Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Ved reparation af min iPhone benyttede jeg ventetiden til at overhører to, uafhængigt af hinanden, kunder modtage assistance med deres telefoner. Alt blev klaret uden den mindste beregning. Se... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Virkelig dårlig informations niveau mht skift af Iphone skærm. Fik ingen besked om, at hvis de skiftede skærmen hos dem, ville alt min reklamationsret hos det firma jeg har købt telefonen bortfalde... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg var for en uges tid i Esbjerg i arbejdsregi, hvor jeg fik hamret min iPhone ned i asfalten, hvor min bagside krakelerede fuldstændig. Jeg fandt iPhoneRepair på Google og skyndte mig derover. Jeg h... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Supervenlig, superhurtig og meget professionel betjening - they really saved my holidays in Denmark. Fra jeg ringede til dem og spurgte om de kunne reparere min iPhone og til den var blevet repareret... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Telefoonreparatieservice

Geschreven door het bedrijf

iPhoneRepair.dk tilbyder reparation af Apple iPhone & iPad. - Vi servicerer og reparerer alle iPhones - Vi servicerer og reparerer alle iPad - Vi fører Danmarks største udvalgt af tilbehør til Apple udstyr. - Covers, beskyttelse og alt til lyd. NYHED: Vi er Esbjerg erhvervslivs foretrukne partner. Alt fra flækket skærme til nyt batteri udføres på ca. 30 minutter. Ingen tidsbestilling. Alle reparationer udføres med kvalitets reservedele og er inkl. fuld garanti. Vi ses hos iPhoneRepair.dk - Nørrebrogade 108, 6700 Esbjerg.

Contactgegevens

3 sterren
2 sterren
1 ster

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi oplevede en super service da vi skulle have skiftet vores IPhone SE skærm. Prisen var fair og den var klar efter kort tid. Vi fik en sms da den var klar samt et godt tilbud på panserglas. Kan varmt anbefales.

13 oktober 2025

Hurtig betjening .

Hurtig og venligbetjening

14 juni 2024

Antwoord van iPhoneRepair.dk

Mange tak for din anmeldelse. Vi prøver altid at være hurtig - så man kan komme videre. Det er svært at undvære sin telefon - og træls at vente, hvis man skal undvære den i længere tid.

Fantastisk sted

Fantastisk sted
God service og hurtighed

10 juni 2024

Antwoord van iPhoneRepair.dk

Mange tak, Anette. Det er altid rart med en tilbagemelding. :-)
Håber vi ses igen!

Lynhurtig service!

Lynhurtig service!

10 juni 2024

Antwoord van iPhoneRepair.dk

Det kan vist ikke gøres bedre så! Mange tak for din anmeldelse.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig eksekveret og kvaliteten i top.

6 juni 2024

Antwoord van iPhoneRepair.dk

Hej Mikkel. Mange tak for din ros. Det betyder meget for en lille butik som vores. Specielt kvaliteten har vi altid haft fokus på siden vi startede for 12 år siden! :-)

God dag!

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Hurtigt service bare Ok 👍

Gik hurtigt og god kvalitet :)

6 juni 2024

Hej Søren,

Mange tak for din anmeldelse. Vi prøver altid at gøre tingene hurtig og effektivt - det er svært at undvære sin telefon.

Vi håber at se dig igen.

God dag.

Elendig service

Levere en iPhone til skærmkort grundet en komponent der sidder på skærmen skulle skiftes. Modtager telefonen med ny skærm, men skærmen driller ofte ifht. Registrering af tryk og bevægelse. Tager ind til dem med den igen og Beder dem udbedre fejlen, men bliver informeret om at hvis der ikke er kvittering dækker de ikke. Kunne fremvise betalingen, og transaktion og det hele, men de skulle have kvitteringen i fysisk form ellers ville de ikke røre en finger. Nutidens Danmark handler ikke i papirformat… kom ind i kampen. Ikke det mindste interesseret i at assistere men fik bare ‘ingen kvittering, hvad ellers kan jeg sige’ direkte. Nu står jeg med en telefon der ikke fungere jeg har betalt dyre domme for at få lavet uden nogen forbedring på den, super fedt! Tak for den værste service jeg længe har set! Skamfuldt!

11 april 2024

Hej Jesper,

Tak for din anmeldelse. Vi vil gerne dele vores perspektiv på situationen, da vi oplevede det lidt anderledes.

