Ipsos iSay Reviews 56.713

TrustScore 4 uit 5

4,1

Erg onbetrouwbaar panel, betaalt cadeaubonnen niet uit en reageert niet op berichten. Al een aantal weken geleden een cadeaubon aangevraagd die dan zogenaamd direct digitaal verzonden wordt, maar... Toon meer

De Ipsos website is in orde, maar de Global Gift site is zeer ongebruikelijksvriendelijk. Je moet veel te veel invullen, paginas laden niet, dan staat het ineens allemaal in het Deens en wanneer je da... Toon meer

ik doe graag mee aan de beoordelingen van producten of levenswijze van de mensen , soms nuttig en leerrijk , maar soms ook wel lang , maar wil nog altijd verder meedoen en eruit leren . maar vind d... Toon meer

Na het invullen van een enquête i.s.m. Wij magazine, zou ik een bol.com bon ontvangen. Deze had ik niet ontvangen. Dit was echter van een andere afdeling van Ipsos. Na een negatieve review hier, werd... Toon meer

1. Marktonderzoeker

Influence the Future. Experience the difference you will make! Ipsos iSay is a survey rewards community dedicated to ensuring your valued opinion makes a difference for societies, citizens, and brands. Your opinion matters, so why not share it? Take surveys from your phone, computer, or tablet. Ipsos iSay is ready for you to make an impact, so join today! www.ipsosisay.com

4,1

Goed

TrustScore 4 uit 5

57K reviews

Heeft 56% van zijn negatieve reviews beantwoord

omslachtig

zeer omslachtig om aan de kortingsbons te geraken, ook onduidelijke handleiding hiervoor , heeft me bijna een half uur tijd gekost om eindelijk mijn bon te kunnen bestellen. Ik vind het vorige systeem veel beter. En waarom krijg je dan uiteindelijk ook die mail in het Engels en niet in het Nederlands! Ben geen fan van dit nieuwe systeem.

11 juli 2023

Beste Susanna,

Dank je wel voor je review.
Wij zijn reeds in overleg met GoGift om een duidelijkere uitleg te creëren voor de inwisseling van de Global Gift Card.
Uiteraard heeft elke vernieuwing altijd even een "leerperiode" waarna wij er zeker van zijn dat je dit systeem met een veel ruimere keuze aan waardebonnen zal waarderen.

Vaak werk voor niets

Al verschillende keren een lange enquête ingevuld om vervolgens na 10-15 minuten de melding te krijgen dat ik 3 punten heb verdiend in plaats van de beloofde 60 of 80. Ook de enquêteduur is vaak veel langer dan aangegeven.

20 juni 2023

Dank je wel voor je review.
Het spijt ons dat je ervaring met enkele van onze enquêtes minder is geweest. Ons supportteam kan je hier wellicht mee helpen als je hen specifieke gevallen meld.

Ik vind het zelf een heel leuke manier…

Ik vind het zelf een heel leuke manier om een klein extraatje te verdienen alleen jammer dat ik nu plots geen code meer ontvang voor mijn beloning in te wisselen. Eerder lukte dit wel en nu moet ik mijn telefoonnummer om mijn profiel terug doen , maar zonder code kan ik dit niet, en zonder geen code geen beloning .. dus ben geen stap verder nu.

19 juni 2023

Beste Sabrina,
Ons supportteam staat klaar om je te helpen hier een oplossing voor te vinden.

Leuk om zo nu en dan een gratis CD-tje…

Leuk om zo nu en dan een gratis CD-tje of een boek te kunnen bestellen, door af en toe een enquete in te vullen.

16 juni 2023

Antwoord van Ipsos iSay

Dank je wel voor je review en geniet van je boek of CD.

