Malinglagersalg.dk er overgået til deres nye navn MALEREXPERTEN.DK en noget mere moderne hjemmeside med professionel kvalitet samt en rigtig god pris. Tjek den ud :)
Lees wat reviewers zeggen
Har bestilt ved dem mange gange og de har trofast leveret senest dagen efter. Endda samme dag et par gange. Skide søde har de været igennem hele vores byggeprojekt. Selvom vi vel har bestilt 20 bøtter... Toon meer
Helt fantastisk! Nu har jeg handlet tre gange hos JP Lagersalg og hver gang er varene kommet dagen efter bestillingen og bragt til døren - uden fragtomkostninger. Jeg har aldrig oplevet noget li... Toon meer
Bestilte en stor portion spartel, filt og lim. Alt sammen produkter fra fabrikanter jeg kendte i forvejen og specifikt gik efter. Priserne var rigtig gode. Leveringen var hurtig og forsvarligt... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Contactgegevens
Frederikssundsvej 184, 2700, Brønshøj, Denemarken
- kevin@jplagersalg.dk
- www.jplagersalg.dk
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Super😄
Kan varmt anbefale denne hjemmeside super god kontakt og vejledning gode produkter,
Og lynhurtig levering vil varmt anbefale og handler gerne her igen
Perfekt!
Køb af persienner forløb perfekt.
Nemt at finde produkterne på hjemmesiden, let at betale.
Hurtig behandling af ordren, god advisering om levering og levering indenfor to døgn.
Produkterne svarer til mine forventninger.
SÅDAN!!
Super tilfreds
Jeg bestilte malingen over nettet 30 min efter ringede de og sage vi er der om 10 min det kan da kun være perfekt service
Tak for den gode service
Topkvalitet og seriøst hurtig levering
Jeg kender de mærker de forhandler fra tidligere, og der er tale om helt fin kvalitet og til en meget skarp pris. I går formiddags bestilte jeg så nogle varer fra dem, og allerede sidst på eftermiddagen blev varerne leveret. Jeg er klar over, at det sikkert bare var et sammenfald af heldige begivenheder, men jeg har aldrig oplevet noget lignende. Meget imponerende!
Imponerende - lynhurtig levering!
Havde lidt problemer med betaling - den procedure med godkendelse af bank kendte jeg ikke.
Problemet blev dog løst.
Det var let af finde de vare jeg skulle bruge, og bestille dem - lynhurtig levering.
Imponerende godt!
Super service - kan ikke gøres bedre!
Blev budt velkommen, en medarbejder hjalp mig med at finde alle stumperne OG de hjalp alle med at bære ud til bilen - genialt, tak.
God Hurtig Levering
Hurtig Levering. Varen kom allerede dagen efter.
Billig. Var 20% billigere end et tilbud fra en stor trælast kæde.
Det kan vist ikke gøres bedre
Jeg tjekkede på nettet efter maling der var til at betale og faldt over Maling Lagersalg. der gik 2 1/2 time, så stod der en medarbejder med de ting jeg havde bestilt. FLOT,FLOT. Nu er der ingen grund til at kigge andre steder når vi igen skal bruge noget, men går direkte til Maling Lagersalg. Kan meget varmt anbefales
Fantastisk service
Jeg købte fornyligt maling hos dette vidunderlige firma og har aldrig oplevet så god en service før.
Jeg skulle bruge både gulv og vægmaling, problemet var bare, at jeg skulle bruge det samme dag, men jeg havde ikke tid til selv at hente det. En venlig medarbejder kørte personligt ud til mig med malingen efter lukketid, hvilket jeg mener, er en fantastisk service.
Jeg vil anbefale dem til alle og enhver :)
Fantastisk service
Jeg er lige pt.i gang med maling i hjemmet,og derfor jeg have bruge for en god maling men priserne er desværre lidt for høje i lokale butikker/malebutikker.
Eneste mulighed var surfe og der fandt jeg maling lagersalg,jeg kiggede på siden ,hjemmeside virker ok,priserne på maling indedørs er meget fine (vægmaling,loftmaling og træbeskyttelse)men deres fragt var for højt til levering på Fyn.
Jeg skrev email til dem om søndagen og fik svar samme dag,vi skrev lidt frem og tilbage,de vil gerne undersøger alternative fragt muligheder og de fandt en.
Bestilte,de manuel trykkede fragtpris(efter vejledning som jeg fik per telefon),har bestilt i 2 omgang,første gang fik delvis bestilling næste dag,anden gang jeg fik maling i løbet af 2 dage.
Deres kundeservice virker meget kundevenlige og hjælpsom,vil gerne anbefale dem.
Billigt kvalitets materialer og maler værktøj
Rigtigt god service. De er flinke og hjælper med at finde løsninger, de hjalp mig faktisk også ud med varerne i bilen. Der er god plads i butikken, nok ekspeditører og man kan parkere uden for. Det er en fornøjelse at handle der. De er 10% dyrere end butikken på Amager, men det er det værd. Det er stadigt meget billigt, kontra andre butikker.
Malingen virker godt. Dækker efter 2 gange maling på grundet overflader. Man kan få farver efter Flügger koder hvis man har brug for det. Malingen er vist også fra samme sted som Flügger får deres maling. Men koster kun 30%. Det lyder for godt til at være sandt, måske er der gift i malingen! :)
Eneste minus er at deres hjemmeside er noget hø, men jeg har ikke skulle bruge den til så meget. Det ville være rart at se hvad tingene kostede hjemmefra på nettet, når man skal lægge et budget.

Antwoord van Maling Lagersalg
En god oplevelse
Jeg fik en god og informativ betjening og priserne er lave. Kan kun sige jeg 100% vender tilbage.
Kun gode erfaringer
Ud over de til tider lange vente tider når andre skal ekspedieres , har jeg kun godt at sige om J Beckmann.
Priserne er i den lave ende. Kvaliteten på malingen er rigtig god, og de vil hellere sælge gode velafprøvede produkter end nye tvivlsomme kvaliteter.
Har fundet god vejledning på deres web side