Foto’s makkelijk te organiseren. Ruime keuze in lay out en achtergronden. In tegenstelling tot ander apps staan alle foto’s er goed in en zijn makkelijk te verplaatsen. De kortingsacties zijn natuurli... Toon meer
Vakantie fotoboek vandaag ontvangen. Ik moet zeggen, hele goede kwaliteit en prachtige kleuren van de foto's. 1 ster minder omdat een hoekje van het kaft beschadigd is, ik denk door het verpakk... Toon meer
Ik maak van ieder jaar een fotoboek en die bestel ik al jaren bij Journi. Fijne interface en veel mogelijkheden om te customizen. Ook regelmatig een kortingsactie, waardoor het loont een niet direct t... Toon meer
Werkt super goed en snel! Zo veel makkelijker. Enige feedback is dat ik de platliggende pagina’s mis als optie en dat je langere stukken tekst in pagina kan zetten (of twee stukken zonder grote witrui... Toon meer
With Journi photo printing has never been quicker or easier. Designing beautiful photo books or personalized photo calendars is now as easy as taking the photos themselves. Treasure all your special moments in something you can hold in your hand and turn to forever!
Journi Customer Happiness Team

- Contact Us
- Tell us what's on your heart. If you have any problems, we always give our best to help you. Helpcenter - http://journiapp.com/faq Email - support@journiapp.com Facebook - http://facebook.com/journiapp https://www.journiapp.com/contact
Goldschlagstraße 172/4/2/2+3, 1140, Wien, Oostenrijk
- +43720883638
- support@journiapp.com
- www.journiapp.com
Vraagt klanten om een review
Het maken van het boek was eenvoudig en…
Het maken van het boek was eenvoudig en goed te doen . Je kunt makkelijk dingen aanpassen .
En mooi dingen toevoegen
Wat een fijn en gebruiksvriendelijke…
Wat een fijn en gebruiksvriendelijke manier om jouw ervaringen, vakanties, hoogtepunten en belangrijke momenten vast te leggen.
Weer alles goed en paste mooie in dat…mooie boek
Weer alles goed en paste mooie in dat fotoboeken die ik altijd bij jullie bestelde
het is makkelijk te maken
het is makkelijk te maken , alleen kon ik geen kleurtjes gebruiken voor het de letters van een bepaalde tekst .
of ik heb niet gevonden hoe dat moest.
Kan ondersteuning van AI gebruiken bij reactiesLees meer
Top product ,spijtig dat er weinig korting wordt gegeven
Ik vind het een supermethode om herinneringen te maken en ook dat er steeds kaarten bij staan is ook een meerwaarde zeker als je roadtrip doet.
Het ene minpunt vindt ik dat ze voor vaste klanten weinig korting geven

Antwoord van Journi Print
Kwaliteit
Kwaliteit
Geduldig ,je kunt er iedere dag wat aan doen, en ook steeds veranderingen aan brengen
Ik heb nu 5 fantastische fotoboeken
Ik heb nu 5 fotoboeken latenmaken bij Journi print en ze zijn fantastisch geworden. Ik ben zeer tevreden.
Mooi boek
Een heel mooi fotoboek. Kwaliteit en geleverd op het aantal dagen zoals aangegeven.
It s quick anth easy....
Heel makkelijk om via de telefoon een…
Heel makkelijk om via de telefoon een fotoboek te maken. En zo gebeurt. Je kiest de mooiste foto’s en je boek wordt gemaakt
Wat een ideale app
Wat een ideale app. Ik gebruikte altijd HEMA maar die hebben iets veranderd en sindsdien is het modderen. Deze app werkt geweldig alles moeiteloos op juiste grootte en volgorde, dank!
Prachtige boeken geworden.
Supermooi fotoboek
Heel mooie afwerking van het fotoboek, de dagen en de plaatsen waar je geweest bent geeft een heel mooie herinnering aan de vakantie
Het is vooral makkelijk in gebruik
Het is vooral makkelijk in gebruik, ik als digibeet, snap het proces nog helemaal en is het resultaat goed. Erg fijn!