2018

En meget dårlig oplevelse

Ved ankomst til anexet er der meget beskidt.
Lørdag da vi skal over og spise frokost har de glemt os, (vi er et selskab på 12,) Men vi hjælper hurtigt med at få sat borde sammen så vi kan få noget mad.
Vi går flere gange forgæves til tomme fade som er meget længe om at bliver fyldt op.
Lørdag aften er der mad kl 19, og alle os der ikke drikke hvidvin får først noget anden af drikke lidt i 20.
Søndag morgen er der ikke dækket op til os igen, og vi må selv finde et mørkt sted så vi kan sidde sammen.
Så venter vi alle spændt på den store søndags frokost, men bliver pænt skuffet over at den faktisk er mindre end den vi har fået om lørdagen, igen går vi forgæves til tomme fade.
Er kommet på Hundested kro igennem mange år og har altid været glad og tilfreds, men jeg må siger at jeg er meget skuffet denne gang
Sur og ubehøvlet betjening der ikke har styr på en disse ( syntes dog de unge mennesker klaret det ganske udemærket ) og møg beskid over det hele, toilette der lugter så meget at man er ved st kaste op og trænger til at blive gjordt rent
🤢😡🤢😡🤢😡🤢😡🤢😡🤢😡🤢

13 augustus 2018

Meget dårlig oplevelse

Er kommet på Hundested kro igennem mange år,men det stopper her.der var møg beskidt overalt i anexet hvor vi boede,vi startede med at gøre rent selv for at sidde ved bordene .vi var en gruppe på 12 og da vi kom lørdag til frokost haved de da lige glemt os ,øh skal i spise her og vi måtte selv hjælp med at dække bord.måtte starte med at spise uden drikkevarer ,da der var et større selskab.måtte sidde og vente på mad ,da fade ikke blev fyldte .(diskutioner ved betaling )
Da vi kommer til aftensmad lørdag ,skal der være mad klokke 19 .forret kommer 19.30Drikkevarer bliver serveret kl 20.00.
Morgenmad ,søndag,så er den gal igen
Plejer at sidde samlet ,men der er ingen
Borde ledige og ikke dækket op til os ,så vi må selv finde nogle i et mørkt rum .
Men glæder os ,til det store kolde bord som vi venter På i et par timer .da vi sætter os ved vores bord kommet et andet selskab og siger det er deres bord ,og igen mangler et bord til et selskab.ikke dækket op .
Så kom skuffelsen 👎👎👎det store kolde bord var væk ,blevet rykket ind i det lille rum ved baren .der var mindre mad end dagen føri .en skuffelse så stor for hele selskabet.flere gik forgæves da fadene igen er små og tomme.👎👎👎👎👎igen grimt svar fra ejer
Flere fra de andre selskaber følte sig
Beskyldte for at snyde ved betaling af deres regning 👎👎
Alt ialt tarvelig betjening ,dårlig værtskab og øv øv hvor har vi som selskab ,brugt meget af vores tid sammen ,til at snakke om dårlige oplevelser 👎👎

12 augustus 2018

Helt gennemfør elendig mad

Helt gennemfør elendig mad. Halvdelen af ingredienserne fra menukortet figurerede ikke i maden. Grøntsagerne var decideret uspiselige. Betjening middelmådig af forvirrede teenagere. Vi kommer aldrig igen. Prisen er urimelig ift den ringe kvalitet

25 juli 2018

Det ulækreste hotel

Det ulækreste hotel, jeg nogensinde har overnattet på. Først og fremmest lugtede værelset af gammelt værtshus. Det gør det, fordi gulvtæppe og andre stofmøbler er vildt gamle, og lugten vil hænge fast altid. Rengøringen var elendig. Overfladerne var ikke tørret af, og der lå støv overalt. Lorterester i toilettet. Spindelvæv henover hele loftet. Sengen er ukomfortabel. Der mangler vedligeholdelse - fx sad toiletbrættet ikke fast, og spejlet var knækket. Værelset er mørkt, og belysningen skærer i øjnene. Sidst men ikke mindst er indretningen og farverne decideret kvalmende... Vi betalte 850 kr for et værelse en enkelt nat, og det var ren tortur.

