Zonde van uw geld
Zonde van uw geld. Slechte verbindingen. Op klachten wordt niet gereageerd. Staan consulenten op de site die er niet meer werkzaam zijn.
Raadpleeg voor een deskundig en goed holistisch, spiritueel, paranormaal of counseling consult één van onze ervaren consulenten, vanaf 0,80 cpm!
Nederland
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Slecht. Credits gekocht voor teveel geld. Weggesmeten geld. Geen enkele consulent is online voor chat. Klantendienst via chat reageert ook niet
Nep zooitje medewerkers staan op beschikbaar terwijl ze niet beschikbaar zijn en natuurlijk probeer je het dan nog een keer. Kost het je dubbel geld voor niets. Iig vaak bij Sara.
Dit gebeurd te vaak, ook wel eens midden in het gesprek hoor je niets meer of word de verbinding verbroken.
Nep zooitje dus en ze blijven het doen.
Ik heb voor 25 euro credits gekocht maar het nr 02 8088058 dit nr klopt niet. Ik geraak daar niet binnen. Niemand die via fb of per mail antwoord.
De 'support' dienst van In-syn reageert niet op verschillende mails die ik heb geschreven waarin ik klaag over het feit dat ik geen contact kreeg met een consulent terwijl diegene wel beschikbaar staat en online, de verbinding kwam vaker niet tot stand, dit heeft mij kostbare belminuten gekost.
Op hun site melden ze dat ze contact met je opnemen bij een klacht maar dat doen ze dus niet. In augustus heb ik mijn eerste mail hierover gestuurd en daarna nog een paar zo ook gisteren, dit over verschillende incidenten. Er is geen andere manier om ze dit onder de neus te wrijven want je kunt ze nergens bereiken, dus dan maar hier. Ik vind het een kwalijke zaak.
Fijn en open gesprek gehad met antwoord op mijn vragen en meer. Ik bel regelmatig en kan het zeker aanraden om eens te proberen. Je voelt je altijd beter en een stuk rustiger met een steuntje in je rug.

Antwoord van In-Syn
Plaats het maar effe anoniem je wil geen 100+ voodoo heksen achter je aan heh?maar goed deze para-abnormale site is zo fake als het maar kan zijn, je krijgt geen antwoord op gewone of specifieke vragen zeer kwalijke zaak, waste of money! dont buy it!!

Antwoord van In-Syn