De beste is Jumbo Europaplein Elst gld Een goede tweede jumbo Moeselplein Weert En helaas is mijn ervaring niet groter de Jumbo Jacobslaan Nijmegen helaas 3 plaats en helemaal onderaan Jumbo couwe... Toon meer
Altijd goed tevreden over kwaliteit in Zutphen (Leesten). Na verhuizen naar Zeeland in Vlissingen hetzelfde product gehaald en dit was ronduit SLECHT. Na een mail hierover helaas na 2 weken nog geen... Toon meer
Het betreft het Porta-puzzelbord. Tijdens het gebruik golft het bord heel erg. Zodoen is puzzelen op dit bord één bron van ergernis en niet te doen. De klantenservice van Jumbo is ronduit slecht. Z... Toon meer
Ik heb een comic puzzel van Jan van…
Ik heb een comic puzzel van Jan van Haasteren gekocht, navy class (1119801977). Helaas ontbreekt er een stukje. Hierop ben ik naar de site van Jan van Haasteren gegaan om dit te melden, omdat het mogelijk is dat er iets verkeerd is gegaan in het productieproces. Het is echter onmogelijk om de klantenservice te contacten of een bericht te sturen. Ik kwam in een looping terecht. Dit vind ik oprecht zeer betreurenswaardig.
Mandarijnen gekocht zijn zo droog zijn…
Mandarijnen gekocht bij de Jumbo aan de st jacobslaan in Nijmegen zijn zo droog als de kont van sinterklaas , zijn gewoon niet te eten .vorige week grieks yoghurt zo dun als water.je krijgt wel de service met ruilen of geld terug.Maar vind dat het niet hoort. Zie graag verse producten en geen ouwe toei
Vrouw genaamd “charlotte” erg onbeleefd…
Vrouw genaamd “charlotte” erg onbeleefd tegen klanten. Ik wil 2 pakjes sigaretten halen en word aan me gevraagd, “ is zeker voor een minderjarige” wie denk ze wel dat ze is. Ze kan de vrouw van mcleane wel zijn, maar kan zich wel normaal gedragen
Geen reactie op klacht.
Het betreft het Porta-puzzelbord.
Tijdens het gebruik golft het bord heel erg. Zodoen is puzzelen op dit bord één bron van ergernis en niet te doen. De klantenservice van Jumbo is ronduit slecht. Zij zijn moeilijk bereikbaar en geven "niet thuis" op deze klacht.
(De ervaring met de winkel/klantenservice waar het bord gekocht werd, Intertoys, is nog een graadje erger!)
Pionnen van rode verkenners donkerder rood
Beste lezer, zojuist heb ik bij het voor het eerst spelen van Stratego Original, ontdekt dat de pionnen van alle rode verkenners, donker van kleur zijn, dan alle andere rode pionnen. Zo weet de blauwe partij natuurlijk waar alle verkenners al staan. Graag wil ik weten of dit met alle rode pionnensets zo is, of dat jullie een andere rode set kunnen leveren waarbij alle pionnen dezelfde rode tint hebben. Ik verneem het graag.
De beste is Jumbo Europaplein Elst gld
De beste is Jumbo Europaplein Elst gld
Een goede tweede jumbo Moeselplein Weert
En helaas is mijn ervaring niet groter de
Jumbo Jacobslaan Nijmegen helaas 3 plaats en helemaal onderaan Jumbo couwebergstr Nijmegen het lijkt wel of hij met de maand slechter word
Puzzel gekocht van 1500 stuks premium…
Puzzel gekocht van 1500 stuks premium quality maar helaas ontbraken en na vele dagen puzzelplezier......7 stukjes. Vervelend maar wat mij echt verbaast is dat er geen reactie is van Jumbo nadat ik dit keurig gedocumenteerd via hun website als klacht heb gemeld. Iemand suggesties of ervaringen?
Voldoet zeker niet a/d garantie van…
Voldoet zeker niet a/d garantie van goedkoopste supermarkt, onderbezet met niet al te slim personeel, te vaak lege gaten in de vakken, en een onlogische vakverdeling ivb artikelen!
Waardeloos runderroast
Waardeloos runderroast , zo taai als taai taai, en mijn kookt als een chef.
Vooral niet naar jumbo gaan.
Geen online kerstbestelling
Als je denk lekker op tijd je boodschappen online te bestellen zodat je niet mis grijpt met de kerst heb je het mis! Bestelde producten worden gewoon niet geleverd en je word ook niet geïnformeerd. Kortom zoek het maar lekker uit. Klantenservice zegt gedaan je dag van de voren je producten worden verzameld en als het er niet is is het er niet. Niets wordt voor je gereserveerd.
