Dårlig oplevelse
Dårlig oplevelse.
Meget lille og dårlige trampoliner.
Maden var meget dårlig måtte sende det tilbage 2 gange og til sidst få pengene tilbage. Ikke et sted vi kommer igen
JUMP'IT er 2.800 m2 sjov og aktiv trampolinpark i Kolding for hele familien. Prøv Free Jump, Ninja Warrior, Battle Beam, Dodgeball, Walk the Wall og meget mere
C.F. Tietgensvej 10, 6000, Kolding, Denemarken
Heeft 50% van zijn negatieve reviews beantwoord
Dårlig oplevelse.
Meget lille og dårlige trampoliner.
Det er mega sindssygt så dyrt det er det må jeg sige
Her er møg beskidt på gulve og vise lege redskaber dækket af tyk lag af mug og/eller skidt. Generelt fremstår redskaber slidte. Kan desværre ikke vedhæfte billeder.
Rigtig god Trampolinpark, nok den bedste i Danmark. Tak for en god dag.
Gratis slush ice og man må tæve medarbejderne
Startede besøget med skabe det ikke virkede, selv personalet kunne påstod de kunne åbne skabene igen, men jeg turde ikke ligge mine ting ind og ganske rigtig kunne de ikke åbne skabene. Derudover er det gammelt og slidt for at være ærligt. Der var flere ting der ikke virkede og udvalget er ikke særlig stort. Der er også mangelfuld rengørring. Vi kommer ikke igen.

Antwoord van Jump It
Hyggelig og aktiv dag med familien, da regnen stod ned i stænger :-) noget for alle aldre
Det var nok den værste trampolin park jeg har set til dagens dato
3 har trampolinerne ved airbagen hvor man kan lave tricks var så slappe i fjedrene, man skule kæmpe en kamp for overhovedet at komme bare lidt op
En basket ring der var gået i stykker, en elastik i tårnet der var sprunget
Men det var bestemt ikke det værste
De bumme der er ved trampolinerne man kan hoppe over, polstringen var så tynd man rammer på den træ plade der sidder under og foringen som for det først er sat på med velcro som vel kan være okay vis det bliver sat på plads hver dag.
Men det ændre ikke det faktum at det var ved at fald af i hele parken og derved er blottet ned til metal som de nu engang er lavet af.
Det resulteret altså i en brækket stor tå
Synes faktisk det var voldsomt utrykt og hoppe der inde og decideret farligt at hoppe der inde

Antwoord van Jump It
Jeg har ikke besøgt jump it, men alene ved at læse deres anmeldelser bliver det ikke mig og ungerne der skal besøge dem.

Antwoord van Jump It
Dyrt slidt og beskidt siger vist det meste….

Antwoord van Jump It
En børnefødselsdag hvor vi havde betalt for alt, det vil sige opdækket bord servering af saft osv.
Vi kommer til en tom hal dvs. personalet havde ikke noget og lave
Vi kommer til et bord med tallerken krus og en serviet en fødselsdagsdug vil have pyntet
Maden var dårlig pomfritterne nærmest rå vi skulle selv sørge for at bede om mere saftevand slushice mm
Vi var gjort opmærksom på at man ved travlhed godt kunne forvente at personalet ikke kunne stå til rådighed og det er fair nok, men med næsten en tom hal så skal man ikke selv komme og bede om det især når man betaler for at de ordner alt
Jeg skrev efterfølgende en mail og brokkede mig der kom godt nok en beklagelse og gavekort på ca 1000 kr til jump-it, har efterfølgende skrevet at jeg ikke ønsker gavekort da vi ikke har tænkt os at sætte vores ben der igen
Så blev alt kontakt afbrudt
Jeg har betalt 2600 kr for en børnefødselsdag, jeg ku lige så godt have smidt pengene direkte i skraldespanden
Vil ikke anbefale Jump-it Kolding til nogen og slet ikke anbefale og holde en fødselsdag der!