19 juli 2018
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Det var simpelthen sådan en skuffelse…

Det var simpelthen sådan en skuffelse at overnatte på Hundested kro og hotel! Vi var 3 voksne kvinder der skulle bo på samme værelse men der var kun håndklæder til 2. Det var så noget man kunne ha accepteret hvis værelserne var rene og pæne men det var de ikke, der var brune pletter på væggene og gulvtæppet var beskidt og plettet. Den første aften havde vi besluttet at spise på hotellet og bestilte alle 3, hvad vi regnede med skulle være en lækker oksemørbrad men ak det var det bestemt ikke. Kødet lugtede og smagte fordærvet. Jeg vil på ingen måde anbefale Hundested kro og hotel til andre!

18 maart 2018
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Her er plads til forbedringer.

Lige hjemkommet efter, at have brugt et gavekort, på Hundested kro. Et såkaldt Forkælesophold. Stedet får 1 stjerne, for den fine modtagelse, og for bevidst, at have givet os et værelse øverst oppe, med en fin udsigt.
Stedet fremtræder meget nedslidt, og det lugtes klart, at her er røget meget tobak igennem årene. Værelset var ikke til at få opvarmet, så vi måtte beholde de lange bukser på i seng.
Maden var under al kritik. Jeg lod hovedretten gå urørt ud. Har ALDRIG fået serveret noget SÅ ringe. Gæsterne ved nabobordet klagede over maden ( de fik ikke det samme som os) , og fik et prisnedslag på deres regning.
Overordnet et skidt oplevelse.

1 februari 2018
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Vi var 5 par der skulle overnatte

Vi var 5 par der skulle overnatte, så vores valgte at købe deres store pakke, der indeholder 3 retters med fri drikke under middagen ( der manglede ikke noget ) Danse musik Ros til Bjørnen, natmad ( suppe)
morgenmad med det hele og sidst men ikke mindst...det største frokost bord man kan ønske sig, værelserne er gamle og lidt slidte og at der ingen varmt vand var på hele hotellet om morgen er godt nok uheldigt, Der kunne jeg anbefale hotellet at man f.eks kom til morgenmaden og tilbød en morgenbitter eller en øl til frokosten eller lignende for dette uheld, bare en god ide,
Ellers må jeg sige at placeringen tæt på havnen og hovedgaden er i top
og man får generelt meget for pengene
mvh: Bjarne Laursen

28 augustus 2017
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Desværre må jeg give de dårlige …

Desværre må jeg give de dårlige anmeldelser ret. Vi var 14 kollegaer som skulle spise sammen. Nogle skulle have rødspætte, wienersnitzel og oksemørbrad Maden kom efter 1,5 time og bagekartoflerne hos flere var virkelige kolde. Personalet tog tallerken i micro ovnen. Det resulterede i at mørbraden blev endnu mere tør og kartoflen var stadig kold. Dette blev påpeget og fik en ny portion. Den var rigtig god. Personalet var sur, og udtrykte at det var fordi vi var så mange. Dem der fik rødspætte og wienersnitzel syntes det var godt, , men betjeningen var under alt kritik

15 juni 2017
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Vi har lige overnattet . Et dejligt sted med rigtig krohygge .

Vi var noget spændte på vores overnatning , da vi jo havde læst nogle negative anmeldelser .Vi blev budt velkommen at et personale der var søde rare og venlige på alle områder . Maden var virkelig en oplevelse i sig selv , noma kunne lære noget . Ja , kroen er gammel men dejlig vedligeholdt . Værelset var perfekt . Om man kan lide mahogni eller ej , der er meget maghoni, om ti år er det super moderne igen . VI havde en super oplevelse og det er ikke sidste gang vi besøger Hundested kro .
Mvh
Brudeparret

7 oktober 2016

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken

Lees meer over geverifieerde reviews.