Jeg har i flere år brugt IslevBilsyn til at få synet mine biler, og de udfører altid deres arbejde til perfektion. Servicen er i top hver eneste gang. Jeg kan klart anbefale dem.
Lees wat reviewers zeggen
Utrolig venlig og imødekommende behandling, hos Islevbilsyn, og jeg blev straks anvist et sted at vente samt tilbudt kaffe og vand - flot service😃 Min bil blev synet uden anmærkninger. Islevbilsyn... Toon meer
Super oplevelse hos Islev Bilsyn - 2. gang gang jeg syner min bil her. Hurtigt og professionelt bilsyn med venligt personale og god service. Kort ventetid, fair pris og grundig gennemgang af bilen... Toon meer
Fantastisk service og helt klart en velfortjent 5-stjernet oplevelse! Synsmanden var grundig, professionel og tog sig tid til at forklare tingene på en måde, der gav mening. Hele processen var hurtig... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijfsgegevens
Contactgegevens
Hadsundvej 12 P, 2610, Rødovre, Denemarken
- info@islevbilsyn.dk
- www.islevbilsyn.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Kan altid anbefales.
Kan altid anbefales.
Kan altid anbefales. Smilende Ejer tager altid godt imod kunderne.
Har altid været tilfreds med hans bedømmelser da han går op i sikkerhed så jeg kan komme sikkert på gaden igen.
Imødekommende ejer og hurtigt og…
Imødekommende ejer og hurtigt og effektivt bilsyn til en god pris
Hurtigt, nemt og med et smil!
Effektivt periodisk syn foretaget dags dato, med serviceminded personale (hjalp med fjernelse af en besværlig misfarvning på bilen, hvilket vidst ikke er ordinært scope for et bilsyn) og en varm kop kaffe.
Smilende og imødekommende
Smilende og imødekommende - Fantastisk service.
Meget forklarende i sin tilgang, hvilket jeg sætter stor pris på. Dejligt at få forklaret ting i detaljer :-)

Antwoord van Islevbilsyn
Meget flink og hjælpsom personale
Meget flink og hjælpsom personale, vil helt sikkert brug dem igen.
God service og hurtig gennemgang
God service og hurtig gennemgang. Ligesom hver gang.
Utrolig venlig og imødekommende…
Min bil blev synet uden anmærkninger.
Islevbilsyn vil fortsat være mit foretrukne sted for syn af min bil og min søn og svigerdatter bruger også stedet for syn af deres biler.
Kæmpe anbefaling herfra
Virkelig en god syn jeg fik på bilen og retfærdig med syn på biler og har fået synet mine biler her og HVERGANG en god oplevelse man får hos ISLEVBILSYN
KÆMPE ANBEFALING HERFRA💪🏾

Utrolig venlig og professionel
Utrolig venlig, professionel og grundig service. Jeg var derfor helt sikker på ar jeg forlod synshallen med en bil, som overholder alle krav og er sikker at køre i.
Kan klart anbefales!

Super behageligt og professionelt
Super behageligt og professionelt. Ingen stress, ingen kø, og god gennemgang med gode råd.
En klar anbefaling.

Kan altid anbefales
Kan altid anbefales. Smilende Ejer tager altid godt imod kunderne.

Antwoord van Islevbilsyn
Danmarks billigste syn og bedste service
Første gang jeg selv kørte en af bilerne til syn ( plejer manden at gøre), så alt var nyt for mig.
Blev mødt af en smilende indehaver som tilbød mig kaffe i et tilstødende lokale mens han ville køre bilen ind og gennemgå den. Den var som den skulle være og blev godkendt, men hvis det ikke havde være tilfældet, ville jeg afgjort komme samme sted.
Tak for det gode humør og den gode oplevelse.
Vi ses om 2 år :-)

Altid positiv oplevelse
Jeg har været hos Islev bilsyn flere gange og altid fået god og ærlig behandling.
Altid en positiv oplevelse.
De bedste anbefalinger herfra. 😃
Venlig Hilsen
Henning Nielsen

Antwoord van Islevbilsyn
Professionel tilgang til bilsyn krydret…
Professionel tilgang til bilsyn krydret med godt humør og lidt humor fra synsmanden.
En god start på dagen og nå ja, bilen blev godkendt - det var hvad jeg havde forventet og håbet på, da den er i fin stand, men det gør jo alligevel den samlede oplevelse lidt bedre.

Antwoord van Islevbilsyn
Bedste synsmand altid imødekommende og…
Bedste synsmand altid imødekommende og flink

Antwoord van Islevbilsyn
Manden er helt vild med at dumpe biler…
Manden er helt vild med at dumpe biler for nogen latterlig fejl som du ikke har chance for at tjekke om det er rigtigt.
Det var noget med mine bremseskiver i 0,04 mm for meget slid hvor den kom igennem det næste syn. Du er billigst i prisen med tør ikke komme hos dig risiko for at ikke komme igennem er stor hos dig. Det er min ærlig mening.

Positiv oplevelse
Positiv oplevelse. Nemt at booke online, billigt, og god og hjælpsom service ved ankomst og efter syn. Kun 👍 herfra.

Antwoord van Islevbilsyn
Utrolig god og informativ service
Utrolig god og informativ service. Det var nemt at føle sig i trygge hænder. Nemt at komme til. Tid til kunden. God vejledning.

Super service
Super service - super fleksibel - effektiv og ordentlig - og så endda med gode råd til kunder hvor de kunne få tingene fixet godt
Ydermere så smagte kaffen i venterummet også godt 😃
Kan varmt anbefale 👍

Dit is Trustpilot