Waardeloos
Als je het hebt over klantvriendelijk personeel dan moet je niet bij Jumbo zijn.
De Beste Supermarkt in Mediastad
Gewoon geweldig, mooie winkel, Een breed assortiment vooral bieren, online bestellen en het bezorgen perfect. Slechts een keer een prijsverschil met een product online besteld en daadwerkelijk afgerekend. We werden door de bezorger netjes hiervan op de hoogte gebracht. Direct de klantenservice gebeld en het kleine prijsverschil vergoedt gekregen. Geen geneuzel, Hulde!
Erg tevreden tot nu toe over Jumbo
Ik deed altijd mijn boodschappen bij Albert on line (5 jaar lang), totdat ik een beetje nijdig werd een paar maanden geleden omdat er een paar dozen rode wijn inzaten waar flink mee werd gegooid. Ook een aantal keren gehad bij AH dat overige producten lagen te drijven in de melk. Dat komt puur en alleen als je ermee gaat gooien. Ik kreeg dat wel vergoed, maar moest wel weer naar de supermarkt om die producten te halen. Dat is niet de bedoeling als ik het laat bezorgen.
Vanmorgen was ik, nadat ik al dagen ervoor had besteld bij Jumbo, weg. Ik belde om 9 uur dat ik niet thuis zou zijn of het 's avonds bezorgd zou kunnen worden. Geen probleem. Eigenlijk is dat tussen 18 en 21 uur, maar die jongen was eerder begonnen, dus ik kreeg om 17 uur mijn boodschappen.
Ik vind het prettig dat het ook elke keer dezelfde jongen is of ik zou op een andere dag moeten bestellen en dan komt er iemand anders. Jumbo haalt ook alles uit de eigen lokale winkel, zodoende kan dat ook. Jumbo is niet goedkoper dan de AH, maar het is een kwestie van op de koopjes afgaan en ze hebben jaaraanbiedingen, seizoensaanbiedingen en weekaanbiedingen. Daarbij hoef je nu als je bepaalde producten besteld geen bezorgkosten te betalen. Er is altijd wel iets van die producten wat je nodig hebt. Nou, dat is toch hartstikke leuk.
Ik ben erg tevreden over Jumbo Gouda en uiteraard over de bezorging.
Prettige winkel en medewerkers
Ik doe vaak boodschappen bij Jumbo in Sterrenburg, Dordrecht. Het personeel is er vriendelijk en behulpzaam, het assortiment is uitgebreid en heeft voldoende goede verse producten. Men doet constant zijn best om de winkel nog meer goede uitstraling te geven dan het al heeft. Er zijn ook regelmatig leuke acties aan de kassa. Ik kan niet zo snel iets negatiefs bedenken, terwijl ik toch een behoorlijk kritisch persoon kan zijn ;-)
Online service is slecht
Altijd goede ervaringen met de Jumbo tot nu toe helaas. Ik deed mee met de actie voor de F1 auto, volgens het bericht in de app moest je hiervoor een online bestelling twv 80 euro plaatsen. Nergens staat vermeld kijk voor de voorwaarden of vermeld dat de producten 80 euro moeten zijn en niet de complete bestelling.
Nu heb ik juist extra veel besteld om tot 80 euro te komen. Normaal kom ik daar nooit aan.
Nu na 3x contact met de klantenservice verschuild Jumbo zich achter voorwaarden waar vooraf niks over vermeld is. (Zelfs screenshot meegestuurd) Slecht opgelost, zo raak je je klanten kwijt. Terwijl dit heel simpel opgelost kon worden onder coulance de auto te geven maar de Jumbo raakt liever een klant kwijt.
Fijne winkel, maar nog geen bezorgservice
Fijne winkel, prijzen lager dan ah, mooi en overzichtelijk ingedeeld. Prettige service, baal alleen dan ze niet thuis bezorgen, wil heel graag weg bij ah, maar de bezorg service is wel handig. Dus graag ook bezorgen!!
Goed assortiment
Kort : goed assortiment, vriendelijk personeel, goede kwaliteit. Een sterretje minder om hun uit te dagen het nog beter te doen
Verkeerd product online
Ik bestelde 24 flessen Raak grenadine (erg lekker) en kreeg 24 flessen Karvan cevitam. Een VIES product (mijn mening). Ik heb daarna hun on-line klachten formulier ingevuld, en nooit een reactie gekregen. Voortaan maar bij AH bestellen, denk ik.
goede supermarkt
Nasiballen
Na een mail hierover helaas na 2 weken nog geen reactie. Jammer dat er zo met klanten wordt om gegaan.