Banner for Itucation

Itucation Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Virkelig godt kursus. Man starter helt fra bunden og man behøver ingen forudsætninger. Lige pludselig havde jeg lært at lave videoer, bygge egne apps, lave PowerPoint foredrag og mange flere ting. Det... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Itucation kan det med online undervisning. Opsætning, hjælp koordinering mellem klasseværelse og elever kører, og holdets mikrofondisciplin var god. Udviklingen i KI går stærkt og lige nu føles opgav... Toon meer

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Du behøver ingen forkundskaber til programmerne. Uanset om du kommer fra regnskabsbranchen eller er klar til et skifte, er kurset bygget til at tage dig fra nybegynder til jobklar - Den beskrivelse pa... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

This is my time, since I came to Denmark, this is my first Accountancy course I had taken from Danish Institution. During this 4 weeks I learned from Basic Excel Formulas to P&L Accounts, Reconcilia... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Onderwijsinstelling

Over Itucation

Geschreven door het bedrijf

Itucation

Hos itucation hjælper vi dig videre.

Vi ved, at det kan være hårdt at stå uden job. Ansøgninger, afslag og tvivl kan tage energien fra selv den mest motiverede. Derfor tilbyder vi gratis 6-ugers kurser for ledige, mens du er på dagpenge – målrettet den retning, du gerne vil arbejde i.

Hos os får du praksisnær undervisning af erfarne undervisere, konkrete kompetencer til dit CV og sparring fra karrierecoaches, der hjælper dig hele vejen. Du bliver en del af et trygt fællesskab, hvor faglig udvikling og personlig fremdrift går hånd i hånd.

Det handler ikke bare om et kursus.
Det handler om at komme godt videre.💛

Få personlig rådgivning

Contactgegevens

Tag et gratis 6 ugers kursus!

Jobsøgende? Få 6 ugers kursus via jobcenter eller a-kasse gratis

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

54 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

professionelt

professionelt. og inden for den givende tid var det rigtig godt

Antwoord van Itucation

Tak for din fine feedback 🙏 — vi er glade for, at du havde en god og professionel oplevelse med kurset

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Interessant og lærerigt stof.

Interessant og lærerigt stof.
Knaldende dygtig underviser.

Antwoord van Itucation

Tak for din feedback! 💪 Vi er glade for, at du har haft en lærerig oplevelse med vores kursus: "Kommunikation i Praksis inkl. Office-pakken"

Fantastiske undervisere

Fantastiske undervisere! De formår at gøre selv komplekst stof let at forstå – og det på utrolig kort tid. Jeg har virkelig fået styr på faget, og det har været en super lærerig og motiverende oplevelse hele vejen igennem!

Antwoord van Itucation

Sikke en dejlig feedback! 🙏 Fantastisk at høre, at undervisningen har gjort en forskel, og at du har fået så meget ud af kurset.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Godt og meget info på kort tid

Godt og meget info på kort tid - Kræver dedikation

Antwoord van Itucation

Hej Bjørn, tak for din feedback!
Det kræver bestemt en indsats at få styr på feltet — godt at vores kursus i Digital Markedsføring kunne hjælpe dig godt på vej

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

UI/UX kurset var fint nok MEN

Overordnet set fungerede UI/UX-delen af kurset fint, og indholdet var relevant.
Desværre var oplevelsen med workshoppen om jobsøgning mindre positiv. Underviseren fremstod desværre arrogant og lukkede hurtigt ned for deltagernes input. Derudover lagde hun meget vægt på at beskrive, hvad man har lavet tidligere, fremfor at fokusere på, hvad man kan tilbyde en kommende arbejdsgiver – en tilgang jeg selv tidligere benyttede, indtil jeg lærte at skrive mere målrettede og effektive ansøgninger.

Jeg har desværre ikke haft held med at finde job via kurset, og det har fået mig til at tvivle på, om det bør være på positivlisten. Det virker som et forløb, der i højere grad gavner dem, der i forvejen har en vis baggrund eller erfaring inden for området.

