Erg onbetrouwbaar panel, betaalt cadeaubonnen niet uit en reageert niet op berichten. Al een aantal weken geleden een cadeaubon aangevraagd die dan zogenaamd direct digitaal verzonden wordt, maar... Toon meer
De Ipsos website is in orde, maar de Global Gift site is zeer ongebruikelijksvriendelijk. Je moet veel te veel invullen, paginas laden niet, dan staat het ineens allemaal in het Deens en wanneer je da... Toon meer
ik doe graag mee aan de beoordelingen van producten of levenswijze van de mensen , soms nuttig en leerrijk , maar soms ook wel lang , maar wil nog altijd verder meedoen en eruit leren . maar vind d... Toon meer
Na het invullen van een enquête i.s.m. Wij magazine, zou ik een bol.com bon ontvangen. Deze had ik niet ontvangen. Dit was echter van een andere afdeling van Ipsos. Na een negatieve review hier, werd... Toon meer
Influence the Future. Experience the difference you will make! Ipsos iSay is a survey rewards community dedicated to ensuring your valued opinion makes a difference for societies, citizens, and brands. Your opinion matters, so why not share it? Take surveys from your phone, computer, or tablet. Ipsos iSay is ready for you to make an impact, so join today! www.ipsosisay.com
., ., Paris, Frankrijk
Heeft 56% van zijn negatieve reviews beantwoord
Ipsos zelf is leuk om te doen en je kunt snel beloningen bij elkaar verdienen, maar de beloning via GoGift is elke keer een drama. Zeer omslachtig om deze uiteindelijk te kiezen en dan krijg je een PDF met de codes, maar die zijn niet te kopiëren. Dus moet je alles cijfertje voor cijfertje goed noteren en dan weer in je account van bijv. bol juist overtypen. Elke keer mail ik naar GoGift met dit gedoe en dan krijg ik gelijk een mail met de codes die ik wel gewoon kan kopiëren. Nee, dan liever de bonnen van bijv. Yesti.
Maar Ipsos zelf is uitstekend.

Antwoord van Ipsos iSay
super heel erg bedankt voor een fijne cadeaubon voor Bol.Com ga er een leuke cd mee bestellen :)

Antwoord van Ipsos iSay
Wat een belachelijk en ingewikkeld systeem om een bon te bekomen !

VEEL TE OMSLACHTIG ZO INGEWIKELDE PROCEDURE WAAROM,
DIT IS HELEMAAL NIET LEUK EN VERVELEND
JE ZOU IPSOS BUITENGOOIEN BIJ DIT VERVELEND IETS

Antwoord van Ipsos iSay
duidelijk bestellen, code was direct binnen, code werkte goed

Antwoord van Ipsos iSay
Ik heb de eunquetes ingevult en de punten ontvangen zonder problemen, maar zodra ik de punten wil inwisselen werkt de website opeens niet meer. Ik moet elke keer opnieuw inloggen als ik naar de "beloningen" pagina ga. Als het me uiteindelijk lukt om hier te komen dan kan ik mijn punten niet inleveren. heel raar

Antwoord van Ipsos iSay
Met het invullen van leuke en variërende enquêtes, ook nog eens leuk een beloning ervoor terug krijgen! Altijd leuk natuurlijk om te krijgen of om iets weg te geven natuurlijk. :D

Antwoord van Ipsos iSay
Ik probeer mijn cadeaubonnen te verzilveren. Dat lukt niet. Ik kan de link openen, dan moet ik bevestigen dat ik uit Nederland kom. Vervolgens moet ik voor de bestelling mijn mailadres toevoegen en dat lukt niet Ik kan mij mailadres niet invullen dus ik kan ook n iets bestellen Ik ben dat al meer dan een week aan het proberen maar steeds lukt het niet.
Ik heb geklaagd bij GoCard maar daar krijg ik antwoord in het Deens en die taal ben ik niet machtig.
Graag een oplossing voor dit probleem.

Antwoord van Ipsos iSay
Wat een drama om tegenwoordig de cadeaubon omgewisseld te krijgen. Je moet je door allerlei schermen 'worstelen' om bij een simpele digitale cadeaubon uit te komen omdat je bijna gedwongen wordt wat uit de webshop te bestellen. Heel slecht én heel erg zonde!

Antwoord van Ipsos iSay
Wat een waardeloos gedoe om een bedrag van 5 euro om te zetten in een Amazon bon. Ik heb alles geprobeerd, het saldo staat nu op nul, maar waar die 5 euro is weet ik niet. Reden voor mij om na 15 jaar te stoppen met Ipsos!

Antwoord van Ipsos iSay
Ik vind het fijn om een giftcard te ontvangen voor het invullen van enquêtes. Ik koop er iets leuk voor bij bol.com.

Antwoord van Ipsos iSay
Ik vind het leuk om enquêtes in te vullen. Alleen is het verkrijgen van de beloning heel moeilijk geworden. Ik heb nu een virtuele card waar ik niks mee kan

Antwoord van Ipsos iSay
Ik ben 10 min aan het klikken om hier een cadeaubon in te wisselen. Dit kan duizend keer eenvoudiger !
En dan blijkt plots dat de cadeaubon niet voorradig is...

Antwoord van Ipsos iSay
Krijg ongeveer 2 enquetes per dag, wat erg weinig is maar de site is erg betrouwbaar wat het belangrijkste is!

Antwoord van Ipsos iSay
Over Ipsos heb ik een mening, maar helpen voor anderen die het moeilijk hebben, daar doe ik graag iets voor.

Antwoord van Ipsos iSay
Leuke enquêtes over diverse onderwerpen waarmee je makkelijk punten spaart voor cadeaubonnen e.d.

Antwoord van Ipsos iSay
Kan gift card niet inruilen. Punten zijn wel al verwijdert. ZEER lange en onduidelijke code is het letter o of getal 0. HEEL onduidelijk !!! Ben erg ontevreden !!! Dit zou makkelijker moeten gaan.