Du besøgte os og fortalte, at du havde fået lavet noget på din telefon for et år siden, og at der nu var opstået problemer med din iPhone. For at kunne hjælpe dig bedst muligt, bad vi om at se kvitteringen, så vi kunne finde telefonen serienummer, de udførte reparationer og hvilke dele der blev skiftet. (og herunder hvis man skal være ekstra opmærksom på ting i telefonen) Dette er vigtigt for at kunne give den bedst mulige service, og sikre at vi ikke udskifter unødvendige dele - og for at tjekke hvilke dele der er dækket af garantien.

Vi er kede af, hvis du følte vores forespørgsel var urimelig. Vores intention var at sikre, at vi kunne give dig en korrekt og effektiv løsning.

Vi har oplevet folk prøve at bruge garantien på ting, som vi ikke har skiftet - eller kommet forbi med telefoner, som vi ikke har repareret. Derfor er vores politik, at vi skal se kvitteringen for at kunne bruge garantien, da det er en almindelig praksis for både din og vores sikkerhed.

Min kollega tilbød at kigge på din telefon uden beregning for at undersøge problemet. Hvis det viste sig at være relateret til de tidligere udskiftede dele, ville det være dækket af vores 2-årige garanti. Dette kræver dog, at vi ser kvitteringen eller garantibeviset, hvilket vi også informerer om på et skilt ved disken ved betalingen i første omgang. Min kollega tilbød også at ordne små problemer uden beregning. Dette afslog du meget ubehøvlet og smækkede med døren. Kunden efter dig spurgte faktisk min kollega om han var OK efter sådan en "behandling".

Vi håber, at du kan se det fra vores perspektiv, og at du vil give os en chance til at hjælpe dig i fremtiden.

Hav en god dag!

Med venlig hilsen,

Ekstraordinær service.

Særdeles hurtig, effektiv og kompetent hjælp til reparation af iPhone. Telefonen blev undersøgt og repareret på mindre end en time.
Det er et serviceniveau ud over det sædvanlige!

20 maart 2023
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Vil ikke yde garanti reparation...

Jeg har altid oplevet god og hurtig service hos jer, men denne gang må jeg sige, at jeg er skuffet.
Jeg fik for under 1 år siden repareret mit ladestik af jer og på min kvittering fremgik det at jeg havde 2 års garanti.

Jeg har nu samme problem med mit ladestik og kommer ind og forklarer jer om problemet, hvor i så siger at reparationen ikke kan dækkes af garantien, hvorefter jeg skal betale 500 kr IGEN for den helt samme reparation, hvis jeg ønsker.
Det er sku en ommer og det resultere i et fravalg af Jer, når servicen ikke er der længere.

25 januari 2023

Hej RS,

Tak for din feedback om din seneste oplevelse med vores service. Vi er altid glade for at høre fra vores kunder - både gode som mindre gode. Jeg er ked af at høre, at du ikke var helt tilfreds med dit seneste besøg.

Som jeg kan forstå fik repareret dit ladestik hos os for mindre end et år siden og at vi gav dig 2 års garanti på reparationen. Desværre dækker garantien ikke, når ladestikket beskadiges eller knækker på grund af skidt, snavs eller små sten, der har forvildet sig ind i ladestikket. Min kollega undersøgte det for dig og kunne konstatere at det var tilfældet. Jeg håber selvfølgelig også, at du kan se det fra vores side - garanti'en dækker fejl ved produkterne - ikke hvis der sker skade igen. Så skal man have en forsikring.

Jeg forstår, at det kan være frustrerende, at garantien ikke dækker i dette tilfælde, og jeg er ked af, at du føler, at vores service ikke var der for dig. Lad mig forsikre dig om, at vi altid strækker os utroligt langt for at hjælpe vores kunder, og at vi vil gøre vores bedste for at finde en løsning på dit problem.

Det er vigtigt at bemærke, at ladestikket desværre er en meget hyppig reservedel, som kan blive beskadiget og påvirke opladningen. Det er den fordi der altid er åbent i bunden af telefonen - og ting kan forvilde sig ind i stikket. Når du prøver at oplade den næste gang, så skubber man skidtet længere ind i telefonen - som til sidst er så kompakt, at det knækker de små "ledere" som sidder inde i stikket.

Jeg håber, at du vil overveje at give os en chance til, og at du vil kontakte os igen, hvis du har brug for vores hjælp. Vi vil altid gøre vores bedste for at finde en løsning, der passer til dig og dine behov.

Venlig hilsen,

5+ stjerner ✨✨

Mit første besøg hos IphoneRepair i Esbjerg var en oplevelse der fortjener alle 5 stjerner!

Den flinke mand ved kassen kunne se min desperation da jeg kommer febrilsk ind af døren med min telefon der trods evig hengivenhed har svigtet mig i form af sort skærm.

