Jeg har i flere år brugt IslevBilsyn til at få synet mine biler, og de udfører altid deres arbejde til perfektion. Servicen er i top hver eneste gang. Jeg kan klart anbefale dem.
Lees wat reviewers zeggen
Utrolig venlig og imødekommende behandling, hos Islevbilsyn, og jeg blev straks anvist et sted at vente samt tilbudt kaffe og vand - flot service😃 Min bil blev synet uden anmærkninger. Islevbilsyn... Toon meer
Super oplevelse hos Islev Bilsyn - 2. gang gang jeg syner min bil her. Hurtigt og professionelt bilsyn med venligt personale og god service. Kort ventetid, fair pris og grundig gennemgang af bilen... Toon meer
Fantastisk service og helt klart en velfortjent 5-stjernet oplevelse! Synsmanden var grundig, professionel og tog sig tid til at forklare tingene på en måde, der gav mening. Hele processen var hurtig... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijfsgegevens
Contactgegevens
Hadsundvej 12 P, 2610, Rødovre, Denemarken
- info@islevbilsyn.dk
- www.islevbilsyn.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Altid positiv oplevelse
Altid en venlig og positiv oplevelse.

En rigtig fin behandling
En rigtig fin behandling. Hozzan klarede synet effektivt og professionelt og så er hen tilmed en rigtig rar og flink mand.

Antwoord van Islevbilsyn
Billig, hurtig, effektiv og professionel service og behandling!
Plejer ikke at skrive anmeldelser - men synes at Hozzan skal have min, for sin venlige og professionelle behandling.
Kom før tid og Hozzan gennemgik bilen med det samme. Og inden jeg fik drukket ventekaffen var bilen klar og gennemset :) Tak for venlig og god service.

Antwoord van Islevbilsyn
Fantastisk service og et meget roligt…
Fantastisk service og et meget roligt og behageligt sted.
Anbefales til at få synet bilen her.

Høj kvalitet synshal
Hej jeg syner altid mine biler her og jeg har klart anbefalet stedet til venner og bekendte.
Super god service og hjælpsom synsmand.

Antwoord van Islevbilsyn
Et kompetent, tillidsvækkende og imødekommende syn!
Har haft en rigtig venlig, hyggelig og fin oplevelse med et syn fortaget på en meget kompetent, tillidsvækkende og imødekommende måde.
Bestemt min favoritsynshal for fremtiden!
Kan kun give mine bedste anbefalinger!

Antwoord van Islevbilsyn
Altid venlig og kompetent betjening
Altid venlig og kompetent betjening - min bedste anbefaling

Mega fusker
Mega fusker. Synstumpen bliver ved at finde nye fejl hver gang jeg har fået udbedret de andre han har påtalt.
I stedet for at skrive det hele på første gang. Jeg skal derned for 4. Gang nu. Magen til inkompetent klaphat skal man sgu lede længe efter. Jeg finder et andet sted at få omsynet min bil. Og jeg vil råde sig til at gøre det samme.

Bedste service
Bedste service. Super sød og yderst imødekommende synsmand. Service i topklasse.

Antwoord van Islevbilsyn
Meget hurtig service og meget behagelig…
Meget hurtig service og meget behagelig medarbejder. Tak for god service

God behandling
Punktlig, god behandling og lidt ekstra råd og service.
Super service.
Fantastisk service
Servicen som mand skal yde sine kunder. Alt var efter bøgen. Varmt anbefaling.
Professionelt og imødekommende…
Professionelt og imødekommende personale, har nu fået synet min anden bil hos IslevBilsyn, altid en god oplevelse med en nøje gennemgang af bilen. Der er også kaffe i vente rummet, Kan varmt anbefales.
Endnu en god oplevelse
Endnu en god oplevelse, kompetent personale, drive-in bilsyn uden tidsbestilling fungerede igen perfekt!
Super betjening
Meget venlig synsmand og hurtig betjening, selv uden jeg havde bestilt tid. Helt klart her jeg kommer igen om to år.
Perfekt
Perfekt, super venlig synsmand, samt top professionel.
Syn uden tidsbestilling, gode priser - Det bliver her jeg kommer fremover.
Professionelt synssted
Professionelt synssted, venlig og imødekommende personale, kan klart anbefales og de har drive-ind, fungere alt i alt rigtig godt og super reel pris for synet.
Dit is Trustpilot