Bestilte en kjole og det var kjapp levering! Kjolen var fin den, men passet ikke meg, så jeg sendt den tilbake. Fikk hele tiden oversikt over hvor pakken var og at dem hadde mottatt den , og ville... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
jeg er ganske for fornøyd med deres varer de er så perfekte å herlige stoff men kan vær en dag ganske dyrt å av til biligt men jeg helt stålt av deres varer :) men er helt fronøyd med sammarbeid å alt... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg kjøpte et par kjoler på illusion.no, som på bilde så veldig stilige ut - og jeg ble ikke skuffet da jeg tok dem på! Har brukt dem begge på byen, og fikk masse komplimenter og oppmerksomhet. Min st... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Contactgegevens
Hauganveien 293, 3178, VÅLE
- 22 63 00 50
- support@illusion.no
- www.illusion.no
Illusion.no er best på klærne jeg ser etter og vil ha! Billig er de også! Har elsket de i flere år!
Jeg simpelthen elsker Illusion.no! De er fantastiske til å plukke ut klær som bare setter seg i hodet mitt og som jeg bare må ha! Størrelsen stemmer alltid og jeg blir alltid like fornøyd og jeg føler meg hot i antrekkene dems! Jeg blir også like overrasket over hvor kjapt de faktisk sender ut klærne. Veldig hyggelig kundeservice. Love you illusion.no! You make my day! :-D SUPERFORNØYD!!

Fabelaktig!
Lett å manøvrere på hjemmeside, rask og sikker levering.
Alt en kunde drømmer om!!
suverent
Kjempe fornøyd med leveringstiden! Tok et par dager som lovet.
Veldig fornøyd!
God kvalitet! Sitter som det skal! :) Tommel opp for alt ! :D Gode priser er det og + at det er mange fine tilbud!
flott og rask service
Første gang jeg handler her, men det blir sikkert ikke siste.
Bra produkt som fungerer etter hensikten.
Bestilt av en mann, brukes av en kvinne, som også er fornøyd.
usikker
Pakken ble ikke sendt til min adresse. Den ble sendt et godt stykke unna dær jeg bor. så har ikke fått hentet den enda :(

Strålende fornøyd :-)
Enkel bestilling, rask levering :-) klærne var som forventet :-)
Knallgod service!
Pakken kom veldig fort og det er ingenting som er bedre enn det!:)
Kjapp levering!
Har aldri mottatt en vare så kjapt etter bestilling på nett. Varen var allerede sendt dagen etter jeg hadde trykket bestille kvelden før!
har ikke motatt varene enda
Har ikke motatt varene enda. Lovnad om levering etter to dager er ikke oppfylt. Det har nå gått en uke

Helt greit.
kjapp levering, men veldig stor variasjon på str.
2 av kjolene kunne passet M når egentlig jeg bestilte xs.

superrask levering:-)
Rask levering , men kunne vært litt beder kvalitet på varen.
Savnet også mer detaljer rund beskrivelse av produkt i nettbutikken.
Helt greit nok
Liker ikke helt den retur seddlen dere har, skjønner den ikke helt, og det er ganske dyrt på Illusion, men utrolig rask frakt og 30 dagers åpent kjøp.
Rask levering og tilnærmet likt som på bilde
Anbefales!!!!
jeg har bare gode erfaringer med og handle hos dere og kjempefornøyd!:D
Du må handle hos illusion fordi dem har godt utvalg av klær og div
Og god kvalitet for pengene!
Du kan tro jeg gleder meg fælt til og få det jeg har bestilt og sendt etter i postkassa mi i morgen!:D
For dårlig kvalitett
Ok levering, pris og kundeservice, men for dårlig kvalitet!

Rask levering.
Enkelt og greit å finne frem på sidene, og veldig rask levering, super fornøyd m alt jeg har handlet der.😀😀
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.