Antwoord van Jump It
Kæmpe ros til Jump It i Kolding, og en særlig tak til deres enormt dygtige instruktør Søren! Min 9 årige datter har gået til Gym It hver onsdag i et års tid, og har udviklet sig virkelig meget!
Utrolig dårlig kundeservice. De har fået rotter, det kan ske, men i stedet for at give folk en chance for at finde et andet sted at holde fødselsdag, ringer de under 24 timer før og aflyser, fordi de lige troede det kunne fikses. God kundeservice havde været at oplyse om risikoen, så folk selv kunne bestemme, om de ville satse eller finde på noget andet. Svært at finde en løsning på 20 timer. Og så står man så med en kagemand til 15 mennesker som er betalt og ikke kan af afbestilles så sent og hvem tager det tab? Det er virkelig dårlig stil!

Antwoord van Jump It
Vi havde ønsket os (min dreng) et gavekort i fødselsdagsgave. Det fik han men vi har ikke nået at bruge det (1års gyldighed). Jeg skriver til dem om det kan forlænges og det kunne det ikke. Kan simpelthen ikke se begrundelsen for at et gavekort ikke kan forlænges. Min anmeldelse er derfor ikke at selve stedet da vi ikke har besøgt det, og kommer hellere ikke til det. Vil ikke ligge penge et sted som har så dårlig kundeservice.

Så skuffende et besøg.
Alt for mange unge mennesker på arbejde, som "optager" trampoliner ved at snakke og ligge på dem. Når der så samtidig er uhumske toiletfaciliteter, og bordene hverken bliver aftørret eller affald og service fjernes derfra af de mange medarbejdere. Helt galt gik det da i cafeen, sjælendt har jeg da oplevet en mere negativ kvinde tage imod børnene som var de et problem!
Prisen er ALT for dyr, samlignet med så mange andre hoppe/lege steder.
Det er mig en kæmpe undren hvordan det kan løbe rundt og have 7 på arbejde, som ikke foretager sig noget , samtidig med at det giver et rigtig misvisende billede af trampolinpark som jo egentlig er en rigtig god idé.
Mail-svar fra Jump-It - Kolding vedr. om man kan få penge retur ved tilmelding til Summer Camp 2023 i tilfælde af sygdom e-lign.
"Man kan som udgangspunkt ikke få penge retur - hvis man tilmelder sig camp er det bindende :-)
Bitten Martens"
Hvad fand**' sker der for det?
Børn bliver ofte syge eller på anden vis bliver forhindret i deltagelse.....
Så er det da godt, mine unger alligevel ikke gad en hel uge...