Mooi

Wat een mooi uitziende app

30 mei 2023

Ik ben bon kwijt

27 mei 2023

Antwoord van Ipsos iSay

Neem alsjeblieft contact op met de support via het contactformulier op de Ipsos iSay webpage voor jouw land.
Onze collega's van de support zullen je met alle plezier helpen de bon terug te krijgen.
Pas daarna alsjeblieft ook je review aan.

de laatste tijd weinig onderzoeken voor…

de laatste tijd weinig onderzoeken voor mij beschikbaar
punten inleveren voor tegoed bons heel goed

18 mei 2023

Beste Francine,

Helaas zijn er soms wat minder onderzoeken beschikbaar. Dat is afhankelijk van de vraag vanuit de markt en aangezien deze constant veranderd, zijn we er zeker van dat dit binnenkort weer aan zal trekken.

Niet meer zo perfect

In het begin veel enquêtes. Nu nauwelijks meer. En als ik er 1 krijg word ie afgebroken omdat ik niet aan de criteria voldoe. Het was hiervoor altijd perfect maar nu niet meer. Ook op de mail die ik hierover heb gestuurd word niet geantwoord

15 mei 2023

Beste Brenda,

We hebben je mail beantwoord en deze is ook door jou als gelezen bevestigd.
Het aanbod van enquêtes die bij jouw profiel passen zal uiteraard van tijd tijd verschillen, aangezien dit afhankelijk is van de vraag vanuit de markt.

Ik heb al drie keer punten en geleverd…

Ik heb al drie keer punten en geleverd en krijg niks ook heb ik al een x aantal mails geschreven waar ik geen antwoord op gekregen

Ik zou een mail krijgen die naar mij gestuurd zou zijn nou niks gekregen van Ipsos i say ben er nu klaar mee vul geen enquête meer in en verwijder het account ik voel me compleet op gelicht probeer mails te sturen word niet op ge reageert ik kom geen stap verder ik ben er klaar mee
Ik krijg geen e mail dat is het probleem iedereen kan mijn een mail sturen behalve jullie want ik krijg niks

20 april 2023

Beste Marieke,

Aangezien we je account niet hebben kunnen identificeren, reageer je alsjeblieft op het verzoek om meer informatie van Trustpilot. Wij hebben dit nodig om je probleem op te lossen.
Update:
We hebben de gegevens ontvangen en je account geïdentificeerd. We hebben je reeds een e-mail gestuurd om je probleem verder te behandelen.
Update 2:
Wij hebben al jouw berichten beantwoord en daar ook ontvangstbevestigingen voor ontvangen. Wij hebben helaas geen controle over hoe de berichten verder worden behandelt in jouw mailbox.
Neem alsjeblieft contact op via Facebook Messenger(https://www.facebook.com/iSayonline) , zodat we het e-mailprobleem via dat kanaal kunnen oplossen.

Ik dacht een E-cadobon met een waarde…

Ik dacht een E-cadobon met een waarde van €10 te ontvangen.
Die heb ik niet gekregen

13 april 2023

Hoi Ad,
Soms komt die e-mail in je SPAM folder (even checken) en soms wordt de mail onverklaarbaar uitgefilterd door je provider.
Staat de mail niet in je SPAM en kan je hem ook niet met zoeken in alle mail vinden, stuur dan even een berichtje aan de support via de contact optie op de site.
Zij zullen je dan de bon direct toesturen.

vriendelijk, behulpzaam en oplossingsgericht

Bij vragen krijg je gauw een antwoord per mail terug.
Tot op heden elke keer goed geholpen met vragen en/of problemen.
Een fijne oplossing gekregen bij het ontbreken van een bepaalde soort keuze voor beloning

10 april 2023

Antwoord van Ipsos iSay

Dank je wel voor mooie woorden.
We doen altijd ons best een zo goed mogelijke oplossing te bieden en zijn erg blij met je waardering.

Kortingscode bij Bol.com kon niet…

Kortingscode bij Bol.com kon niet worden ingebracht.

24 februari 2023

Beste Luc,

Dank je wel voor je review.
Neem alsjeblieft contact op met de support via het contactformulier op onze site.
De collega's van de support zullen dit probleem ongetwijfeld voor je op kunnen lossen.