Min oplevelse med Pamhule Jagt & Buegrej var helt fantastisk, alt fra bestilling, levering, opfølgende support, håndtering af hele min ordrer forløb uden nogen form for problemer. Stor tak til medarbe... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Altid kompetent vejledning og lynhurtig levering af grej. Ikke altid til at fange telefonisk, men det tager jeg som et godt tegn for en travl og velrenommeret bue butik. Handler alle mine stumper ti... Toon meer
Hurtigt ekspedition, nem at få kontakt med og dejligt stort udvalg. Har handlet fire fem gange med dem og har været tilfreds hver gang, selv en gang da en leverance gik en smule skævt, så fik vi løst... Toon meer
Gode produkter og god service! Havde glemt at tilføje et produkt til min ordner, men efter jeg tog kontakt til butikken, fik jeg det med i min levering uden ekstra omkostninger.
Bedrijfsgegevens
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Vi har vores jagtforretning Pamhule jagt og buegrej lige i kanten af Pamhule skov vest for Haderslev. Her finder du alt til jagt og buegrej. Luftgeværer, kikkerter, våbenskabe, jagtudstyr, o.s.v..
Contactgegevens
Pamhulevej 67, 6100 , Haderslev, Denemarken
- pamhulejagt@gmail.com
- www.iversen-import.dk
Heeft 25% van zijn negatieve reviews beantwoord
100 % iorden👍
Har hjulpet mig med en god start på et…
Har hjulpet mig med en god start på et bue og pil eventyr
Gode produkter og god service!
Gode produkter og god service!
Hurtig og god ekspedition
Alt godt og super hurtig leveret
👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
HAR KØBT EN LUFT GÆVER AF DEM DE SEND…
HAR KØBT EN LUFT GÆVER AF DEM DE SEND MIG FRA DERES LAVERØNDERE GUNPIT DEN VIRKER IKKE OG BRUGT HAR SEND DEN TILBAGE EN DAG EFTER DE VIL IKKE OMBYT ELLER BETALE PENGENE RETUR TILBAGE DET ER BARE DÅRLIGT BUTIK
Hurtig ekspedition
D. 18/12 bestiller jeg lidt forskellige varer, allerede samme dag er de pakket og afsendt med GLS og næste dag kan jeg hente dem i pakkeboks
Tak for hurtig ekspedition
Lynhurtig levering.
Kom hurtigt
Det er første gang jeg har bestilt, men varen kom hurtigt og uden skader, så ingen problemer
Nemt onlinekøb og hurtig modtagelse af…
Nemt onlinekøb og hurtig modtagelse af bestilling. Jeg kommer helt sikkert til at købe herfra igen 😊
Top klasse rådgivning i forbindelse med…
Top klasse rådgivning i forbindelse med køb af luftriffel der blev efterfulgt at super service og ekstrem hurtig forsendelse etc.
Pamhule fortjener 10 af de helt store *
Blev ringet op
Blev ringet op, fordi en vare ikke var på lager. Fandt alternativ og betalte differencen på mobile pay. Bare god service 👍
Lees meer over geverifieerde reviews.