Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Endnu engang har Interdan Leasing formået at trylle! Drømmebilen blev solgt, og en ny drømmebil fundet lige efter mine ønsker! Jeg kan kun medgive mine varmeste anbefalinger til Casper og Interdan L... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig respons, transparent aftale med gode vilkår og SUPER service. Samt naturligvis en bil der kører virkelig godt og helt uden problemer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har været kunde hos Inderdan i mange år og det har været en fornøjelse - de få spørgsmål der har været blive besvaret med det samme.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi har leaset via Interdan og Casper i to år og har nu afsluttet forløbet til fuld tilfredsstillelse. Kontrakten var yderst gennemskuelig og vi har fået hurtig respons på alle henvendelser. Vi lea... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Autoleasebedrijf

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Interdan Leasing har Danmarks største søgemaskine med over 500.000 importbiler til flexleasing. Søg drømmebil og beregn din pris med det samme online. Det finder du ikke andre steder. Hos Interdan Leasing har vi specialiseret os i at hjemtage premium biler med få kilometer og hvor udstyrspakken er helt i top. Disse biler kan opleves i vores showroom i Brøndby og står til omgående levering. Har vi ikke bilen, du ønsker på lager, så henter vi den hjem til dig. Er du i tvivl om dine muligheder med flexleasing, så ring endelig til os, så forklarer vi hvornår og på hvilke biler, flexleasing kan betale sig.

Contactgegevens

2 sterren
1 ster

Hold dig langt væk og se at komme ud

Hold dig langt væk og se at komme ud

prisen for at komme ud af leasing aftalen stiger fra måned til måned.

jeg har haft en bil leasing aftale med dem og ville gerne ud af dem, i august da vi talte om det første gang gav de et bud på 198000 for at komme ud af aftalen og da jeg så havde fundet en køber til bilen i november skulle jeg af med 210.000 selvom jeg havde betalt leasing prisen hver måned.
jeg er bare glad for at jeg ikke ventede længere tid med at komme ud af aftalen. De havde skrevet til mig at bilen var købt ind til 220.000 (året før) og jeg kunne komme ud af det med 150.000 om et år fra nu
- men det er jo meget svært at tro på.

Hold dig langt væk.

Som det ses nedenfor har interdan svaret
Svaret viser jo klart de ikke kan se det fra en kunde vinkel. Det er ikke Car Performance der har sagt jeg kan komme ud af aftalen ved at betale 198000 det er Interdan , som så opkrævede 210000 da det kom til stykket
Deres svare viser netop at de glider af og beskylder deres samarbejdspartnere istedet eller hvem de nu kan flytte det over på føler man. Det er ikke et firma du har lyst til at komme i kløerne på.

En ærlig forklaring om at man havde regnet forkert tilbage i august eller på et andet tidspunkt kunne måske have forstået, men det sker jo bare ikke.
Skal man så holde dem op på det tilbud de gav - hvem orker at køre en sag ender det jo med og så betaler man bare

Det fremgår nu at interdan leasing igen svare at det er car performance

Jeg skriv nok uforståeligt for dem
Fakta
August 2018 : INTERDANLEASING lover jeg kan komme ud af kontrakten ved at betale 198000
September og oktober : jeg betaler den månedlige leasing pris på ca 6500kr
November: Interdanleasing forlanger 210000kr for at jeg kan komme ud af kontrakten.

Som jeg skriver jeg er bare glad for at jeg ikke ventede 2 måneder mere med at opsige kontrakten.

Hold dig langt væk

9 november 2017

Kære Per Hansen

Vi er naturligvis kede af din ene stjerne, men der er en fornuftig forklaring på situationen.

Du har indgået en 24 måneders flexleasingaftale med Car Performance i december 2016.
Vi, Interdan Leasing, har i den forbindelse kun været finansiel partner i aftalen, som normalt ved en leasingaftale.
Det betyder, at eftersom du har valgt at indgå en aftale med Car Performance med finansiering hos os, kan vi kun forholde os til kontrakten, hvor det fremgår, at du har bundet dig for en aftale på 24 måneder.

13 måneder før aftalens udløb, vælger du at sælge din bil på Autocom uden vores accept, hvilket vi ikke kan stå inde for.

Det er helt korrekt, at du har forespurgt om prisen for at komme ud af aftalen før tid, hvilket du også har fået svar på.
Du har dog ikke taget højde for, at der er løbende afskrivning på aftalen, hvilket indebærer, at når bilen sælges før tid, så kommer der til at mangle 13 måneders afskrivning, som vi derfor bliver nødt til at fakturere dig for. .

