Jenny Fashion Reviews 415

TrustScore 1 uit 5

1,2

Iets besteld wat niet bevalt. Ik wacht op antwoord hoe dit retour te sturen en voor restitutie. Gelukkig zijn wij lid van consumentenbond, die kan ik desnoods in gaan schakelen mocht er deze week geen... Toon meer

Hier helaas hetzelfde als veel overige reviews. Leuke jas besteld, wordt niet geleverd, contact gezocht, excuses, echter nog steeds niets geleverd. Net weer contact gezocht en mail komt terug, mailadr... Toon meer

wat een waardeloos bedrijf nooit iets kopen hoor fotos kloppen niet ze zeggen dat je kunt retourneren ja naar china ja terugbetalen ho maar ze hebben altijd storing duurt lang liselotte is oo... Toon meer

1,2

Zeer slecht

TrustScore 1 uit 5

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Mensen keken ook naar

Schandaling bedrijf

Schandaling bedrijf . 8 december een kersttrui besteld , zou de volgende dag verzonden worden . Na betaling plots 3 verwerkings dagen en bezorging na 8 tot 10 werkdagen . Na 5 minuten bestelling niet meer te annuleren . 19 DECEMBER NOG NIET BINNEN . TELEFOON NUMMER is VALS , ADRES is VALS . OPENINGSTIJDEN VALS . ANTWOORDEN op verstuurde mails OP DE GEKSTE TIJDEN 1.20 uur , 7.00 uur . NIETS ZEGGENDE ANTWOORDEN , Onze verzendpartner ( zonder te melden welke dat is ) doet zijn uiterste best .
MOCHT U NIET TEVREDEN ZIJN DAN LOSSEN WE HET PROBLEEM OP .
Trui zal wel in JULI geleverd worden of zelfs helemaal niet .
Ik zou zo graag weten wie er achter deze facade zit . Ik zou wel raad met hem/haar weten .
Dus wie het weet mag het me melden

Vandaag 2 januari pakket toch ontvangen . Wat een narigheid. Kwaliteit nul komma nul . Maat 3 x kleiner dan ik besteld heb .
Geef het volgend jaar wel aan een kleuter die het zeker gaat passen .
Jammer genoeg geen enkele verwijzing naar Jenny mode.
Ik zoek nog steeds de verkoper dus als iemand iets weet dan graag melden !

19 december 2024

Bah bah

Jammer genoeg heb je niet de keuze om helemaal geen sterren te geven want dit bedrijf is helemaal ruk!!!! Sinds oktober bezig om een jasje in een maat groter te ontvangen. Alleen maar smoesjes en excuses die ik krijg omdat er issues zijn met de leverancier en dat er een onderzoek wordt ingesteld. Elke keer standaard email berichten waar ik nog meer kwaad van wordt. Wordt er kotsmisselijk van. Doe jezelf een plezier en bestel hier niet!!!!!!!!!

7 oktober 2024

NIETS KOPEN BIJ DEZE WEBSHOP!! Waardeloos bedrijf!!

Wat een waardeloos bedrijf!! Ze beloven een terugbetaling ivm mijn klacht over het niet vermelden van de belachelijk hoge retourkosten maar ik ben nu sinds september bezig dit bedrag te krijgen.
Inderdaad, ene Liselotte beantwoordt mijn mails en dist elke keer hetzelfde flauwekul verhaal op, smoesjes over een bedrijfsovername of wat dan ook.
Ik vraag me af of het bedrijf nog wel bestaat??
Echt NIETS KOPEN HIER!!!!

26 oktober 2024

Helemaal niet betrouwbaar!

Helemaal niet betrouwbaar!! Ze sturen aan kleed op die helemaal niet trekt op wat ik besteld heb. Na een klacht gingen ze een stuk terugbetalen dus is nu van juli geleden! Elke keer opnieuw met excuses dat ze het gaan doorgeven laat helemaal niks!!! Nooit bestellen op deze site!!!

29 juli 2024

Koop hier niks!