Jeg tog kurset tilbage i Sept ´23

23 april 2024
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Rigtig megen plads til forbedring

Underviseren lød, som han kedede sig hele tiden. Engang imellem sagde han noget, som simpelthen var forkert, og da han blev opfordrede til at rette det, så han "doubled down" og holdte fast på det, der var ukorrekt.

Karriererådgiveren lød i det mindst mere engageret, men hun kom ikke frem med noget hjælp, som kunne bruges til noget, i min opfattelse.

4 april 2025

Antwoord van Itucation

Tak fordi du har delt din oplevelse. Vi er ærgerlige over at høre, at kurset ikke har levet op til dine forventninger – det er naturligvis ikke det indtryk, vi ønsker, man skal få som deltager hos os.

Vi vil meget gerne følge op internt, men vi har desværre ikke kunne finde din deltagelse i vores system ud fra navnet eller din e-mail her på Trustpilot. Derfor har vi ikke mulighed for at tage direkte kontakt til underviser eller karriererådgiver i den konkrete sag.

Du er meget velkommen til at kontakte os direkte på kurser@itucation.dk, så vi kan undersøge sagen nærmere og få mulighed for at tage din feedback videre på et oplyst grundlag.

Professionelt kursus sted

Professionelt kursus sted, med super dygtige undervisere.
Jeg tog kurset Regnskab og Økonomi i Excel, E-conomic og Dyn 365 og oplevede en meget høj faglighed og kompetence fra underviseren. Holdets niveau var lige fra nye til erfarne, men det var ikke en hindring for, at dem der kom med allerede opbyggede kompetencer ikke kunne bygged videre og udvikle flere. Men der var bestemt også rummelighed, for de kursister der ønskede et karriereskift og derfor var enten nye i emnerne eller skulle lære at arbejde digitalt efter ny lovgivning.
Jeg kan kun give Itucation mine bedste anbefalinger med herfra.

Antwoord van Itucation

Tusind tak for din grundige og fine anmeldelse! Det betyder meget at høre, at du har oplevet både høj faglighed og plads til forskellighed på holdet – præcis den balance vi stræber efter.

Vi får sendt dine flotte ord videre til vores underviser!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har haft en rigtig god oplevelse…

Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Itucations kursus i regnskab og bogføring. Undervisningen er velstruktureret, og materialet er relevant og anvendeligt i praksis. Vores underviser formidler stoffet på en forståelig måde og sørger for, at alle får den nødvendige støtte. Det har været en lærerig oplevelse, hvor jeg har fået styrket mine kompetencer inden for e-conomic, Dynamics 365 og Danløn. Jeg kan varmt anbefale kurset til andre, der ønsker at opkvalificere sig inden for regnskab!

Antwoord van Itucation

Tak for din flotte anmeldelse! Det er virkelig dejligt at høre, at kurset i regnskab og bogføring har givet dig både struktur, praksisnær viden og et boost i dine færdigheder!
Vi sender rosen videre til vores fantastiske underviser :D

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg tog et 6 ugers kursus i Python…

Jeg tog et 6 ugers kursus i Python Programmering hos Itucation. Det har været svært, men utrolig lærerigt og indsigtsfuldt. Udover Python, så var der også karrierecoaching inkluderet i kurset. Det har jeg fået utrolig meget ud af. Med de nye redskaber og værktøjer har jeg har jeg virkelig kunne sætte skub i min jobsøgning. Jeg kan på det varmeste anbefale Itucation.

Antwoord van Itucation

Tusind tak for din anmeldelse – det lyder som om, du virkelig har knoklet og fået meget ud af det! Python er ikke altid nemt, så kæmpe skulderklap herfra
Skønt at høre, at karrierecoachingen også har givet dig et boost i jobsøgningen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Et fantastisk godt og grundigt kursus

Et fantastisk godt og grundigt kursus. Har fået rigtig mange værktøjer med i baggagen omkring UI og UX. Lært om brugervenligt design og grundig indsigt i målgrupper, kundetyper, analyse modeller samt tests.
Det er helt sikkert noget jeg vil tage med mig videre i arbejdsmæssige sammenhænge som grafisk designer.