Det var 5 minutter i lukketid, men det forhindrer ikke en telefon-superhelt i at trylle og et kvarter efter er skærmen skiftet og jeg har igen mit kæreste eje i hånden 👍🏼

Tusinde, tusinde tak!

Jeg vil virkelig anbefale IphoneRepair til alle 🤗

19 december 2022
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Vil ikke yde garantireperation.

Fik for 1 år siden skiftet ørehøjtaler i min Iphone 6s pga. svag lyd, virkede fint indtil for ca. 3 uger siden da den også begyndte at miste lydstyrke, kiggede på min kvittering hvor der stod 2 års garanti, jeg kontaktede dem i går og fik at vide at garantien ikke dækkede da det er en udefra kommende årsag og det er en slid del. Vældige flinke når man skal købe noget, men ikke tilfældet ved reklamation så kommer undskyldningerne i en lind strøm.
Troede at det var et seriøst, men er blevet skuffet.
N.J.Hansen

Han rensede filteret med noget spray og en lille børste uden effekt, tilbød han at bore nogle små huller i filteret eller telefonen, det blev jeg ikke helt klar over, men det var det jeg takkede nej til da jeg mener stadig det må være en garantirep.
Har lært hvor man ikke skal være kunde.
N. J. Hansen

28 oktober 2022

Antwoord van iPhoneRepair.dk

Hej Niels Jørgen. Tak for din feedback. Vi kan dog ikke helt nikke genkendende til din version af dit besøg.

- Du fik skiftet ørehøjtaler i 2021 på din iPhone 6S.
- Du kommer ind i butikken i oktober 2022 fortæller, at ørehøjtaleren er meget lav.
- Min kollega kan se at filteret til ørehøjtaleren er helt tilstoppet med skidt og snavs, og tilbyder at rense den gratis - hvis du kunne tænke dig det. Årsagen til at højtaleren er lav er nemlig, at den er tilstoppet med snavs og skidt.
- Det afviser du prompte og bliver rigtig ubehagelig overfor min kollega. Du overfuser ham for derefter at smække døren.

Min kollega blev faktisk rigtig overrasket og påvirket af episoden. Han prøvede at hjælpe dig - og yde en god service.

Jeg håber, at du kan se det fra vores side af. Vi ikke kan garantere, at dit ørehøjtaler filter aldrig bliver tilstoppet igen. Det tror jeg ikke at der er nogen butik kan garantere. Samtidig håber jeg, at du vil overveje hvordan man taler til servicepersonale. Man skal huske, at det er mennesker som står bag disken.

Håber det gav lidt svar på dine spørgsmål.

God dag.

Martin - Ejer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

altid gode erfaringer

altid gode erfaringer med personalet og deres arbejde

12 december 2021

Antwoord van iPhoneRepair.dk

Mange tak! Vi har arbejdet med iPhone og iPad's i 10 år, så vi kan lidt af hvert. :-)

God dag!

Martin & Martin

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Virkelig dårlig informations niveau mht…

Virkelig dårlig informations niveau mht skift af Iphone skærm.
Fik ingen besked om, at hvis de skiftede skærmen hos dem, ville alt min reklamationsret hos det firma jeg har købt telefonen bortfalde! Også selvom mobilen er mindre ned 2 år.
Det burde man selvfølgelig fortælle sin kunde!!!

8 oktober 2021

Antwoord van iPhoneRepair.dk

Hej Pia. Tusind tak for din besked. Vi værdsætter både ris og ros fra vores kunder. Men som vi snakkede om i telefonen før din anmeldelse - så lyder det til, at du desværre er blevet fejlinformeret hos din forhandler.

Hvis du har fået at vide, at din reklamationsret bortfalder, fordi du har fået skiftet skærm - så skal du tage fat i din forhandler igen. Jvf. dansk lovgivning må man ikke blot fjerne en reklamationsret, fordi man får skiftet en reservedel. Forbrugerombudsmanden har tidligere udtalt, at forhandlere IKKE må afvise reklamationsretten såfremt man fx har skiftet skærm.

Du kan bl.a. læse mere om det her - og forbrugerombudsmandens udtalelser: https://iphonerepair.dk/betingelser/

Vi har i øvrigt altid 2 års garanti på de dele vi skifter, så hvis man oplever problemer med sin enhed -så kom endelig retur med kvitteringen - så løser vi altid problemet.

Nogle gange argumenterer de for, hvis man taber og ødelægger sin skærm i første omgang - så kan reklamationsretten være begrænset. Jeg håber det gav lidt svar - og en forklaring om, at man altså ikke mister sin reklamationsret, hvis man får skiftet en reservedel ved en uafhængig reparatør.

Rigtig god dag.

Martin - Ejer
iPhoneRepair.dk

Lees meer over geverifieerde reviews.