Køb ikke en Jungle Gym via Coop
Køb ikke en Jungle Gym legetårn gennem Coop.dk Shopping! Hvis varen er defekt, er den umulig at få byttet!
Vi købte et Jungle Gym legetårn gennem Coop. Vi bestilte gennem dem, da de havde hurtig levering,og vi håbede at kunne få legetårnet op i weekenden. Desuden følte vi os trygge ved en sikker handel pga. deres brand.
Legetårnet var hurtigt leveret, men brædderne til legetårnet var totalt sorte og mugne.
Vi skrev til Coop og sendte billeder lørdag den 14. maj. Vi havde forventet en hurtig ombytning, da det må være åbenlyst, at ingen vil have et legetårn til børn, hvor brædderne er sorte og mugne. Men hørte intet fra dem.
Ringede onsdag den 18.maj, hvor der blev oprettet en reklamation til leverandøren. Medarbejderen fortalte, at leverandøren ville svare inden 48 timer og ofte før. Jeg fik af vide, at jeg kunne prøve at ringe torsdag. Jeg ringede torsdag, og der var ikke svar endnu. Jeg spurgte om vi kunne få nummeret til leverandøren, men det var ikke muligt, og Coop kunne heller ringe til dem. Medarbejderen ville dog rykke leverandøren.
Fredag var der stadig intet nyt, og vi kunne godt se, at det heller ikke blev denne weekend ungerne fik deres legetårn.
Heller ikke ugen efter var der kommet svar fra leverandøren.
Jeg ringede til frustreret til Coop, om de ikke kunne sende et nyt legetårn, og ordne det internt med leverandøren - vi havde jo købt det af Coop og ikke leverandøren! Men det kan eller vil Coop ikke.
Jeg kan ikke få noget svar på, hvornår vi får svar på vores reklation. Jeg virkelig skuffet over, at Coop vil sælge en vare, men ikke tage ansvar, når varen er defekt.
Så heller ikke denne weekend får børnene deres legetårn.
24 mei 2022
Review zonder uitnodiging