Antwoord van Itucation

Tusind tak for din anmeldelse! Hvor er det fedt at høre, at du har fået så mange konkrete værktøjer og indsigter med fra kurset – præcis dét, vi håber på

Rigtig god vind herfra!

Et struktureret kursusforløb

Et struktureret kursusforløb der har givet mig god indsigt i UX og UI universet. Kurset bidrager både med relevant teori og praksis, der kan tages med ud i virkeligheden. Ikke mindst har kurset en fantastisk underviser!

Antwoord van Itucation

Tak for din anmeldelse Kristina – det er så dejligt at høre, at du har fået både indsigt og brugbare værktøjer med dig videre!

Et fantastisk kursus i Grafisk design og UI

Et godt kursus, med gode og kompetente undervisere, der virkelig kan finde motivationen frem i folk. Selve forløbet har været godt, hvor alle kommer med videre til næste step, så der er ingen der kommer bag ud i undervisningen.

Antwoord van Itucation

Tusind tak for din anmeldelse! Hvor er det fedt at høre, at både undervisningen og sammenholdet har fungeret godt – og at underviserne har været med til at holde motivationen oppe

Kursus -Grafisk design og UI

Jeg har haft Anette Lind på kurset grafisk design og UI i 6 uger, og blev kompetent ført ind i en verden af UI og UX-design. Vi arbejdede systematisk med Usability testmetoderne og jeg jeg føler mig tryg ved efterfølgende at skulle ud og arbejde med dem. Anette er pædagogisk, empatisk og entusiastisk i sin undervisning. Foruden tilegnelsen af en bunke nye kompetencer, var det også en positiv oplevelse at møde op hos Itucation hver dag. Et sted med venlige og imødekommende mennesker, der gjorde sig umage for at vi som kursister fik en god oplevelse. Dertil har jeg mødt en masse dejlige medkursister som er blevet en del af mit professionelle netværk.

17 februari 2025

Antwoord van Itucation

Hvor er det en fornøjelse at læse din anmeldelse – tak for den! Det lyder som om, du virkelig har fået meget med dig fra kurset, både fagligt og menneskeligt. Anette er virkelig en stjerne, og vi er så glade for, at hendes måde at undervise på har gjort en forskel for dig ✨

Skønt at høre, at stemningen hos os også har bidraget til en god oplevelse – og at du har fået udvidet dit netværk oveni 🎉

Alt det bedste fremover

Øjenåbner

På trods af egen formåen har jeg mødt en masse hjælpsomhed og accept af kursistens niveau.
Forløbet har været en øjenåbner og generelt meget lærerigt.

Antwoord van Itucation

Tusind tak for din anmeldelse! Hvor er det fedt at høre, at du har følt dig mødt og støttet hele vejen!

fantastiske undervisere

Det er underviserne på kurset. De er kompetente, dygtige og altid et glimt i øjet.

26 maart 2025

Antwoord van Itucation

Tak for de pæne ord! Vi er så glade for, at underviserne både kunne levere faglighed og glimt i øjet :D

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det er rigtig god undervisning

Det er rigtig god undervisning, og læreren sørger for at alle er med. Læreren er meget imødekommende

26 maart 2025

Antwoord van Itucation

Tusind tak for din anmeldelse – hvor er det dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse med undervisningen!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bedste onlineforløb du kan få

Fagligt dygtige undervisere, behagelig undervisnings stemning. Gode case og fantastiske coaching muligheder.
Meget anbefalelsesværdigt

25 maart 2025

Antwoord van Itucation

Tusind tak for din fine anmeldelse – vi er virkelig glade for, at du har haft en god oplevelse med både undervisningen, stemningen og coaching-delen!