Tip: bestel niks bij deze webshop! De producten zijn van ontzettend slechte kwaliteit en bij het retourneren moet het pakket naar China gestuurd worden (ipv. het Nederlandse adres wat op de site wordt weergegeven). Hierdoor kost het bijna €50 aan verzendkosten om het pakket terug te sturen. Ik heb mijn gehele bestelling al meer dan 6 maanden geretourneerd, helaas nog steeds geen geld terugontvangen! Het bedrijf komt constant met smoesjes.

15 april 2024

Koop hier niet

Koop hier niet. Het kost je alleen maar geld. Produkt wel aangekomen maarzoals al vele malen gemeld. Slechte kwaliteit en geen pasvorm. Aangetekend teruggestuurd naar China maar komt niet aan. Nu wordt beweerd dat alles traag verloopt door overname moeder bedrijf. Zonder ontvangst produkt geen teruggave geld. En ik heb produkt begin september al teruggestuurd. Hele nette mails maar volgens mij gewoon automatisch gegenereerd. Ik baal dat ik niet eerder naar recensies heb gekeken! Koop hier niet!!

30 november 2024

wat een waardeloos bedrijf nooit iets bestellen liselotte is de topper daar

wat een waardeloos bedrijf
nooit iets kopen hoor
fotos kloppen niet
ze zeggen dat je kunt retourneren ja naar china ja
terugbetalen ho maar ze hebben altijd storing duurt lang liselotte is ook een fantastich persoon ze beloofd van alles en doet niet
tegenwoordig een betaling doen is direct bijgeschreven zij hebben een storing en blijven in storing
echt super waardeloos!!!!!!!!!!!

18 november 2024

een bestelling geplaats in augustus

een bestelling geplaats in augustus. Deze zou geleverd zijn in september maar nooit iets ontvangen.
Ze zouden het opnieuw versturen maar nog altijd niks ontvangen. NOOIT zal ik hier nog bestellen.

1 augustus 2024

Zeer slechte kwaliteit

Zeer slechte kwaliteit! Dus retour gestuurd met track and trace, kosten €20! Wat denk je?? Product is weer bij mij thuis na 3 maanden. Ben benieuwd wat de oplossing wordt. Maar inderdaad…hier niet bestellen.

20 november 2024

Niet bestellen, alles wat je krijgt is rotzooi

NEVER NOOIT BESTELLEN, je krijgt ALLEEN ROTZOOI GELEVERD bij deze webshop.
Zij hebben namelijk helemaal geen winkel in Nederland, zoals op de website vermeld.
Je krijgt na weken alleen maar goedkope Chinees rotzooi binnen, waarvoor je veel geld hebt betaald.
Terugsturen kan alleen naar de Chinese adres, kosten 30€.
Ze hebben mij het aanbod gemaakt, om 20% van de aankoop prijs terug te storten, ben benieuwd.
Maar het is allemaal bedrog.
Ben nog erover na aan het denken toch aangifte te doen. Dit soort webshop moeten worden verboden.
Zo als al geschreven NEVER NOOIT BESTELLEN!!!

12 november 2024

Bestelling na 3 maanden nog niet binnen

3 maanden geleden laarzen besteld. Nog niet ontvangen. Na lang geduld aangegeven mijn geld terug te willen maar tot op heden dat nog niet ontvangen.
Mails lijken automatische antwoorden met hier en daar een aanpassing.

20 september 2024

3 truien tegelijk besteld

3 truien tegelijk besteld. Ze zagen er mooi uit op de site. Ik heb ze wel bijna binnen de afgesproken tijd ontvangen, maar de kwaliteit is slecht voor een pittige prijs. Terugsturen is geen optie als ik de reviews bekijk...

11 november 2024

Trui met hart besteld

Trui met hart besteld. Trui ontvangen, erg klein qua maat. Zeer lichte kwaliteit maar niet de trui met hart van de bestelling. Terugzenden: dan krijg je een mail dat er 30,- euro qua kosten bij komt. Daarna ietsbover 20% korting. Maar deze niet ontvangen.

10 november 2024

Oplichters

Oplichters. Tis geen winkel. Hun bestellen de spullen pas als jij besteld hebt en drukken hier een flinke prijs bovenop en je kunt het niet retour zenden. ( want dan zijn ze niet te bereiken. Let op OPLICHTERS, OPLICHTERS,OPLICHTERS.

25 oktober 2024