Jijwel.nl Reviews

TrustScore 1 uit 5

1,0

Bestelling betaald maar na een maand nog steeds niet ontvangen. Klantendienst liet eerst weten dat ze ziek was geweest en achter stond met bestellingen en dat het diezelfde dag nog de deur uit zou gaa... Toon meer

Mensen pas op! Deze mevrouw betaald retour gezonden producten niet terug. Er komt geen enkele reactie op mails en de telefoon wordt niet opgenomen. Slechte zaak om op deze manier een bedrijf te runn... Toon meer

Ik had een jurkje besteld en betaald dat binnen twee weken zou worden geleverd. Uiteindelijk pas na twee MAANDEN gehad. In de tussentijd heb ik meerdere malen gevraagd waar de levering bleef, maar ik... Toon meer

Had een bestelling geplaatst maar twijfelde nog of het de juiste maat was. Dus deze vraag gemaild, helaas kreeg ik geen antwoord. Wel een mail dat de bestelling verzonden was. Daarna nog een mail g... Toon meer

1. Wenskaartenwinkel
  2. Decoratie- en interieurwinkel
  3. Cadeauwinkel
  4. Kaartenwinkel

Jijwel.nl heeft kaartjes met de leukste prints en kleuren voor elke gelegenheid. Daarnaast vind je ook de mooiste gifts en interieuraccessoires in onze webshop! Ook steunt Jijwel.nl het goede doel! Doe je ook mee met de ouderenactie?

Zeer slecht

TrustScore 1 uit 5

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

cool

Dit was mijn eerste ervaring met jij wel en ik ben tevreden! Misschien is het een idee om bij de kleding te vermelden of een item groot of klein valt! Ik denk dat, dat per merk verschilt maar bij alle kleding die ik besteld heb is het aan de kleine kant terwijl ik een maat groter besteld heb dan normaal! Misschien reviews?
Vriendelijke Groet,
Tanja

18 september 2012

kwaliteit, service en klant vriendelijkheid!

Jijwel is een leuke webshop met eigentijdse en trendy kinderkleding. De levering is snel en wordt zorgvuldig geleverd. De website is overzichtelijk. De kleding is gesorteerd zowel op merk, alswel op maat en kleur.
Voor een ieder aan te bevelen

16 september 2012

Super service!

De jas die ik had gekocht was te klein. Deze kon zonder extra kosten geruild worden en binnen 2 dagen ontvingen we de goede maat. Mijn zoon is erg blij met zijn nieuwe jas!

16 september 2012

goed!

juiste verzending, leuk verpakt, persoonlijke emails, gratis retourservice, mooie kleding.

15 september 2012

Zeer goede en snelle service

1 jumpsuit besteld voor jongste (8 jr). Ontzettend snelle en nette levering. Alleen maat was wat vreemd want de oudste (11) paste hem en jongste niet. Toen maar 2 maten kleiner besteld en weer zo snel geleverd gekregen. Nu hebben beide dochters er 1.

11 september 2012

Iets meer info maakt shoppen nog leuker

Mooie overzichtelijke site met leuke kleding met handige zoekopties zodat je lekker snel kan zoeken of juist een beetje dwalen door het assortiment. Uitleg over hoe alles in z'n werk gaat ook duidelijk. Ik vind de informatie die er bij staat soms wat summier. Ik wil het nl. graag weten als iets niet in de droger kan en/of op de hand gewassen moet worden, als een kledingstuk groter of kleiner dan gangbaar valt, of er een verstelbare band in spijkerbroeken zit. Kan ik niet zien op een plaatje en ik kijk daar in een winkel wel altijd naar. Tof dat jullie geen verzendkosten rekenen, maar ik heb nu op de gok een spijkerbroek besteld (moet nl. een verstelbare band in zitten) en terugsturen is niet zonder kosten.

10 september 2012

Super snelle en keurige levering

Ik had een nieuwe schooltas voor mijn zoontje besteld. Veel goedkoper dan op andere internetsites en gratis thuisbezorgd!
Snelle levering en keurig verpakt! Mijn zoontje is dolgelukkig met de tas!

5 september 2012

op jijwel.nl koop je hippe betaalbare kleding met altijd wel wat in de sale!

Onlangs verschillende aankopen gedaan zoals een winterjas voor mijn zoon van Molo en een schattig jurkje van dit merk. Ik had het jurkje met lange mouwen besteld en kreeg die met korte mouwen. Ik kreeg meteen een reactie van Astrid en Annemarie met excuses en tot mijn verbazing kreeg ik het jurkje kado, het jurkje met lange mouwen was namelijk niet meer in haar maat, dat noem ik nou eens service!! Ik raad iedereen aan om eens lekker te gaan shoppen!

29 augustus 2012

Supersnel

Ik heb 2 kledingstukken besteld en ze waren súpersnel binnen.
Erg netjes gedaan, de correspondentie met de mail is ook overzichtelijk en snel.

Ik zou iedereen aanraden als je van exclusieve merken houdt te bestellen bij Jijwel.nl

26 augustus 2012

Cakewalk jurk en vest herfst 2012

Prachtige "chinese" jurk teruggestuurd omdat de afwerking lelijk is en het hoofdgat erg klein. Vest niet eens uit de verpakking gehaald omdat het vreselijk prikt.
Service "JIjwel" wel wat op aan te merken: voor retourneren 6,75 verzendkosten moeten betalen, plus krijg nu achteraf een rekening van 1,50 voor administratiekosten. Belachelijk!!!! Ik heb veel ervaring met kinderkleding webshops. De meesten flikken zoiets doms niet, en hebben een veel klantvriendelijker service. Mijn broek zakt hier vanaf, en ik bestel er niet meer.

16 augustus 2012

zwembroek zee&zo

Het is een erg leuk zwembroekje. de kleuren zijn prachtig en mijn zoon vind hem erg fijn. Hij maakt de blits bij de zwemles.
Hij is gevoerd en dat is ook metteen een klein nadeeltje. Want bij het duiken stroopt hij op en komt de voering onder uit de pijpjes.
Maar dat is zo recht getrokken.

6 augustus 2012

Eruuug leuk!!

Helemaal leuke kleertjes besteld bij jijwel.nl!!!
Kids hebben de super leuke kleertjes meteen in de vakantie kunnen showen, helemaal blij mee!
Groeten, Hesther

5 augustus 2012

goede service

Bedankt voor de goede hulp bij de bestelling. Via de mail snelle afhandeling en bezorging. Jasje bevalt goed en we zullen er veel plezier van hebben.

5 augustus 2012

zomerjurkje Petit Louie

Mooi zomerjurkje van Petit Louie in de aanbieding kunnen kopen.
Staat nu al beeldig bij ons oudste dochtertje maar ze moet nog even wachten tot het voorjaar van 2013!
Of dit gaat lukken..... ach anders gewoon een maillot eronder en een vestje aan, staat toch ook mooi met een paar hoge laarsjes!

Als moeder ben ik een echte Petit Louie fan, als onze dochtertjes dit voorlopig ook nog blijven dan zitten wij er mooi bij tussen al die fleurige bloemetjes!

4 augustus 2012