JUSTEAT.nl

We hadden een bestelling gedaan bij een eettentje(tango heerenveen) Vervolgens werd de bestelling gebracht door de concurentie.(shalom heerenveen) Waar we helaas ook al eerder slechte ervaring m... Toon meer

Ga je naar Justeat toe omdat er problemen zijn. Het enige wat zij aanbieden is een kortingscode van 15% voor een nieuwe bestelling. Daar heb je niet veel aan met een lege maag. Na lang aandringen... Toon meer

Alle reviews

1 review in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

just eat? waardeloos

al diverse keren het bij just eat bestelde veel te laat bezorgd gekregen omdat ze de bestelling niet hebben doorgegeven aan het restaurant. Na zelf met het restaurant gebeld te hebben, blijkt iedere keer weer dat just eat "vergeet" de bestelling bij het restaurant te doen.

11 september 2014

Bestel gewoon zelf, Just-Eat geeft enkel een lege maag

Vanavond besteld bij Just-Eat. Na anderhalf uur nog geen eten. Dus gechat. Krijgen we het fantastische antwoord dat ze zelf even gaan bellen. Tja. Vervolgens krijgen ze het restaurant niet te pakken. 'Tja, dan zal het wel dicht zijn zonder het ons te zeggen. We zullen de order annuleren'.
Zelf maar even gebeld en na 2x ingesprekstoon kregen we het restaurant zelf. De bezorger was onderweg en excuses voor de vertraging.
Als het aan Just-Eat lag hadden we dus nu nog niets. Wat nou, restaurant gesloten... Een ingesprekstoon betekent dat ze in gesprek zijn, Just-Eat!
Waardeloos dus. Gewoon zelf het restaurant bellen volgende keer of thuisbezorgd.nl.

24 augustus 2014

Klantenservice laag in het vaandel

Ik raad U aan om niet via Justeat te bestellen. Justeat is er alleen voor de restauranteigenaren, niet voor hun klanten, indien u te maken heeft met een onbeschofte restauranteigenaar, dan heeft u een probleem. Lees 1 van de voorwaarden van Justeat:

"“6.5 Vergoeding: In het geval u ontevreden bent over de kwaliteit van het Product of de diensten van een Restaurant en u een vergoeding, prijsverlaging of enig andere vorm van vergoeding wenst te ontvangen kunt u het Restaurant direct contacteren en waar nodig, de klachtprocedure van het Restaurant volgen. Indien u er niet in slaagt om het Restaurant te bereiken of indien het Restaurant weigert uw klacht in behandeling te nemen kunt u tot uiterlijk 48 uur na het plaatsen van uw Bestelling via de Website onze klantenservice contacteren op de wijze zoals hierboven beschreven. Onze klantenservice zal vervolgens met het Restaurant contact opnemen om namens u een vergoeding te vragen. Wij hebben echter geen controle op de Restaurants en over de kwaliteit van de Producten of diensten die de Restaurants leveren en wij zijn niet in staat, noch zijn wij verplicht om namens het Restaurant u een vergoeding te betalen" Wees hiervan op de Hoogte mocht u besluiten via Justeat bestellen.

15 augustus 2014

Bestelling niet doorgegeven aan restaurant

Wederom bestelling niet doorgegeven aan restaurant. Deze keer was het excuus dat ik precies heb besteld tijdens een storing. Na een uur wachten contact opgenomen met het restaurant waar mij verteld werd dat ze het nooit ontvangen hadden. Dat is nu 3 keer op een rij dat het verkeerd gaat. Ook de online korting van 20% werd niet door het restaurant in mindering gebracht. Laatste keer dat ik justeat gebruik, het gaat sneller en makkelijker om het zelf door te geven.

7 juni 2014

Info niet doorgegeven

chinees besteld, de bestelling niet goed doorgegeven. Ik miste een gedeelte van de bestelling tevens werd ook niet doorgegeven dat ik al betaald had. Dit is niet de eerste keer dus ook nu echt de laatste keer dat ik besteld heb bij justeat.nl

2 juni 2014

bestelling domweg nooit doorgekomen

Lekker chinees besteld en betaald maar na een uur wachten nog niks bezorgd. Chinees gebeld en die wisten van niks, chinees heeft wel razendsnel de bestelling alsnog gebracht en dat was top. Naar nu blijkt gaat het vaker fout bij Justeat enkeltgeven die geen thuis wanneer ze er door een restauranthouder op worden aangesproken, jammer maar dit was voor mij de laatste keer via Justeat.

25 mei 2014

verpakt

Eten was prima. Bezorging ronduit slecht; zodra ik mijn tas openmaakte zat alles onder de saus, de kroepoek was niet meer eetbaar. Ofwel slecht ingepakt of de bezorger heeft 3 loopings op zijn brommer gemaakt

22 mei 2014

JUSTEAT is top, heeft veel keuze.

Ik heb net bij pizzeria Porto Ercole op Pieter Candelaan 126 pizza´s besteld. Pizza´s waren vers, krokant, lekker van smaak en warm. Bezorging was heel snel . Van Osdorp naar Westerpark. Binnen half uur . Vriendelijke medewerkers. Minpunt was dat ze de cola´s vergaten. Verder helemaal TOP.

29 maart 2014

Waardeloos!!!

Een uur zitten wachten geen eten, restaurant gebeld ze hebben geen bestelling binnen gekregen dus doorgeven dan nog minimaal 20 minuten wachten ja daaagggg, niet de eerste keer dat dit gebeurd,toen even op de live chat nou voordat die reageert kan ik nog 10 menu's laten bezorgen net zo'n goede service als het restaurant NOT!!!

16 maart 2014

Perfect

zal het iedereen aan raden hier je eten te bestellen,heb er heel erg van genoten,en het zag er hee llekker en goed verzorgd uit allemaal,heerlijk sappig vlees uit de kunst,Bravo voor de Kok

14 maart 2014

super

bestelde me maaltijd dat omn 18:00 uur bezorgd zou worden maar de levertijd kwam om 17:30 uur vind dit super en de maaltijden was klasse

2 maart 2014