Internetshop

Shopulair maakt zich schuldig aan pure misleiding dat grenst aan oplichting. Ze vragen je het bestelde op eigen kosten retour te sturen. Bieden met behoud van het bestelde eerst 10% van het aanko... Toon meer

Alstublieft nooit meer bestellen bij Lavezzi.nl. Producten dienen rechtstreeks te worden geretourneerd naar China. Kost 30 à 40 euro. Kwaliteit is knudde. Dit is gewoon oplichting. Dat dit zomaar kan... Toon meer

Mirsch.nl of cebair.. OPLICHTERIJ 2 Jassen gekocht op 9 november 2022. 24 november geleverd. Dunne zomerjassen ipv winterjassen en VEEL te klein. Klopt totaal niet met wat ik had besteld. Ret... Toon meer

Jammer dat ik een ster moet aanklikken om een ervaring te delen. Mijn bestelling bestaat uit 12 verschillende onderdelen. Ontvang 9 onderdelen, waarvan 2 ook nog dubbel! Dus 7 onderdelen. Heb er lan... Toon meer

Mensen keken ook naar

Alle reviews

1 review in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Ook een hogedruk handpistool gekocht

Ook een hogedruk handpistool gekocht, na 5 weken nog steeds niets binnen.
Zojuist binnen gekregen, een k@t plastic hand spuitje.
Wie weet het adres van deze internet shop?

6 oktober 2022

OPGELICHT!

OPGELICHT!!

zo gehete opstapelbare sneaker boxen besteld , nooit aangekomen in NL na 3 weken rond te zwerven in china ging het opeens retour richting de verkoper.
75,- betaald hun beloven elke keer een refund wacht er nog op zijn nu 2 maand verder

25 augustus 2022

Ik heb 30 Sept z,n hogedrukreiniger…

Ik heb 30 Sept z,n hogedrukreiniger besteld €61,98 elke keer als ik mailde waar mijn bestelling bleef was het onderweg.Afgelopen zaterdag kreeg ik de mail hou je track en tracé nummer inde gaten .Maar toen ik Maandag keek was er geen webshops meer te bekennen en ook geen trackings nummer meer.Ik voel me opgelicht.

5 oktober 2022

Heb ster in moeten tikken om revieuw te…

Heb ster in moeten tikken om revieuw te kunnen schrijven.
Oplichting nog te zacht uitgedrukt men normaal scherp van geest.
Dione bestaat volgens mij niet, het product zou lange levertijd hebben, MOOI NIET. toen was er storing met de Track en Tracé.
Na een scherpe reactie van mijn kant niets meer gehoord.
DUS MIJN ADVIES AAN MIJ ZELF.. NOG BETER UITLIJKEN DOMBO.
Dione lacht zich slap🥵🥵

29 september 2022

Ik ook opgelicht

Ik ook opgelicht. Ze doen inderdaad allemaal kortingsvoorstellen omdat ze blijkbaar niet willen dat je iets retourneert. Ook 4 weken moeten wachten tot dat het binnen kwam. Nooit meer iets bestellen via Catarashop!!

30 september 2022

Deterus.nl : Frauduleuze webshop!

Ook ik kreeg de 'Hydrospray' niet geleverd!
Geen reacties meer op mijn mails.
Gelukkig is de 'webshop' nu gesloten.
Geld kwijt; les geleerd! Ik blijf nu weg van Nederlandse webshops.

4 oktober 2022

Deterus.nl pure oplichters!

Ook ik ben er ingestonken. Een handheld hogedruk spuit met accu besteld, krijg je een plastic spuit met een gardena koppeling. Lijkt niet op wat ik besteld heb!
Schande.

5 september 2022

Pure oplichters vooral die Dionne

Pure oplichters vooral die Dionne , eerst leuk voorstellen maar als je dan een pruts plastiek spuit toegestuurd krijgt vanuit china ( waarde 4 Euro ) waar ik 59 euro betaald heb dan hoor je niks van hun, maar het geld hebben ze wel op hun rekening ONBETROUWBAAR en zeer onprofetioneel niks daar meer kopen afzetters

1 september 2022

ECHTE OPLICHTERS Kocht er ook het…

ECHTE OPLICHTERS Kocht er ook het hogedrukspray pistool en kreeg inderdaad na 4 weken een plastiek pistooltje dat in elke hobbyzaak te koop is voor nog geen 5€ en antwoorden niet meer op mails. Ben dus mijn 59,95€ kwijt en terugsturen naar China kost 65€ hoe durven ze ! ! !

16 september 2022

Oplichters mensen Deterus.nl

Oplichters mensen
Koop niets hier bij deze webshop
Je krijgt niets of wat geleverd wordt is rommel die niet met de werkelijkheid strookt
Aangifte doen bij de politie

27 september 2022

Ben er ook ingestonken had ook…

Ben er ook ingestonken had ook snoerlose hogen druk besteld en kreeg ook een sproeikop wil je het retouner moet je zelf de kosten naar China betalen ik en je moet ook een retourformelier hebben nou na een paar mails nog steeds geen retourformelier

27 september 2022

oplichters

Bestelde een snoerloze hogendruk reiniger van 64,99 euro en kreeg een sproeikop toegestuurd met een waarde van 5 euro Koop hier niks ! OPLICHTERS ! aangifte doen

23 september 2022

Beetje jammer

Jammer.. ik ben er helaas ook ingetuind.. product besteld en niets mogen ontvangen.. het zijn m.i. inderdaad oplichters.. nu hopen dat ze er nog wel iets goeds mee doen

25 augustus 2022

Onbetrouwbaar

Ik bestelde en betaald een draadloos waterdrukpistool voor 49.95€ en kreeg een sproeikop toegestuurd met een waarde van 5$

20 september 2022

OPLICHTERS!

OPLICHTERS!! hogedrukspray besteld krijg je alleen een kopje van heel wat anders. Komt niet overeen met de foto!! Vervolgens neemt niet retour mag je zelf opsturen naar CHINA. het is dat ik een ster moet geven anders verdient die geen ster!!! KOOP NIET!!

19 september 2022

Zeer slecht!

Zeer slecht!
Adverteerd met een levertijd van 1 tot 3 werk dagen, vervolgens moet je 3 tot 4 weken wachten. Dropshipper!!
Ook adverteert hij met afbeeldingen die niet kloppen met de realiteit!
Air Wallets verkopen met een AirTag op de afbeelding en zonder AirTag geleverd krijgen!
Vervolgens vraag je waar de AirTag blijft en krijg je als antwoord dat je beter had moeten lezen+website om te leren begrijpend lezen?? Zeer onprofessioneel
Als je vol houd om alsnog een AirTag te krijgen per post,
Krijg je zeer onprofessionele discussies met de mededeling dat ik hem chanteer en dat dat strafbaar is! Vervolgens krijg je een mail Dat hij uitgepluist heeft waar je woont en wat je voor bedrijf je zelf hebt!
Kortom koop niks bij deze onprofessionele dropshipper
Wees gewaarschuwd voor etmaan.nl

3 september 2022

Heel slecht

Heel slecht. Slippers besteld en ik wacht al 8 wk op bestelling. Geen bericht.. wel afgeschreven natuurlijk

31 augustus 2022