Havde du kørt din kontrakt til ende, så havde prisen for kørertøjet været kr. 154.000.- + moms som står i aftalen.

10. november 2017

Kære Per Hansen,

Vi kan se du har været inde at uddybe din klage, og vi ønsker naturligvis at give dig et svar.

Interdan Leasing prøver på ingen måde at glide af på vores del af aftalen.

Du skal være opmærksom på, at nå du indgår en leasingaftale, så kan du til dels sammenligne aftalen, som hvis du købte en bil.
Du har et handelsforhold med den forhandler, du handler bilen med, og så har du et finansielt forhold med din bank eller andet finansielt pengeinstitut.
Dvs. i dit tilfælde et handelsforhold med Car Performance og et finansielt forhold med Interdan Leasing

Det er vigtigt, at man skiller tingene ad, så at der ikke opstår forvirring omkring den aftale man indgår.

Hvis du havde valgt at købe bilen med fuld afgift for 11 måneder siden og fået den finansieret gennem din bank, så havde du også haft et tab på bilen her 11 måneder efter, og dette tab skulle du også dække ind.

Det er selvfølgelig rigtigt ærgerligt, at du har valgt at sælge din bil efter blot 11 måneder med et tab til følge. Havde du kørt i bilen i alle 24 måneder, så havde restværdien, som du skulle anvise en køber til, været kr. 154.000.- + moms - det er helt sikkert.

Ingen respons

Jeg har haft ringet og snakket med en sælger, bilen jeg spurgte på var til service, men han ville ringe tilbage når den var færdig. Det var sidste uge, jeg har intet hørt.

Jeg ved ikke om det er fordi i ikke mener at en kvinde bør købe en highend sportsvogn? Jeg blev i hvert fald spurgt flere gange af sælgeren om jeg var klar over at der var tale om hurtig bil...

27 februari 2017

Kære Tanya

Vi er kede af, at du har haft en dårlig oplevelse. Det er bestemt ikke af uvilje, at vi ikke har ringet tilbage, men som vi aftalte, så ville vi ringe tilbage, når bilen var færdig.

Bilen var, som forventet, ikke færdig i sidste uge, men denne uge, og du har nu aftalt at komme og prøve bilen på fredag.

Mht. din anden kommentar om kvinder og high-end biler, så trækker jeg lidt på smilebåndet (jeg er selv kvinde), fordi jeg syntes, det er cool, du gerne vil have en bil med 500 hk. Det var ment som en oplysende kommentar og bestemt ikke for at tale nedsættende om kvinder. Beklager det kunne fortolkes sådan. Vi værdsætter alle vores kvindelige kunder og vil gerne have flere.

Vi ser frem til at vise dig bilen på fredag

Kære Tanja

Tak for besøget.
Dejligt vi kunne blive enige om en flexleasingaftale der passede til dine behov - Velkommen til Interdan Leasing.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Flexleasing af "sminket lig"

Skuffelse, der ikke kan beskrives.

26 januari 2017

Kære Kristina

Du henvender dig til os, fordi du har en bil, du selv har fundet, som du gerne vil have finansieret.
Vi har intet haft med importen af din bil at gøre ej heller nogen former for gennemgang af din bil. Her er der altså kun tale om en finansiering af dit eget køb.
Du retter herefter henvendelse til os, da bilen viser sig at være i dårligere stand end hvad du forventede og mente, at vi skulle afdække dine omkostninger ifm. reparation af bil og tab.
Vi lever af at hente flotte biler hjem fra Tyskland og sikre vores kunder en attraktiv flexleasingkontrakt, men i dit tilfælde hvor du selv har fundet bilen og vi intet kendskab har til bilens beskaffenhed, vil Interdan Leasing naturligvis kun fungere som din finansieringspartner på lige fod med en bank. Vi har altså ingen forpligtelser over for den bil du selv har købt privat.

Vi er selvfølgelig kede af det på dine vegne. Det er aldrig behageligt når en dyr investering ikke lever op til forventningerne.
Derfor anbefaler vi også vores kunder, at vi står for import og gennemgang af bilen inden køb og vi anbefaler tillige en teknisk garanti, som dækker de fleste tekniske nedbrud.

Interdan Leasing

Lees meer over geverifieerde reviews.