Van Rossum Zwolle Reviews 10

3,2

3,2

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

Let op de zeer hoge voorrijkosten!!

Tevreden over de kwaliteit van plaatsing en de vriendelijkheid van de monteur.

Hou wel rekening met hele hoge voorrijkosten (EUR 70 ex btw) per keer.
Ook binnen Zwolle als je daar zelf woont. Dat betekent, als er iets hersteld/vervangen moet worden jr dus altijd twee keer deze hoge voorrijkosten moet maken. Men heeft namelijk geen vervangend slot standaard bij zich.

In ons geval was de monteur 5 minuten onderweg van bijvoorbeeld een voorafgaand adres. Dat zijn dus hele dure minuten.

Ook als je hier navraag over doet, blijft Lucien zeker vriendelijk, maar ook op het standpunt om deze kosten door te belasten.

Dat is jammer! Op de totale factuur maken op die manier de voorrijkosten 40% uit van de totale rekening. Omdat ik dit zelf verder nergens teruglees bij de reviews vind ik het belangrijk om hiervoor te waarschuwen.

16 maart 2025

IJzerhandel van Rossum is voor mij al…

IJzerhandel van Rossum is voor mij al meer dan 20 jaar een degelijke en betrouwbare leverancier. Hun assortiment en vakkundigheid maken dat je er graag weer komt. Of je nu 10 schroefjes of moertjes moet hebben of je elektrische gereedschap ze staan altijd klaar met advies en goede raad. In het verleden werden er zelfs cursussen gegeven.
Ik ben ‘n zeer tevreden klant.
Leo de Wit

9 maart 2025

Topzaak, een aanrader

Vanuit België relatief kleine bestelling gedaan (nietjes voor een elektrische nietjesmachine). Alles top geregeld , deed nog een bijbestelling voor verzending artikelen en ook deze communicatie liep heel vlot en artikelen na 3 dagen keurig ontvangen via post NL. Deze zaak is gewoon een aanrader!

6 mei 2024

Zojuist 3 huissleutels bij laten maken…

Zojuist 3 huissleutels bij laten maken voor de prijs waarvan ik er in de aalanden maar 1 had kunnen laten maken...!!!
Super goede service en klaar terwijl je wacht.
Vriendelijk personeel kortom top winkel.
En wij weten wel waar we voortaan heen gaan...!!!

15 april 2024

Verzenden beter opvolgen.

Verzenden beter opvolgen.
Naar verkeerd adres verstuurd , 12 december 2023,
vandaag 22/01/2024 nog steeds niet ontvangen
ondanks verschillende communicaties.
jammer ....

Ik moet er echter bijzeggen dat de fout gemaakt is bij het verzenden en niet direct bij Van rossum zelf
Ze hebben mij achteraf gecontacteerd en een goede oplossing gegeven , waarvoor mijn dank.
Groetjes

22 januari 2024

Veel jaren een tevreden klant

Vele jaren en keren ijzer - en installatiewaren en nog veel meer gekocht. Altijd de beste kwaliteit en een enorme sortering. Dat ene schroefje dat nergens anders te koop is: Van Rossum heeft het. Verder heeft men veel kennis van zaken en erg bereid om vragen te beantwoorden. Kortom een topzaak waarvan ik hoop dat we die nog heel lang in Zwolle mogen houden.

21 augustus 2023

Werkelijk een TOP zaak!

Werkelijk een TOP zaak! Soms ervaar ik wat kortaf reacties maar zeker nooit onvriendelijk! Waarschijnlijk soms kort af omdat de oplossing ook weleens heel simpel kan zijn kwestie van veel ervaring binnen de muren van Rossum.
Voor elke dingetje qua klussen kan je hier terecht, zelfs als je iets te repareren hebt wat zelf niet gaat. Van Rossum hun werkplaats is zeer ervaren en weet altijd wel een oplossing.
Voor de restauratie van me oude brommer, naar van Rossum, werkelijk elk boutje, moertje, ringetje of dingetje, ze hadden het allemaal en alles zowel in staal als RVS. Prijzen zeer schappelijk en de service is echt geweldig. Kom er al enige tijd nooit teleurgesteld vertrokken.

5 december 2022

Is dit jouw bedrijf?