Helt klart bäst! Snabb hjälp och väldigt kunniga. Svarar på alla sorters frågor . De förklarar på ett så utförligt sätt som möjligt. Inga frågor är ”dumma” jag känner verkligen att de lyssnar och bryr... Toon meer
Hej! Jag tyckte om att vår jurist Fernando Cisternas svarade snabbt på chatten och rindge tillbaka samma dag. I fortsättningen svarade han lika snabbt på alla frågor på mejl och SMS. Jag är nöjd me... Toon meer
Otroligt tacksam för hjälpen. Strålande service, snabb i mail och telefon. Avtalet är super snyggt gjort och jag kommer verkligen vända mig hit igen! Starka rekommendationer att alltid be om h... Toon meer
Tog oerhört lång tid att gå ett enkelt bodelningsavtal och ingen information om hur lång tid det skulle ta även när jag hade kontaktat dem. När jag tillslut fick avtalet så var det inte korrek... Toon meer
Du anger villkoren för avtalet Online på Jurida.se, en jurist tar hand om resten. Vi hjälper er upprätta t.ex. Testamente, Samboavtal, Äktenskapsförord, Bodelningsavtal, Gåvobrev, mm.
Strandbergsgatan 61, 112 51, Stockholm, Zweden
Kan varmt rekommendera Jurida, snabbt enkelt och bra bemötande.

Antwoord van Jurida
Årerkom aldrig då jag svarade på frågor de hade. Skrev påminnelse. Fortfarande inget svar. Dåligt
Kompenserade mig fullt ut och erbjöd mig den hjälp jag efterfrågat så ställde allt till rätta

Antwoord van Jurida
Jag blev snabbt och bra bemött av kunnig person i mitt ärende
Med vänlig hälsning,
GB Malmgrenå

Antwoord van Jurida
Det blev inte rätt ifyllt utefter mina val. Det kom ej heller på utlovad tid. Fick ringa några gånger innan jag kom fram och det skickades ut en ny begärd handling. Även denna innehöll ett mindre fel som vi rättade till själva.

Antwoord van Jurida
Suveränt bemötande! Mycket nöjd med både service och avtal.

Antwoord van Jurida
Väldigt smidigt och jag fick hjälp snabbt.
Rekommenderar verkligen!

Antwoord van Jurida
Upplevde väldigt bra service hos juristen och hemsidan var mycket lätthanterlig, var jättesnidigt att upprätta mitt testamente. Tack!

Antwoord van Jurida
Smidig och bra service, rekomenderar denna tjänst.

Antwoord van Jurida
jättenöjd med den tjänst jag fått hjälp med

Antwoord van Jurida
Snabbt och exakt som jag ville ha det. Jättebra!

Antwoord van Jurida
Mycket lätt att använda, lättfattat och utförligt.