Antwoord van Jump It
Min datter og jeg har været afsted I Jump-it Kolding. Det var en mega god oplevelse. Som der tydeligt står på hjemmesiden og i booking mailen, skal man komme 15 min før, så man kan nå at se sikkerheds videoen, betale og få skiftet til strømper osv. Der er mange regler og når man som jeg er regelrytter, er det fedt. Og dejligt at der går personale rundt og håndhæver reglerne. Det er et KÆMPE plus. Og nu jeg er igang med at rose personalet, så kommer her lige lidt mere. De var vildt søde. Og virkelig gode til børn. De gav en god service.
Jeg oplevede også, at det var nemt at komme til. Det føltes ikke crowded. Vi kommer helt sikkert igen.
Jump-it i Kolding er et sjovt sted - men meget dyrt. 125,- kr for en times hop. Derfor gør jeg det kun en gang imellem med mine børn og eventuelle legeaftaler, og vinterferie er et oplagt tidspunkt at give dem en sådan oplevelse.
Bestilling af tid til hop i parken er en lidt bøvlet oplevelse - når man går ind på hjemmesiden, bliver der ved med at poppe et tilbud op med nye parkour-hold, men det skal jeg ikke bruge, bare en times hop.
Inde under "booking" er den øverste knap "1 times hop" som jeg trykker på, for nr 2 knap er 2 timers hop, nr 3 knap er tre timers hop. Jeg scroller ikke mere ned, for jeg ved at jeg i hvert fald ikke skal have 2 eller 3 timer - for prisen er jo også derefter.
Jeg bestiller, og har egentlig fattet at man skal betale ved ankomst - men bookingsystemet vil nu have mit fulde navn, email og kortoplysninger - okay, jeg har ikke forstand på om det er fordi den reserverer betalingen eller hvad, og jeg vil bare gerne sikre mig den times hop så jeg taster det ind og trykker "continue"... og den vil ikke gå igennem, men skriver et eller andet med at kortet ikke kan bruges til denne transaktion. Jeg prøver ad flere omgange på både pc og computer, men lige lidt lykkes det. Jeg ringer derind og får at vide, det er fordi jeg jo IKKE skal betale over nettet og derfor skal trykke bankoverførsel,og så er det bestilt... øh, okay.
Vi ankommer og jeg får betalt de 500,- plus sokker til børnene uden nogen som helst dikkedarer. Går endda tilbage og får hævet en 20'er til de bittesmå skabe de har, til når man ikke kan gennemskue det underlige kode-system ved de store skabe.
Børnene bruger lidt under en time i parken -for vi kommer for tæt på mødetidspunktet til at de kan nå en hel time - og vi tager hjem.
To dage senere får jeg af min veninde vist et reklametilbud fra deres facebook-side - et vinterferietilbud, hvor man for 149,- får 1,5 times hop + en slushice. Øhh.. hvad? Jeg går ind på hjemmesiden og tjekker, for jeg bemærkede ingen reklame for det tilbud. På hjemmesiden popper parkour-reklamen op igen og igen. Jeg trykker "booking" og scroller ned, og kan dér ser under de normale 1, 2 og 3 timers free jump - vinterferietilbud. Knappen er så lille og næsten usynlig, at man simpelthen nærmest skal kende til tilbuddet før man går ind og bestiller.
Jeg så ingen tilbud henne i parken. Til parkens forsvar kommer vi så tæt på mødetidspunktet at jeg bare vil have børnene ind at hoppe, og ikke står og studerer eventuelle skilte - jeg kigger mig om som når man normalt står i kø, men jeg får ikke øje på noget vinterferietilbud.
Betalingen tager tid, og vi bruger tid på at få fundet sokker til børnene - vi er de eneste i køen. Det er ikke noget problem for mig at stå og bruge tid på betaling, men pointen er at hvis ekspedienten i løbet af sokkehentning og før betalingen havde nævnt for mig, at der altså var det her tilbud og om jeg ikke ville have "opgraderet" min bestilling - så havde jeg da gjort det på minuttet! Men det bliver ikke nævnt en eneste gang. Det undrer mig bare. Særligt når man i skranken kan se hvor tæt på mødetidspunktet vi er. Det ville jo være oplagt at spørge om vi ikke lige vil have en halv time mere for kun 24,- kr pr barn.
Jeg skriver til Jump-it på facebook og fortæller, at jeg synes deres markedsføring er elendig og at hvis jeg havde fået vinterferietilbuddet ved kassen havde jeg taget imod det.
Svaret på min kritik var kun, at de beklager at jeg synes deres markedsføring er elendig, og beskeden slutter med at de desuden har skilte på skranken.
Det kan godt være de har skilte på skranken, men hvad skader det at reklamere yderligere med et smil på læben? Det er ikke alle, der benytter facebook, og selv hvis man gjorde er det ikke sikkert man følger deres side. Er det virkelig kun entusiastiske jump-it-fans, der skal have glæde af vinterferietilbud? Jeg forstår det ikke.
Kort opsummeret: Dårlig hjemmeside, dårlig markedsføring, dårlig / uengageret kundeservice.
Dejligt sted, mega sjov leg desværre er prisen ikke passende, 3 timer koster 225 Kr.
Man kan for under den pris tage ubebrænset timer i svømmehal (slotsø) 70 kr efterfølgende tage i dinos legeland til 125 kr i ubegrænset timer og det er stadig billigere end det er at være 3 timer i jump-it.
også er der lige råd til til en IS også 😅
Det er et selvmål og det betyder at vi ikke gider komme ofte, Hvis man absolut vil have det skal være timestyret, så sæt det til noget mere realistisk 50-60 kr i timen.
Lees meer over geverifieerde reviews.