Jeg bestilte nogle armbånd… Jeg troede jeg havde bestilt 100 😅 Men der kom 30… 🫣 Jeg fattede åbenbart ikke hvad der stod på hjemmesiden 🤣 Ringede til firmaet…. Snakkede med en der hurtig kunne hjæ... Toon meer
Bestilte festival armbånd til en privat fest. De er mega fede og 100% festivalagtige. Det var lidt bøvlet at designe dem på hjemmesiden men det gik (startede designet forfra) og de blev hurtigt levere... Toon meer
Super god oplevelse med kontakt til kundeservice, hvor jeg nærmest aldrig har oplevet så nærværende, hurtig og hjælpsom service. Jeg mærker smilet helt ud igennem mailen. Hjælp fra start til slut m... Toon meer
Vi er veldig fornøyd med Jmband.dk. De leverer som avtalt, hurtig og presist. Jmband.dk har levert startnummer i to sesonger til vårt triathlon arrangement Coastman Norway - coastmannorway.co... Toon meer
Axel Gruhns Vej 10M, 8270, Holme, Denemarken
Vraagt klanten om een review
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
JM band har en fantastisk kundeservice der altid forsøger at spore sig ind på kundens ønsker. Bestillinger ekspederes lynhurtigt og uden problemer. Kan varmt anbefales.

Antwoord van JM Band®
Super nemt og hurtig og fantastisk kunde service!
FÆNOMENAL SERVICE OG HURTIG LEVERING
Thomas var virkelig hjælpsom i chatten, og han hjalp mig med at designe et layout på mit armbånd, så det blev lige præcis, som jeg ønskede det.
Jeg ville give 6 stjerner, hvis jeg kunne :-)

Antwoord van JM Band®
Blev leveret med posten allerede dagen efter jeg havde bestilt garderobebilletterne :-)

Antwoord van JM Band®
Jeg er super glad for mine varer. Når man bestiller får man den bedste og meget personlig service som virkelig er værdsat.
Rigtig hurtig levering👌

Antwoord van JM Band®
Vi skulle have fremstillet nogle aktivitetsmønter og efter at have undersøgt markedet, faldt valget på JMband som leverandør. De tog os i hånden hele vejen igennem processen og sørgede for at vi fik alt den nødvendige vejledning i materialevalg, størrelser og design. Vi står nu tilbage med nogle super fede aktivitetsmønter fremstillet i massiv messing med tryk på begge sider, i lige præcis den specialstørrelse som vi havde brug for. De var endda så venlige at tage førsteudgaven fra og levere den indrammet. Alt i alt en oplevelse over forventning. JMband har mine varmeste anbefalinger.

Antwoord van JM Band®
Let og hurtig bestilling. God sparring umiddelbart efter bestilling og lynhurtig levering af ordren. What's not to like?

Antwoord van JM Band®
De lavede fejl på de armbånd de sendte mig, men erkendte fejlen og lavede nogle nye (og pænere) istedet. Generelt god service.

Antwoord van JM Band®
Amazing customer service. This company saved our opening event. Thank you so much!! 5 out of 5 stars
Kurzfassung:
Laut Bestellung Lieferung mit GLS 2-3 Tage. Kosten der Lieferung 9,99 Euro.
Gemäß E-Mail der GLS sollte das Paket am 2. Tag (hier: 31.8.) geliefert werden zwischen 9:45 und 11:30 Uhr.
Keine Lieferung erfolgt.
Zeit in Paketankündigung durch GLS auf den 1.9., 9:45-11:30 Uhr (entspricht 3. Tag) geändert.
Da der 1.9. für mich der späteste Zeitpunkt der Lieferung war, da danach das Paket seinen Nutzen für mich verliert, wartete ich -ohne Tätigkeiten- daheim auf das Paket. Keiner klingelte. Gegen 10:40 Uhr E-Mail durch GLS, dass das Paket an einen Paketshop geliefert wurde und es dort “ab morgen“(!) abgeholt werden könne. Für mich zu spät. Aus meiner Sicht zunächst ein Fehler der GLS, die jedoch telefonisch nicht zu erreichen ist. Nach dringlicher Email von mir an die GLS erfolgte Rückruf, in welchem diese mir mitteilt, dass Verkäufer aus Dänemark „eigentlich immer“ an einen Paketshop liefern lassen würden. Ob dies eine Schutzbehauptung ist, kann ich nicht sagen. E-Mails an den Verkäufer JMBand kommen mit „unzustellbar“ zurück, teils ein paar Tage später. Entweder die Lieferzeit anpassen auf 4 Tage, wenn man an einen Paketshop liefern lässt, oder die GLS als Lieferanten rausnehmen!
Diese habe ich sehr ungern als Lieferanten ausgewählt, aber auch nur, weil dies der einzige Lieferant mit angegebener Lieferzeit von 2-3 Tagen war!
Ich habe das Paket heute noch abgeholt, aber für mich ist es nutzlos, der Überraschungseffekt ist dahin und den Zweck hat das Produkt nicht mehr erfüllt.
Ich würde nicht mehr bestellen.
Kundenservice: unzufrieden
Lieferzeit: unzufrieden, da nicht eingehalten
Produkt: unzufrieden, da es seinen Zweck nicht mehr erfüllt/ nun nutzlos ist für mich